2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ayy bir isme çok yoğunlaştık sanırım o olacak ama buraya yazamıyorum 😂 söylemeyi çok isterdim ama isim çok bilindik bir isim değil ve yazarsam sitede çok fazla tanıdığım var konuya denk gelen olursa ifşa olurum 😅 ben onları biliyorum da onlar beni bilmiyor 🤪🤪
Ya çok merak ettiimmm 🤭🙈🙈

Yaa ben de İpek ismine taktım garip bi şekilde yanına da başka isimler düşünüyodum böyle tam istediğim uyum olmadı gibi sanki ama bebişim cidden sevdiysee 🥹😍
İpek ile uyumlu Nil İpek var o çok tatlı duruyor ama Güneş’te tek başına efsane 💫☀️🤭

İpek ile uyumlu Nil İpek var o çok tatlı duruyor ama Güneş’te tek başına efsane 💫☀️🤭
Ya evet ilk aklıma gelen buydu benim de cidden uyumu çok güzel amaa o nahif enerjiyi biraz kırmak istedim böyle çook kırılgan hassas olcakmış hissi veriyo sanki 🙈🙈 yaa ben takılıyorum böyle harf isim enerjisine falan siz de öyle misinizz

Ya evet ilk aklıma gelen buydu benim de cidden uyumu çok güzel amaa o nahif enerjiyi biraz kırmak istedim böyle çook kırılgan hassas olcakmış hissi veriyo sanki 🙈🙈 yaa ben takılıyorum böyle harf isim enerjisine falan siz de öyle misinizz
Ben anlamdan ziyade isimlerde söylemi ve hitabının güzel olmasına bakıyorum mesela çok eski isim koyuyorlar ama anlamı güzel diyorlar çocuğa anlamıyla hitap edilmiyor 🤭🤭 ben yabancı isim koyuyorum gerçi eşimin ailesi ay o ne dedi de kendi yorumları kızım olsa Luna olacaktı adı margarin ismi dediler dedim babasının fabrikası deriz havası olur 🤣🤣

Canım yarın mı kalp doktoru görecek 🙏🏻 dualarımız seninle güzel haberler gelecek inşallah bol bol dua et 🙏🏻 Allahım annesine ailesine bağışlasın insallah kuzunu
Allah razı olsun 🙏🤲 pazartesi günü doktor lar görecek heyet toplanacak bakalım inşallah mutlu haberler alırım

Ah canım bende aynı şeyle gittim aklıma bile gelmedi o an cinsiyet ne kadar önemsizmiş diyorsun dimi rabbim bebeğini sana bağışlasın benimde bebeğimin kalbinde delikler var ikimizdw inşallah sağlıkşa kavuşuruz❤️
Rabbim evlatlarımızi sağ salim kucagimiza almamızı nasip etsin 🤲 bende cinsiyet için gittim hala da tam öğrenemedim pek de dert değil cinsiyeti

Back
X