2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bende ayni durumdayim alsammi almasammi.ilk gebeligimde hic boyle ikileme dusmemistim nedense bunda biraz korkuyorum ama almayida cok istiyorum :KK43:sonra diyorum hersey Allahtan alirsanda nasibiinden öte yol yok almassanda öte yol yok kendine zehir etme hamileligi icinden geliyorsa al diyorum surekli kendi kendime konusurum boyle:KK42:
Orası da doğru herşey Allah'tan bir de benim ilk gebeliğim heyecanlanmam heves etmem kadar normal doğal birşey yok diye de düşünüyorum 🥲

Tam regl gibi değil. Aslinda düşününce regl ağrısını unutmusum 🤦‍♀️ mide altında yani göbek bölgesi rahim bölgesinde ve bazen sag veya sol kasikta şiddetli sancılar oluyodu. Karin bölgesinin tamamı desem yeridir. Bazen kramp gibi saplanıyor bazen rahatsız edici agri. İdrar yaparken bıçak kesiği gibi içeriden acı hissettim mesela. Ama vajende değil daha iç bolgelerdeydi tüm rahatsizliklarim. Mesela bugün bu bahsettiklerim yok fakat wc çıkamadığım için rahatsızlık var. Ilac ishal yaptığı için bırakınca bagirsaklarim afalladi sanirim
İshal bir sure sonra geciyor aslinda bünye alisinca duzene girdi.benim agrilarm hani baslarda rahim buyumesinden olan agrilar gibi biraz daha siddetlisi 🙄iyice meraklandim ilk firsatta soracagim gercekten bu ilacmi yapiyor🤢

Eger ikilemde kalıyorsan bence ertele alacaklarını. Kötü bi sey olur olacaktır vs gibi değil Allah korusun sadece istemsiz acaba da kalarak alacaksın buda aldıktan sonra belki seni kötü etkiler keske almasaydim ya şöyle böyle diye düşünceye sokar seni. Tabi bunlar benim görüşüm çünkü son 2 haftadır hem kendi yaşadıklarım hem burda bi kaç okuduklarımla benzer duygular içindeyim. Bende bu yüzden biraz erteliyorum. Ya ertele yada bi kaç bi sey al baktın huzursuz oluyosun devam etmezsin toparlanana kadar
Cok takip edemiyorum acsamda cok gecmisi okuyamiyorum evdeki bebişle ilgilenmekten.Yasadiklarim yazmissin umarim bir sorunyoktur 🙄detayliya girecegim 10 gun sonra insallah temiz cikarsa o zaman rahatlarim

Orası da doğru herşey Allah'tan bir de benim ilk gebeliğim heyecanlanmam heves etmem kadar normal doğal birşey yok diye de düşünüyorum 🥲
Detaylar Temiz cikarsa.bir cogumuz oyle rahatlayacagiz gibi 🥲ben sonrasinda magaza magaza gezmeyi dusubuyorum insallah 🤣

benim ve senin stres baskı endişe minimum hissetmen gerekiyor üzüntüden sıkıntıdan kaç izole et kendini tansiyon ve şeker tehlikeli hepimiz için öyle ama okudum öyle ama bakalım :/
Kizlar bol bol su icin kan sulandiricilarinizi kullanin insallah gecicektir. Yuruyus yapin haraketli olun. Kaniniz pihtilasmasin

Ya bende alışveriş yapacağım geri biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum 🙄
Bende boyle alinca kendimi garip hiss ediyorum cok begeniyorum sonra endiseleniyorum. Detaylidan sonra rahat rahat alisveris yapmak istiyorum doyasiya gonlumce boyle kara kara dusunerek yok🤦🏻‍♀️ inşallah hepimizinki güzel geçer🙏🏻

İshal bir sure sonra geciyor aslinda bünye alisinca duzene girdi.benim agrilarm hani baslarda rahim buyumesinden olan agrilar gibi biraz daha siddetlisi 🙄iyice meraklandim ilk firsatta soracagim gercekten bu ilacmi yapiyor🤢
Iste aynen bende ilk günler dedim bebis buyuyo onun sancısı sonra baktım geçmek bilmiyo ve git gide siddetleniyo. Sonra dun acaba dedim ve ağrılarım gitti elhamdülillah. Yarin başka bi formda istiycem bakalim nolcak. Belkide takviye olarak vücudumuzun demire toleransı var. Eger öyleyse napariz hic bilmiyorum 😔

Cok takip edemiyorum acsamda cok gecmisi okuyamiyorum evdeki bebişle ilgilenmekten.Yasadiklarim yazmissin umarim bir sorunyoktur 🙄detayliya girecegim 10 gun sonra insallah temiz cikarsa o zaman rahatlarim
Olur olur allahin izniyle güzel geçer. Sen içini ferah tutmaya çalış. Zaten en doğru olan Yaradana siginiyosun duanı evlatlarından eksik etme Mevlam hayirla sağlıkla ilerletir inşallah amin. 🌺🤲

Detaylar Temiz cikarsa.bir cogumuz oyle rahatlayacagiz gibi 🥲ben sonrasinda magaza magaza gezmeyi dusubuyorum insallah 🤣

Bende boyle alinca kendimi garip hiss ediyorum cok begeniyorum sonra endiseleniyorum. Detaylidan sonra rahat rahat alisveris yapmak istiyorum doyasiya gonlumce boyle kara kara dusunerek yok🤦🏻‍♀️ inşallah hepimizinki güzel geçer🙏🏻
İnşallah kızlar 😍❤️❤️

Back
X