2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben çok yemegen biriydim ömrüm boyunca. Hic bi yiyeceği öyle delicesine isteyip lezzetle yedigimi bilmem. 13. Haftalarda iştahım açıldı. Herseyden lezzet almaya başladım ve çoğu kişinin anlattığı gibi sürekli bi şeyler atistiriyodum. Ama gene az yiyodum. Sonra eşimin taraftan 4 5 kişi tam yemek esnasında bana yediklerimle alakalı laf söylemeye başladılar. O an çıldırdım. Ben gebe kalana kadar her sofraya oturdum ve hiç kimse benden daha az yediği asla olmadi dedim. 5 yıldır bu ailedeyim hepiniz tabaklarinizi doldurup doldurup götürdünüz dedim. Iyiki az yemişim meğer ne çok batmış yediklerim dedim.ben yiyosam bebek istediği için yiyorum dedim. Sonra masayı terk ettim biraz ağladım Sonra da evime geçtim. O günden sonra da yemek yiyeceğim zaman tiksinti geliyom ac da olsam az bisey yedikten sonra kötü hissediyorum kendimi. Cok zorluyorum ama o günü atlatamıyorum.
Gerçekten bazı insanların boş çenelerine kürekle vuracaksın bende her şeyi çok kafama takıyordum ama artık şöyle düşünüyorum cahil ve kötü insanların aşırı bir özgüveni oluyor ve asla hatalarını anlamıyor en güzeli bu insanları hayatımızdan bir şekilde çıkarmak yoksa olan bizim güzel sinirlerimize oluyor

Hahahah konuşmuştuk galiba ya 😂😂 17.haftada benimki de böyleydi elleri gözündeydi hep babası utangaç olacak galiba dedi doktorda utandığından değil kendini koruma iç güdüsünden dolayı öyle yapıyor hayatta kalmak için dedi ay yerim büyüdülerde hayatta kalmaya çalışıyorlar 😍😍
Zaten bence detaylı ultrason sonunda artık o da rahatsız oldu sürekli tekme atıyordu sonlara doğru 🙄 hiç sıkıntıya gelemiyorlar 😂😂

Gerçekten bazı insanların boş çenelerine kürekle vuracaksın bende her şeyi çok kafama takıyordum ama artık şöyle düşünüyorum cahil ve kötü insanların aşırı bir özgüveni oluyor ve asla hatalarını anlamıyor en güzeli bu insanları hayatımızdan bir şekilde çıkarmak yoksa olan bizim güzel sinirlerimize oluyor
Yani bu tarz bi seyi kendi sulelemden biri yapmış olsaydı o anda herseyi bitirirdim ki birçok akrabam ile görüşmüyorum. Cahil bencil ve fesat oldukları için. Eş akrabası olunca bide zaten 2 3 kişiler yani çok kimse yok onlarda gorusmemezlik etmiycem ama burunlarından getiririm. Bide ben yıllar önce babamı kaybettim. Onu hastalık sürecinde iken öz ailemden herkesi sildim yılda 3 5 kere azıcık annemle görüşüyoruz bayramdan bayrama. Onunda bilincinde bir çoğu. Sen benim kızıma napiyosun hayirdir diyecek bi baba anne olmayınca.. zaten babam olsaydı en minicik şeyde tutar kolumdan alırdı. Esim ve anne babası elhamdülillah çok iyiler. O yüzden onların hatrina görüşüp laf sokarim yeri geldikçe. Hele bi kızım gelsin kucağıma saglikla

Zaten bence detaylı ultrason sonunda artık o da rahatsız oldu sürekli tekme atıyordu sonlara doğru 🙄 hiç sıkıntıya gelemiyorlar 😂😂
Evet biraz fazla sürünce huysuzlaniyolar. Muhtemelen ultrasonun verdiği bi ısı gibi bi sey oluyo yada ismi ne diye geciyo bilmiyorum ondan hoslanmiyolar sanirim. 😔 kıyamam minnaklarimiza 🥲🥲😔

Eminim göbek bölgesinde değil. Hatta hep sağ tarafta hissediyorum hareketini bugünde sag taraftaydi. Bi kaç hafta önce hareketlerini kilot bölgesinde hissederken son günlerimde kilodun hafif üst tarafında hissetmeye başladım. Bide benim bebek çoğunlukla baş geliş şeklinde duruyo. 10 kere ultrasona girdiysem 8 inde hep baş geliş şeklindeydi. Benim haftama göre asagida olması acaba rahim ağzı kısalığından da olabilir mi ki
Baş geliş şeklinde duruyor derken canım? Benim bebeğim de hep kafa aşağı duruyor ters duruyor sürekli yani seninde mi öyle

Baş geliş şeklinde duruyor derken canım? Benim bebeğim de hep kafa aşağı duruyor ters duruyor sürekli yani seninde mi öyle
Evet evet ters duruyo. Yani çok az denk geldik duz durduğuna. Doktor ultrasonu acar açmaz hemşireye bilgiler vermeye başlarken her seferinde baş geliş diyor sonra diğer bilgileri söylüyodu. 2 3 kere makat geliş dediğini duydum hep baş geliş. Ama bu sorun değil sanırım doktor bununla ilgili bi sey derdi diye düşünüyorum.

Kızlar möerhaba sigortalı askeri ücretle çalışan herkes bu ücreti alıyor mu? doğumdan sorna sigortadan ücret alıcağım söylendi ama bumudur doğum yardım ücreti?
45CE5A8B-91A1-49D9-B4ED-BF519F92663C.webp

Evet rahatsız olmuş olabilir. Bu detaylı ultrason probu farklı oluyor sanırım 10 dakikanın sonunda probun ısındığını fark ettim karnıma sıcaklık geliyordu o ısı rahatsız ediyor sanırım bebeleri 😂

Evet evet ters duruyo. Yani çok az denk geldik duz durduğuna. Doktor ultrasonu acar açmaz hemşireye bilgiler vermeye başlarken her seferinde baş geliş diyor sonra diğer bilgileri söylüyodu. 2 3 kere makat geliş dediğini duydum hep baş geliş. Ama bu sorun değil sanırım doktor bununla ilgili bi sey derdi diye düşünüyorum.
Benim bebiş de hep ters duruyor ben endişelendiğim için her seferinde soruyorum neden ters diye öyle istemiş diyor doktor. Dün de radyoloji de yine ters duruyordu o doktora da sordum neden ters bi sorun mu bu dedim canı öyle istemiş dedi. Demekki sorun değil 🤭 ama acaba öyle ters olması normal doğuma engel mi

Dün radyoloji de detaylı ultrason randevum vardı çok şükür bir problem görülmedi ama hem radyoloji uzmanının hiç bir açıklama yapmadan doktorunuza sorun demesi hem de ultrasonun renksiz olmasından dolayı memnun kalmadım. Birde bebeğim ters durduğu için 1 saat sonra tekrar gel dediler yine gittim yine ters duruyordu acaba iyice bakabildi mi bilmiyorum bir problem yok dediler ama kafama takıldı. O yüzden acaba ileri haftalar da tekrar detaylı yapılıyor mu diye sorayım size dedim. Yaşadığım yerde perinatoloji bölümü yok 1 saat uzaklıkta bir yere gitmem gerekti o yüzden radyolojiden yaptırdım ama eğer bi kere daha yapılıyorsa detaylı bu sefer perinatolojiye gideceğim

Back
X