- 4 Ağustos 2022
- 6.415
- 2.952
- 103
Ay o da yorucuOğlum istiyor ki tüm gün onunla birlikte evin içinde dolaşayım. Beni otururken gördüğü an çekiştirip anlamsızca evin içinde dolaştırıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o da yorucuOğlum istiyor ki tüm gün onunla birlikte evin içinde dolaşayım. Beni otururken gördüğü an çekiştirip anlamsızca evin içinde dolaştırıyor
Nasıl bırakmış 16 aylık daha kendini ifade edemez ki, nasıl anlatıyormuş tuvaletim geldi diyeLazımlık vsr evde ona oturtmaya çalıştım çok ağladı denemedim tekrar normal tuvalete de hiç denemedim. Belki bir açıdan bana bir kolaylık sağlayıp erken bezden çıkar mı acabagörümcemin çocupu 16 aylıkken bezden çıkmış aşırı erken geldi bana ama oluyor bazen heralde
Onu uzun zamandır yapıyor ama bu bez açma çiş yapma olauı yeni başladıAyyy çok sıkıntı benim oğlumda pipisini keşfetti altını temizlerken pipisini elliyor hatta geçen elioldu
![]()
Valla baya da konuşuyormuş çiş geldi diyormuş kendi oğluma bakınca bana 16 aylıkken bunları yapması imkansız geliyor ama olmuşNasıl bırakmış 16 aylık daha kendini ifade edemez ki, nasıl anlatıyormuş tuvaletim geldi diye
Biz dün olduk 38.5 e kadar çıktı ateş ama bacağında bişey olmadı. Sonradan ne olur bilmiyorum. Ben 3 kere ateş düşürücü verdim. Parol ve dolvenKızlar kızım bugün menenjitin son dozunu oldu ama mahvetti bizi son doz. Bacağının üstüne basamıyor bütün gün ağladı kucağıma alıyorum acıyor bacağı e oturmak istemiyor çok hareketli calpol verdim ama ağrısına faydası olmadı sizde de oldu mu? Diğer dozlarda böyle bir bacak ağrısı yaşamamıştı.
Ha erken mi bana göre biraz erken gibi bezin çıkması için sonrKızlar oğlum bezini çıkarmaya çalışıyor evde şu sıralar kıyıda köşede çiş buluyorum. Önceden de yapıyordu halina ama bir kaç gün önce emin oldum. Pipisini bezin kenarından çıkarmış ama bezi duruyor öyle her yere işemiş. Az önce yine yapmış bezi duruyor ama her yeri çiş. Acaba külot bez daha mi iyi olur. Daha tuvalet eğitimine geçmeden çiş temizliyorum ya
Çocuk hazırsa oluyor demek ki ya belki ordan bir kolaylık sağlarLazımlık vsr evde ona oturtmaya çalıştım çok ağladı denemedim tekrar normal tuvalete de hiç denemedim. Belki bir açıdan bana bir kolaylık sağlayıp erken bezden çıkar mı acabagörümcemin çocupu 16 aylıkken bezden çıkmış aşırı erken geldi bana ama oluyor bazen heralde
Akşama kadar gerçek anlamda oturamıyorum yani bir şey yer içerken de ayakta yapıyorumAy o da yorucu
Bir kez olduk daha onda aynı bu şekilde oldu bacakları ağrıdı bayağı sürekli gösterip cıs cıs diyordu ve yattı kalkmadı yerinden akşam üzerinden sonraKızlar kızım bugün menenjitin son dozunu oldu ama mahvetti bizi son doz. Bacağının üstüne basamıyor bütün gün ağladı kucağıma alıyorum acıyor bacağı e oturmak istemiyor çok hareketli calpol verdim ama ağrısına faydası olmadı sizde de oldu mu? Diğer dozlarda böyle bir bacak ağrısı yaşamamıştı.
Ay benimki yatmıyor da kalkmak istiyor kalkınca ağlıyor kısır bir döngüye girdik resmen.Diğer dozlarda olmayınca korkmuştum ama demek ki oluyor normal. TeşekkürlerBir kez olduk daha onda aynı bu şekilde oldu bacakları ağrıdı bayağı sürekli gösterip cıs cıs diyordu ve yattı kalkmadı yerinden akşam üzerinden sonra
Benimkinin dilinde de bugün "kokuyorum"Kizlar benim kizim karanlıktan korkmayi öğrenmiş. Isıgi kapatınca anne korku anne korku diyip duruyor. Neredeyse 1 haftadir geceleri uyanıp agliyordu surekli kucağımda olmak istiyordu ben ayrilma kaygısı diye düşünüyordum galiba karanlıktan korkuyormuş. Hep gece karanlikta uyumustuk şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti korkacagi.
Son dozda oluyor anladığım çünkü son dozu vuran soluğu burada alıyor. Ağrı ve aşı yerinde şişlik okuyor canım. Bir hafta on gün sürüyor o şişlik.Kızlar kızım bugün menenjitin son dozunu oldu ama mahvetti bizi son doz. Bacağının üstüne basamıyor bütün gün ağladı kucağıma alıyorum acıyor bacağı e oturmak istemiyor çok hareketli calpol verdim ama ağrısına faydası olmadı sizde de oldu mu? Diğer dozlarda böyle bir bacak ağrısı yaşamamıştı.
Canım ben hiç kullanmadım folik asit bes dakika poposunun üzerinde otururken hiç görmüyorum bi de kız bebeğim oyyyyy oyYa ben çok fazla folik asit kullandım ciddi ciddi artık ondan mı acaba diyorum. Sağlık ocağı yazmıştı bana meğerse dozu çok yüksekmiş sonradan kadın doğum kestirmişti
Geçmiş olsun şifa olsun iki aşı beraber mi olduKızlar kızım bugün menenjitin son dozunu oldu ama mahvetti bizi son doz. Bacağının üstüne basamıyor bütün gün ağladı kucağıma alıyorum acıyor bacağı e oturmak istemiyor çok hareketli calpol verdim ama ağrısına faydası olmadı sizde de oldu mu? Diğer dozlarda böyle bir bacak ağrısı yaşamamıştı.
Yok sadece tek doz bexsero oldu 4.dozumuzGeçmiş olsun şifa olsun iki aşı beraber mi oldu
Bizimde ikinci doz bexsero oldu bugün koldan yaptı bu sefer ağrısı var galiba hep huzursuz kucaktan inmek istemiyor uyumadı halaKızlar kızım bugün menenjitin son dozunu oldu ama mahvetti bizi son doz. Bacağının üstüne basamıyor bütün gün ağladı kucağıma alıyorum acıyor bacağı e oturmak istemiyor çok hareketli calpol verdim ama ağrısına faydası olmadı sizde de oldu mu? Diğer dozlarda böyle bir bacak ağrısı yaşamamıştı.
Evet biz 2 doz vurduk Mayıs ayında, o zaman çok fena bacak ağrısı yaşadı kucağıma alınca değiyordum diye bile ağlıyordu basamıyordu calpol geçirmedi ağrısını dolven veriyordum dönüşümlü, 3 gün ağrısı devam ettiKızlar kızım bugün menenjitin son dozunu oldu ama mahvetti bizi son doz. Bacağının üstüne basamıyor bütün gün ağladı kucağıma alıyorum acıyor bacağı e oturmak istemiyor çok hareketli calpol verdim ama ağrısına faydası olmadı sizde de oldu mu? Diğer dozlarda böyle bir bacak ağrısı yaşamamıştı
Bişey hazırlamana izin veriyor mu yemek kahvaltı nasıl yapıyorsunAkşama kadar gerçek anlamda oturamıyorum yani bir şey yer içerken de ayakta yapıyorum
Oy kıyamam nasıl kendini ifade etmeye başlamış çok tatlı yaBenimkinin dilinde de bugün "kokuyorum"gündüz yağmur yağdı, gök gürledi yağmurdan korkuyordu ama ifade demiyordu, bugün diyor. Az öncede ablayla karanlık odaya girdiler yine "kokuyorum" diyor. Yeni güncelleme demekki
![]()
Bizde ilk defa vurmuştuk ama 2 tane birden vurulunca baya ağrısı olduSon dozda oluyor anladığım çünkü son dozu vuran soluğu burada alıyor. Ağrı ve aşı yerinde şişlik okuyor canım. Bir hafta on gün sürüyor o şişlik.
Şifa olsun inşallah