- 6 Ağustos 2022
- 2.952
- 2.637
- 63
Artık yavaş yavaş korku bilinci de gelişiyor olabilir ya zarar verebilecek bir şey olduğunu algılıyor olabilirler.Acaba neden böyle bir korkuları oluştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık yavaş yavaş korku bilinci de gelişiyor olabilir ya zarar verebilecek bir şey olduğunu algılıyor olabilirler.Acaba neden böyle bir korkuları oluştu
Ya evet yabancı birinden de korkuyor anne anne diyor kaçıyor kucağıma geliyor, bir kaç gündür böyle, geçen kaynanam oğluma seni öcü yer bak seni götürürler diye saçma sapan şeyler söyledi hep bunu yapıyor seni döverler felan diyor acaba onun yüzünden mi böyle oldu diyorum, bi anda oldu çünküArtık yavaş yavaş korku bilinci de gelişiyor olabilir ya zarar verebilecek bir şey olduğunu algılıyor olabilirler.
Ay hayırlısı olsun kolaylıkla geçsin inşallahA Alliswell23 pazartesi günü sünnet olacağız gerginim
Yok canım lokal anestezi ile yapacaklar inşallah sıkıntısız geçerAy hayırlısı olsun kolaylıkla geçsin inşallahgenel anestezi mi olucak
Sünnet kilodunu falan hazırla önceden istersen bizim ki biraz acil oldu bulamadım hemen arayınca bulamıyosunYok canım lokal anestezi ile yapacaklar inşallah sıkıntısız geçer
Ya bende doktora sordum ne lazım diye hiç bir şey dedilerSünnet kilodunu falan hazırla önceden istersen bizim ki biraz acil oldu bulamadım hemen arayınca bulamıyosun![]()
Senin kaynana bi cins zaten. Eskiler gibi büyütsem onun psikolojisi bozulacak günümüz gibi büyütsem benim dedikleri gibiYa evet yabancı birinden de korkuyor anne anne diyor kaçıyor kucağıma geliyor, bir kaç gündür böyle, geçen kaynanam oğluma seni öcü yer bak seni götürürler diye saçma sapan şeyler söyledi hep bunu yapıyor seni döverler felan diyor acaba onun yüzünden mi böyle oldu diyorum, bi anda oldu çünkü
Bizimki hiçbir şey koydurmadı verdikleri kremi sürüp bezini taktık direktYa bende doktora sordum ne lazım diye hiç bir şey dedileralmam mı lazım kilot hiç bilmiyordum
Biz ebebejten almıştık ama ben külot kısımlarını kestim sadeve kapağını kullandım bezinin içine koydum 2 3 tane alırsan iyi olur kaka bulaşırsa yıkarsın sadece kapak şeklinde de satılıyormuş zaten sonradan öğrendim hepYa bende doktora sordum ne lazım diye hiç bir şey dedileralmam mı lazım kilot hiç bilmiyordum
Sürekli de bende çocuk büyüttüm diyor utanmasam diyecem senin büyüttüklerin ortadaSenin kaynana bi cins zaten. Eskiler gibi büyütsem onun psikolojisi bozulacak günümüz gibi büyütsem benim dedikleri gibi![]()
Gel kardeş sarılayım sanabebekleriniz yürüyormu hanımlae benim bebe1 yasa kadar emeklemedi 1yasında emekledi 15aylık olmasına 2hafta var desteksiz ayakta durma ve yürüme yok sıralama ve elinden tutunca yürüme var korkuo nasıl alıştırcam ben yürümeye 23nisan doğumlı benim bebişim ( 12aylıkken 9200kg 80cm boy) kız bebek*
Benimkide yapıyor, burada çok havai fişek atıyorlar düğünlerde hoş düğün olmasına da gerek yok yaKızlar benim bebeğim bu aralar seslerden çok korkuyor, sizde de varmı bu durum, dışardan bir ses duysun yada aniden yere birşey düşse korkuyor hemen anne anne diyor kucağıma geliyor, hiç yapmazdı yeni oldu
Su gibi geçsin canımA Alliswell23 pazartesi günü sünnet olacağız gerginim
Belki bize de öyle yaptırır ama büyüdü ya hareketli olacakBizimki hiçbir şey koydurmadı verdikleri kremi sürüp bezini taktık direkt
Bu da aklımda bulunsun canım teşekkür ederimSu gibi geçsin canımve şimdiden Hayırlı olsun, biz kahve için olan karton bardaklar varya daha küçük oluyorlar onun tepesini kesip koymuştuk, daha önce duymuştum, doktorumuz da öyle dedi. Maksat bez değmesin
Evet söyleyince hatırladım bardakta çok işe yarıyor baya kullandım bendeBu da aklımda bulunsun canım teşekkür ederim
Ya senin bu bebek ne güzel konuşuyorBenimkide yapıyor, burada çok havai fişek atıyorlar düğünlerde hoş düğün olmasına da gerek yok yagösterdik kendisine de ama her seferinde bir irkilip yüzü değişiyor "anne burda anne burda" diyor ve sonrada "fişek pakalım" diyor
![]()
Çok şükür canım, çenesi baya baya açıldı ama hala yürümüyoruz 18 aya son beş günYa senin bu bebek ne güzel konuşuyor![]()
bebegim zayıf diyen var aaa kaç aylık diyolar aa yasını geçmiş nasıl yürümüyor diyolar bol bol yürüt diyorlar zaten Elinden tutuyorum yürütüyorum İnan ki elimden gelen her şeyi yapıyorum yürümeyince yürümüyor tek başına korkuyor benim kızımdan daha küçük minyon Duran bebekler yürüyor onları görünce üzülüyorum Bir de Diş mi çıkarıyor Ne aşırı iştahsız kahvaltı asla yapmıyor öğlen 1-2 parça akşam da bir kaşık yemek günün çoğunu kuru ekmek kemiriyor gecede 4-5kere kısa kısa emip uyuyo bu Instagram'daki bebeler gibi yesin Ben de isterim ama yemiyo eşimden boş andım çocum 20günlükken wve gelmiştim acaba diyorum Anne baba arasında yürümedi de ondan mı yürümüyorGel kardeş sarılayım sanabenim bebemin 18 aylık olmasına an itibariyle 5 gün var ve 3 4 gündür (çok şükürr) babasından bana ablasından babasına 2 3 adım atıyor...
Benim paşa tam anlamıyla basmaya 12 aylıkken başladı. Önceleri canı istemediğinden ayaklarını hep geriye atıyordu. Ve 13 aya günler kala emekledi... Yaklaşık 6 aydır evde sürünen bir insan evladı var. 15 aylıkken koltuk kanepeye tutunup sıralamaya başladı.
Doktorlar ve ebeler 18 aya kadar normal dediği için sabırla bekliyoruz.
Benim bu 3. Bebeğim canım diğerleri de biri 14 biri 15 aylık yürümüştü. Ama mesela onlar hiç emeklememişti. Oturarak gidiyorlardı istedikleri yere... Ve yine benimkiler önce konuşuyorlardil papuç gibi yani buda abisinin ablasının izinden gidiyor
dün benimki "abi yok, abi okula gitti" diyordu mesela...
Yani biraz daha zamanı var annesi, inşallah
Sağlıkla koştukları günleri de göreceğiz.
Mesela bizde bu grubun ilk bebelerinden sayılırız 18 ocak lı olarak ama yürümeden sınıfta kaldık![]()