2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kötü bir haber aldık kızlar yani bu zamana kadar sürekli olarak doktora giden anneannemde kötü huylu beyin tümörü çıktı ( oysa ki üç ay önce mr çektirmiş hiç bir şey çıkmamıştı ) çok hızlıca ilerlermiş bakalım dualarınıza talibiz
Çok geçmiş olsun . Allah şifasını versin 🙏🙏

Uyandığında kıpkırmızıydı kan toplamıştı, öğlen morardı şimdi düzelmiş beyazlamış sanırım patladı
Artık bitseydi şu diş dertleri. Benimkininde alt köpeklerde hareketlenme başlamış gibi bakalım ne kadar sürecek huysuzluk zirve zaten. onlarda çıkınca 4 azı kalmış oluyor herhalde

Neredeyse 1 aydır da annemlerin yanındayız alıştı artık pazartesi döneceğim ev taşıyacağım 1 ay ara vermiş olacağız ama unutmaz herhalde artık eylüle kadar
Merhaba siz uçakla gitmiştiniz di mi zor oldu mu bi de uçağa yiyecek almıyorlar sorun oldu mu

Merhaba siz uçakla gitmiştiniz di mi zor oldu mu bi de uçağa yiyecek almıyorlar sorun oldu mu
Yok şükür zor olmadı gelirken cam kenarıydık ve etrafımız hep çocuktu. Dışarıya baktı kitap oyuncak bir şeyler almıştım onlarla ilgilendi. Züberin barlarından vardı sorun olmadı. 1 saatti bizim uçuş sonuna doğru sıkılmaya başladı ama daha uzun olsa sorun çıkarmaya gidebilirdi😅

Yok şükür zor olmadı gelirken cam kenarıydık ve etrafımız hep çocuktu. Dışarıya baktı kitap oyuncak bir şeyler almıştım onlarla ilgilendi. Züberin barlarından vardı sorun olmadı. 1 saatti bizim uçuş sonuna doğru sıkılmaya başladı ama daha uzun olsa sorun çıkarmaya gidebilirdi😅
Evet bizimde 1 saat kadar sürecek bakalım kalkış ve iniş korkuyor biraz ilk defa ikimiz gideceğiz bi cesaret geldi 😂

Tam olarak değil ama benden eşime kısa mesafe gidiyor veya koltuklar arsında geçişlerde tutunmadan gidiyor.🧿🧿🧿Ama tırmanma konusunu baya abarttı her fırsatta masaya çıkma derdinde 🤭🤭🤭
Aynı ya sandalyeye çıkıyor ordan masaya iki saniye sesi çıkmayınca korkuyorum ne yapıyor yine diye 😂😂

Neredeyse 1 aydır da annemlerin yanındayız alıştı artık pazartesi döneceğim ev taşıyacağım 1 ay ara vermiş olacağız ama unutmaz herhalde artık eylüle kadar
İyi olmuş öncesinde alışması, ay şimdi ev taşımakta nasıl zor olur sana, yardım edecek var mı

Back
X