2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Doğrudur ama ne zaman ultrasona gitsem ters duruyor hiç düz görmedim doğru düzgün. O yüzden endişeleniyorum
Ama işte benimkide öyle belki haftanın 5 günü duz duruyo tam ultrason zamanı ters dönüyorlar. Cok takılırsa aklına bi sonraki kontrolde sor doktoruna. Ama hem minikler hemde yerleri geniş su içinde fik fik donuyolardjr bize denk geliyodur ters oluşları sıkma canını

Ama işte benimkide öyle belki haftanın 5 günü duz duruyo tam ultrason zamanı ters dönüyorlar. Cok takılırsa aklına bi sonraki kontrolde sor doktoruna. Ama hem minikler hemde yerleri geniş su içinde fik fik donuyolardjr bize denk geliyodur ters oluşları sıkma canını
Sordum canım canı öyle istiyor öyle rahat ediyor sıkıntı yok dedi duruşu için. Ama benim kafama takılıyor acaba normal doğumu engeller mi duruşu diye

Bence bebegin aşagıda olmasıyla alakası yok çünkü detaylıda bebege aşadan değil yukardan baktı birde eskisine göre kasık bölgem daha yumusak
Acaba rahim büyüdüğü için mi oluyor sonuçta bağlar genişliyor 😕
Rahim büyüdüğü içinde olabilir , iyi düşünelim güzel ilerliyorlar şükür 😊

Hadi ya acaba 1 ay sonra perinatolojiye gitsem yine bakarlar mı? Yoksa haftası geçti diye detaylı bakmazlar mı
Bence icine sinmediyse bu haftalarda tekrar git bana verilen kağıtta en uygun 16 ile 20 hafta yazıyor ama ben de bir sorun olduğunu düşünmüyorum olsaydı emin ol bu kadar rahat gönderemezdi seni

Sordum canım canı öyle istiyor öyle rahat ediyor sıkıntı yok dedi duruşu için. Ama benim kafama takılıyor acaba normal doğumu engeller mi duruşu diye
Hiç endişelenmeyin daha çok döner dururlar yerleri geniş sizinki öyle rahat ediyor şuan son haftalarda artk baş aşağı pozisyonuna geliyorlar o zaman duruş pozisyonu doğum için önem kazanıyor

Ya hayatta hiç kimseye hiç bi konuda yük olmayı istemem yeme içme konusu da benim için ayrı bi durumdur. Yani yediklerjmle bile insanlara yük olduğumu düşündüğüm zamanlar oldu şu yaşıma kadar. Oradaki o laflar çok ağrıma gitti. Yedirmeyi ikramı çok çok severim ama hiç bi yerde açlığımı belli etmez önüme konanin haricinde şunu gördüm mutfakta onuda yiyelim demem kendi ailemin evinde bile. Bide eşimin taraf hep kiloludur bi ben filinta gibiyim. Yıllarca zayıf olduğum için türlü laf söylediler. Babanın evinde ekmek yoktu galiba bile dediler. Ay neler neler. Kv kp ağzımın içine bakiyo su istiyorum desem deniz alırlar o derece Allah razı olsun. Ama kötü insan her konuda kötü işte. Elbet yeniden bi sofraya otururuz diyorum. Büyük küçük dinlemeden sokacam lafı. Cunku o an hissetmedim ama haftalardır o günün kirilmisligini yaşıyorum. Bu denli etkilenecegimi bilseydim o bahçede tas üstünde taş bırakmazdım. Şimdide hareket kisitliligi sebebi ile evden çıkamıyorum. Bi yandan iyi gebelik sürecinde münasebetsiz kişilere maruz kalmiyorum. Oyle işte..
Oyy içime işledi canım ben küçükken annem çalışıyor diye hep orda burda kalırdım komşuda akrabalarda vs :( yemek konularında bazen laf yediğimde oldu üzüntüden boğazıma dizilirdi.. sonra sonra hiç umursamadım takmamayı öğrendim hislerini anlıyorum patavatsızlık yapmışlar kendilerince güya ben aksine yemek yiyen insan gördükçe aşırı mutlu oluyorum hamile doyurmak ekstra sevap hatta 🙏🏻 ne kadar az görüşmek o kadar iyi böyle insanlarla..

Kızlar size birsey danışmak istiyorum ben özel sektörde 8 6 çalışıyorum hamile kaldığım günden beri de öyle çalışmaya devam ettim çarşamba denetimciler geldi ve 9 saat çalışma saatimi çok bulmuşlar 7.5 saatten fazla calisamazmisim ancak bu sefer de işleri cumartesi de gelip haftalık çalışma saatimi tamamlamamı istiyor ben bu sefer daha çok yorulacayim bana bıraksalar ben 8 6 çalışmaya razıyım acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mi sizde nasıl durumlar doktordan 9 saat calisabilecgime dair rapor alamaz miyim birsey olursa mesuliyet bana ait diye zatn bütün gün oturuyorm işim ağır degil

Oyy içime işledi canım ben küçükken annem çalışıyor diye hep orda burda kalırdım komşuda akrabalarda vs :( yemek konularında bazen laf yediğimde oldu üzüntüden boğazıma dizilirdi.. sonra sonra hiç umursamadım takmamayı öğrendim hislerini anlıyorum patavatsızlık yapmışlar kendilerince güya ben aksine yemek yiyen insan gördükçe aşırı mutlu oluyorum hamile doyurmak ekstra sevap hatta 🙏🏻 ne kadar az görüşmek o kadar iyi böyle insanlarla..
Ay herkesin çocukluğundan gelen bi sey var işte. Senin içinde ne zor olmuştur akşamı iple cekmissindir annem gelsin diyerek 😔
Rabbım hepimizin karşısına iyi insanlar çıkartsın 🤲

benim de aynı öğle akşam iyice düştü gece uykuda yükseliyor ne kadar erken kalkarsam o kadar yüksek çıkıyor en çok 115 gördüm açlıkta haftaya endokrin tekrar bakacak 110u geçerse insülin demişti. Sizin ne kadar çıkıyor. KAdın doğumcu gayet iyi dedi endokrin de korkutuyor bilemedim
Açlık şekeri 100'ü geçmemeli, endokrin doğru demiş. Diyet uygularsanız iyi olur.

Kızlar möerhaba sigortalı askeri ücretle çalışan herkes bu ücreti alıyor mu? doğumdan sorna sigortadan ücret alıcağım söylendi ama bumudur doğum yardım ücreti?Eki Görüntüle 3317186
Bu sizin ücretli doğum izninde alacağınız yaklaşık 3,5 aylık maaşınız. Herkes aldığı ücrete göre rapor parası alacak ücretli doğum izninde. Bu para harici başka bir maaş yatırılmıyor. Hasta olduğumuzda, raporlu olduğumuzda günlük ücretimizin 2/3 sini sigorta tarafından alıyoruz ya doğum parası da aynı sistem, raporlu olduğumuz zamanın maaşı. Yani bu bir yardım ücreti değil, sizin ücretli izinde alacağınız maaş.

Son düzenleme:
Back
X