- 17 Nisan 2023
- 2.523
- 1.810
- 63
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 1 saat uzağa gittim canım perinatoloji için , çok memnun kalmadıysan git bence nerede varsaDün radyoloji de detaylı ultrason randevum vardı çok şükür bir problem görülmedi ama hem radyoloji uzmanının hiç bir açıklama yapmadan doktorunuza sorun demesi hem de ultrasonun renksiz olmasından dolayı memnun kalmadım. Birde bebeğim ters durduğu için 1 saat sonra tekrar gel dediler yine gittim yine ters duruyordu acaba iyice bakabildi mi bilmiyorum bir problem yok dediler ama kafama takıldı. O yüzden acaba ileri haftalar da tekrar detaylı yapılıyor mu diye sorayım size dedim. Yaşadığım yerde perinatoloji bölümü yok 1 saat uzaklıkta bir yere gitmem gerekti o yüzden radyolojiden yaptırdım ama eğer bi kere daha yapılıyorsa detaylı bu sefer perinatolojiye gideceğim
Merhaba canım gerçekten bazen insanıar karşındaki insanın hamile oldugunu unutuyorlar. Aksine ye ye yarasın demek yerine ettikleri şeye bak. İyi yapmışsın. Amma yemek yememekle kendine bunu yapma bebegini düşün başka vicdansız insanlara göre yemekten tiksinme bebeğin için yeYani bu tarz bi seyi kendi sulelemden biri yapmış olsaydı o anda herseyi bitirirdim ki birçok akrabam ile görüşmüyorum. Cahil bencil ve fesat oldukları için. Eş akrabası olunca bide zaten 2 3 kişiler yani çok kimse yok onlarda gorusmemezlik etmiycem ama burunlarından getiririm. Bide ben yıllar önce babamı kaybettim. Onu hastalık sürecinde iken öz ailemden herkesi sildim yılda 3 5 kere azıcık annemle görüşüyoruz bayramdan bayrama. Onunda bilincinde bir çoğu. Sen benim kızıma napiyosun hayirdir diyecek bi baba anne olmayınca.. zaten babam olsaydı en minicik şeyde tutar kolumdan alırdı. Esim ve anne babası elhamdülillah çok iyiler. O yüzden onların hatrina görüşüp laf sokarim yeri geldikçe. Hele bi kızım gelsin kucağıma saglikla
Canım senin devam ediyor mu? B Buffalososvajinanın iç kısmında iğne batması hissiyatı yaşayan arkadaşlar hala devam ediyor mu?
Bu durum beni aşırı strese sokuyor ya![]()
Zaten ona yetecek kadar felan yiyorum. Zorla yiyorum fakat çoğu zaman tiksiniyorum. Aşmaya çalışıyorum inşallah becerebilirimMerhaba canım gerçekten bazen insanıar karşındaki insanın hamile oldugunu unutuyorlar. Aksine ye ye yarasın demek yerine ettikleri şeye bak. İyi yapmışsın. Amma yemek yememekle kendine bunu yapma bebegini düşün başka vicdansız insanlara göre yemekten tiksinme bebeğin için ye![]()
Evet ediyor demin de yaşadım :/Canım senin devam ediyor mu? B Buffalosos
Ay var ya insan yedikce mutlu olur hamile insan yedikçe kan can olur iyice kafayı yemişler benim eşim de sağlıksız şeyler yiyorum diye söyleniyor annem de çok almamaya dikkat et diyor kilo için de hiç kimseyi dinlemiyorum canım nasıl isterse yoruma da kapalıyım bu konuda işinize bakın diyorumZaten ona yetecek kadar felan yiyorum. Zorla yiyorum fakat çoğu zaman tiksiniyorum. Aşmaya çalışıyorum inşallah becerebilirim
Bugün bendede arttı sankiEvet ediyor demin de yaşadım :/
Benimde devam ediyor , daha oncede hamilelik dönemi yaşadım bunu ilk defa yaşıyorum bu bebeğim çok aşağıda acaba onunla ilgilimi diye düşünmeden edemiyorum. Büyüdü de baskıda artmaya başladı aşağı.vajinanın iç kısmında iğne batması hissiyatı yaşayan arkadaşlar hala devam ediyor mu?
Bu durum beni aşırı strese sokuyor ya![]()
Netten baktım canım herhangi bi sıkıntı yoksa 1 kere yapılıyor yazıyorBende 30. Haftalara doğru bi daha yapılıyor diye biliyorum
Ya senin bu hallerin bana ilk hamileliğimi hatırlatıyorAy var ya insan yedikce mutlu olur hamile insan yedikçe kan can olur iyice kafayı yemişler benim eşim de sağlıksız şeyler yiyorum diye söyleniyor annem de çok almamaya dikkat et diyor kilo için de hiç kimseyi dinlemiyorum canım nasıl isterse yoruma da kapalıyım bu konuda işinize bakın diyorum
Hicccc kafana takma ye gitsin ohhhh yarasın bebişeeeeçok güzel tepki vermişsin zaten anlamışlardır onlar da
Doğrudur ama ne zaman ultrasona gitsem ters duruyor hiç düz görmedim doğru düzgün. O yüzden endişeleniyorumEvet canım
Bebegin ters olmasını fazla takma suan içerde en rahat oldukları haftalardalar yerleri geniş durmadan yer değiştiriyorlar dönüyorlar
Bugün gitsen belkide dönmüştür öyle düşün
İçime sinmedi 1 ay sonra detaylı için gitsem bakar mı perinatolojiBen de 1 saat uzağa gittim canım perinatoloji için , çok memnun kalmadıysan git bence nerede varsa
Hadi ya acaba 1 ay sonra perinatolojiye gitsem yine bakarlar mı? Yoksa haftası geçti diye detaylı bakmazlar mıNetten baktım canım herhangi bi sıkıntı yoksa 1 kere yapılıyor yazıyor
Molfix de de var mı indirim bide paket sayısı ücreti ne kadarKızlar Migros’ta bebek bezlerinde indirim var ilk bez alılverişimi yapmış bulunmaktayım
Bakar tabi istersen bir kaç hafta sonra git perinatolojiye için rahat etsinİçime sinmedi 1 ay sonra detaylı için gitsem bakar mı perinatoloji
Canım ne için gitmek istiyorsun ki. 1 ay sonra bebiş biraz daha büyümüş olacak ayrıntılı net bakabilirler mi bilmiyorumHadi ya acaba 1 ay sonra perinatolojiye gitsem yine bakarlar mı? Yoksa haftası geçti diye detaylı bakmazlar mı
Bence bebegin aşagıda olmasıyla alakası yok çünkü detaylıda bebege aşadan değil yukardan baktı birde eskisine göre kasık bölgem daha yumusakBenimde devam ediyor , daha oncede hamilelik dönemi yaşadım bunu ilk defa yaşıyorum bu bebeğim çok aşağıda acaba onunla ilgilimi diye düşünmeden edemiyorum. Büyüdü de baskıda artmaya başladı aşağı.
Ya hayatta hiç kimseye hiç bi konuda yük olmayı istemem yeme içme konusu da benim için ayrı bi durumdur. Yani yediklerjmle bile insanlara yük olduğumu düşündüğüm zamanlar oldu şu yaşıma kadar. Oradaki o laflar çok ağrıma gitti. Yedirmeyi ikramı çok çok severim ama hiç bi yerde açlığımı belli etmez önüme konanin haricinde şunu gördüm mutfakta onuda yiyelim demem kendi ailemin evinde bile. Bide eşimin taraf hep kiloludur bi ben filinta gibiyim. Yıllarca zayıf olduğum için türlü laf söylediler. Babanın evinde ekmek yoktu galiba bile dediler. Ay neler neler. Kv kp ağzımın içine bakiyo su istiyorum desem deniz alırlar o derece Allah razı olsun. Ama kötü insan her konuda kötü işte. Elbet yeniden bi sofraya otururuz diyorum. Büyük küçük dinlemeden sokacam lafı. Cunku o an hissetmedim ama haftalardır o günün kirilmisligini yaşıyorum. Bu denli etkilenecegimi bilseydim o bahçede tas üstünde taş bırakmazdım. Şimdide hareket kisitliligi sebebi ile evden çıkamıyorum. Bi yandan iyi gebelik sürecinde münasebetsiz kişilere maruz kalmiyorum. Oyle işte..Ay var ya insan yedikce mutlu olur hamile insan yedikçe kan can olur iyice kafayı yemişler benim eşim de sağlıksız şeyler yiyorum diye söyleniyor annem de çok almamaya dikkat et diyor kilo için de hiç kimseyi dinlemiyorum canım nasıl isterse yoruma da kapalıyım bu konuda işinize bakın diyorum
Hicccc kafana takma ye gitsin ohhhh yarasın bebişeeeeçok güzel tepki vermişsin zaten anlamışlardır onlar da
Düzelir canım merak etme için rahat etmezse bi detaylıya daha gir diycemde bunun için detaylıua girmene gerek yok normal muane olsanda anlaşılırDoğrudur ama ne zaman ultrasona gitsem ters duruyor hiç düz görmedim doğru düzgün. O yüzden endişeleniyorum