2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kizlarrr, bir şey soracağım size. Bugün 19+4'teyim ve şu ana kadar toplamda 10 kilo almışım. Moralim bozuk 🥺 Normal mi sizce?
bence o kadar kilo alman normal değil hergün baklava pilav makarnayla beslenmen lazım bence ödem yapmıştır vücudun bazılarının öyle oluyormuş ama bu kilo değilmiş

Kizlar bende haraketleri daha asagida hiss ediyorum. Bide benim hep sag tarafimda son gunler sanki sol tarafim daha bos sanki bebek saga kaymis

Evet bende sırt üstü yattıgımda orda hissediyorum
Demekki normal kızlar bian korktum bebişler ne zaman yukarı çıkmaya başlıycak acaba
Canım ileriki haftalarda yukarı çıkar ama inan keşke hep aşağıda olsaymış diyeceksin. İnsanın nefesi daralıyor. Özellikle gece yatarken rahatsız ediyor 🥺Ama olsun minnoşlar sağlıklı bi şekilde gelsin de 😍🤗

1.61 boy 63 kilo ile gebe kaldım. Vakti zamanında vücut kitle endeksim normaldi yani 😂 Su an ise 9+4'te 73 kiloyum.
haftanız çok erken daha 3 aylık değilken bile 10 kg almışsınız, bu çok önerilmiyor. Son aylarda kilo alımı arttığı için bebeğin gelişimine paralel olarak öneriliyor.

Son düzenleme:
Kızlar bebek sürekli yer değiştiriyor paniğe kapılmayın o yüzden.Bir gün fazla hissederiz bir gün az yada sağda solda üstte bende çok değişiyor hareketlerini hissettiğim bölgelerim.

Kızlar ayaklarınız şişiyormu
Bu gün biraz yoruldum yürüdüm filan şu an ayaklarım cok şişti sizce yorgunluktan mı oldu yoksa korkmalımıyım
Ödemli aylar başlıyor artık, tuzu azaltmak ve ayakları yukarı tutarak uyumak öneriliyor. 2. Yi deneyemedim ama ilkiyle ödemlerim indi biraz.

Benim de gece çiğköfte perilerim geldi.Robotta çiğköfte yaptım bana göre oldu birşeyler eksikti ama bastırdı gece vakti beni😅 eşim yiyemedi ama hddhhdhf ayıp etti 🥲

Back
X