- 8 Aralık 2012
- 4.163
- 6.015
- 358
- 33
Bizim kızların ismi hazır aslında. Deniz ve Milaİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim kızların ismi hazır aslında. Deniz ve Milaİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz
Pazartesi cvs yapılacak.islemden çok korkuyorum panik atağım var lütfen dua edinCanım nasıl geçti aklım sende inşallah çok güzel haberlerle gelirsin![]()
Ya çok merak ettiimmmAyy bir isme çok yoğunlaştık sanırım o olacak ama buraya yazamıyorumsöylemeyi çok isterdim ama isim çok bilindik bir isim değil ve yazarsam sitede çok fazla tanıdığım var konuya denk gelen olursa ifşa olurum
ben onları biliyorum da onlar beni bilmiyor
![]()
İpek ile uyumlu Nil İpek var o çok tatlı duruyor ama Güneş’te tek başına efsaneYaa ben de İpek ismine taktım garip bi şekilde yanına da başka isimler düşünüyodum böyle tam istediğim uyum olmadı gibi sanki ama bebişim cidden sevdiysee![]()
Dur özelden yazacağım sanaYa çok merak ettiimmm![]()
Ya evet ilk aklıma gelen buydu benim de cidden uyumu çok güzel amaa o nahif enerjiyi biraz kırmak istedim böyle çook kırılgan hassas olcakmış hissi veriyo sankiİpek ile uyumlu Nil İpek var o çok tatlı duruyor ama Güneş’te tek başına efsane![]()
İpek ismini bilirim çok tatlış çok akıllı olurlarYaa ben de İpek ismine taktım garip bi şekilde yanına da başka isimler düşünüyodum böyle tam istediğim uyum olmadı gibi sanki ama bebişim cidden sevdiysee![]()
Bana da gahahahahDur özelden yazacağım sana![]()
Ben anlamdan ziyade isimlerde söylemi ve hitabının güzel olmasına bakıyorum mesela çok eski isim koyuyorlar ama anlamı güzel diyorlar çocuğa anlamıyla hitap edilmiyorYa evet ilk aklıma gelen buydu benim de cidden uyumu çok güzel amaa o nahif enerjiyi biraz kırmak istedim böyle çook kırılgan hassas olcakmış hissi veriyo sankiyaa ben takılıyorum böyle harf isim enerjisine falan siz de öyle misinizz
Djdj yaaa bana da at lütfen isim buluyoruz tam dıdının dıdısı koymuş vazgeçiyoruz:)))Dur özelden yazacağım sana![]()
Bulamadık henüzİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz
Bizimki hazır Atlasİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz
Allah razı olsunCanım yarın mı kalp doktoru görecekdualarımız seninle güzel haberler gelecek inşallah bol bol dua et
Allahım annesine ailesine bağışlasın insallah kuzunu
Rabbim evlatlarımızi sağ salim kucagimiza almamızı nasip etsinAh canım bende aynı şeyle gittim aklıma bile gelmedi o an cinsiyet ne kadar önemsizmiş diyorsun dimi rabbim bebeğini sana bağışlasın benimde bebeğimin kalbinde delikler var ikimizdw inşallah sağlıkşa kavuşuruz![]()
İnşallah
Evet lansinoh göğüs ucu kremi aldim bendeLAnsinoh kullanabilirsin
Benim Veysel Karan netleştiİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz
Ama benim kızım oluyooorBulamadık henüzBulut’a biraz yakınım ama isim işi zormuş :)
Sizin isminiz ne olacak :) bizim belli Aybükeİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz
Bizimki Masal olucak inşİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz