- 6 Ağustos 2022
- 2.955
- 2.641
- 63
Gelişmelerden haberdar ederimHayırlı olsun inşallah senin için çok iyi olur. Çocuklarımızın huyu biraz benziyor ondan merak ediyorum gelişmeleri inşallah olumlu olur her şey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelişmelerden haberdar ederimHayırlı olsun inşallah senin için çok iyi olur. Çocuklarımızın huyu biraz benziyor ondan merak ediyorum gelişmeleri inşallah olumlu olur her şey
Evet başka şehirde bizimle kalacak bu süreçteBaşka şehirde değil miydi canım
Daha önce de olmuştu o yüzden bir sıkıntı olduğunu düşünmedim ben hiçNormal yani demi canım, et parçası oluşmuş içi kanlı
Rabbim şifa versin inşallahKötü bir haber aldık kızlar yani bu zamana kadar sürekli olarak doktora giden anneannemde kötü huylu beyin tümörü çıktı ( oysa ki üç ay önce mr çektirmiş hiç bir şey çıkmamıştı ) çok hızlıca ilerlermiş bakalım dualarınıza talibiz
Çok geçmiş olsun . Allah şifasını versinKötü bir haber aldık kızlar yani bu zamana kadar sürekli olarak doktora giden anneannemde kötü huylu beyin tümörü çıktı ( oysa ki üç ay önce mr çektirmiş hiç bir şey çıkmamıştı ) çok hızlıca ilerlermiş bakalım dualarınıza talibiz
Kabul etmesi çok iyi olmuşEvet başka şehirde bizimle kalacak bu süreçte
Uyandığında kıpkırmızıydı kan toplamıştı, öğlen morardı şimdi düzelmiş beyazlamış sanırım patladıDaha önce de olmuştu o yüzden bir sıkıntı olduğunu düşünmedim ben hiç
Neredeyse 1 aydır da annemlerin yanındayız alıştı artık pazartesi döneceğim ev taşıyacağım 1 ay ara vermiş olacağız ama unutmaz herhalde artık eylüle kadarKabul etmesi çok iyi olmuş
Artık bitseydi şu diş dertleri. Benimkininde alt köpeklerde hareketlenme başlamış gibi bakalım ne kadar sürecek huysuzluk zirve zaten. onlarda çıkınca 4 azı kalmış oluyor herhaldeUyandığında kıpkırmızıydı kan toplamıştı, öğlen morardı şimdi düzelmiş beyazlamış sanırım patladı
Merhaba siz uçakla gitmiştiniz di mi zor oldu mu bi de uçağa yiyecek almıyorlar sorun oldu muNeredeyse 1 aydır da annemlerin yanındayız alıştı artık pazartesi döneceğim ev taşıyacağım 1 ay ara vermiş olacağız ama unutmaz herhalde artık eylüle kadar
Yok şükür zor olmadı gelirken cam kenarıydık ve etrafımız hep çocuktu. Dışarıya baktı kitap oyuncak bir şeyler almıştım onlarla ilgilendi. Züberin barlarından vardı sorun olmadı. 1 saatti bizim uçuş sonuna doğru sıkılmaya başladı ama daha uzun olsa sorun çıkarmaya gidebilirdiMerhaba siz uçakla gitmiştiniz di mi zor oldu mu bi de uçağa yiyecek almıyorlar sorun oldu mu
Evet bizimde 1 saat kadar sürecek bakalım kalkış ve iniş korkuyor biraz ilk defa ikimiz gideceğiz bi cesaret geldiYok şükür zor olmadı gelirken cam kenarıydık ve etrafımız hep çocuktu. Dışarıya baktı kitap oyuncak bir şeyler almıştım onlarla ilgilendi. Züberin barlarından vardı sorun olmadı. 1 saatti bizim uçuş sonuna doğru sıkılmaya başladı ama daha uzun olsa sorun çıkarmaya gidebilirdi![]()
Tam olarak değil ama benden eşime kısa mesafe gidiyor veya koltuklar arsında geçişlerde tutunmadan gidiyor.
Aynı ya sandalyeye çıkıyor ordan masaya iki saniye sesi çıkmayınca korkuyorum ne yapıyor yine diyeTam olarak değil ama benden eşime kısa mesafe gidiyor veya koltuklar arsında geçişlerde tutunmadan gidiyor.Ama tırmanma konusunu baya abarttı her fırsatta masaya çıkma derdinde
![]()
İyi olmuş öncesinde alışması, ay şimdi ev taşımakta nasıl zor olur sana, yardım edecek var mıNeredeyse 1 aydır da annemlerin yanındayız alıştı artık pazartesi döneceğim ev taşıyacağım 1 ay ara vermiş olacağız ama unutmaz herhalde artık eylüle kadar
Toplam da kaç dişi var şuanArtık bitseydi şu diş dertleri. Benimkininde alt köpeklerde hareketlenme başlamış gibi bakalım ne kadar sürecek huysuzluk zirve zaten. onlarda çıkınca 4 azı kalmış oluyor herhalde
Sorunsuz çabucak geçer inşallahEvet bizimde 1 saat kadar sürecek bakalım kalkış ve iniş korkuyor biraz ilk defa ikimiz gideceğiz bi cesaret geldi![]()
Kardeşim varİyi olmuş öncesinde alışması, ay şimdi ev taşımakta nasıl zor olur sana, yardım edecek var mı