• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
C civitmavisi24 görünce aklıma sen geldin

Ben de yastık yorgan girdim bu aralar hep. Odasında peluş vb. oyuncak yok ama kitapları var, onlar da dolapta çekmecede. Yatağının arkasında bazı kullanılmayan eşyalar var belki orayı toparlayıp boşaltabilirim. Hoş küçücük evde neyi nereye koyacaksam. Yani sürekli sürekli odayı temizlemek temiz tutmak da çok zor. Temiz dediğim dip-köşe, yani hiç toz olmasın istersem her gün temizlemem lazım.

Yine sabır sınavı verdiğim bir gece, saat 1'den beri neredeyse tamamıyla uyanık diyebilirim. Sürekli yatağına koyuyorum odadan çıkamadan tekrar kalkıyor kucağıma geliyor. Yatırıyorum 3-5 dk sonra tekrar, kısır döngüye girdim. Saat 2:55'te yatağıma geldiöim en sonunda. Abartmıyorum bakın daha uyumamıştım bile saat 3:11'de yine uyandı sesleniyor. Şu an babası yanında ama cidden artık kendimi zor sakinleştiriyorum, sabır mabır kalmamış.

Ben de yastık yorgan girdim bu aralar hep. Odasında peluş vb. oyuncak yok ama kitapları var, onlar da dolapta çekmecede. Yatağının arkasında bazı kullanılmayan eşyalar var belki orayı toparlayıp boşaltabilirim. Hoş küçücük evde neyi nereye koyacaksam. Yani sürekli sürekli odayı temizlemek temiz tutmak da çok zor. Temiz dediğim dip-köşe, yani hiç toz olmasın istersem her gün temizlemem lazım.
Kitaplar hakkında herkes çok fazla burun tıkanıklığı ,alerji yaptığını yazmış bir dene bence kltaplarıda kaldırmayı haklısın tertemizmoşması imkansız

Yine sabır sınavı verdiğim bir gece, saat 1'den beri neredeyse tamamıyla uyanık diyebilirim. Sürekli yatağına koyuyorum odadan çıkamadan tekrar kalkıyor kucağıma geliyor. Yatırıyorum 3-5 dk sonra tekrar, kısır döngüye girdim. Saat 2:55'te yatağıma geldiöim en sonunda. Abartmıyorum bakın daha uyumamıştım bile saat 3:11'de yine uyandı sesleniyor. Şu an babası yanında ama cidden artık kendimi zor sakinleştiriyorum, sabır mabır kalmamış.
Az da olsa uyuyabildiniz mi ? Ben de anlamadım bizimki saat 1den itibaren her aaat başı uyandı 😕

Yanına alsan bari biraz uyusanız benimkimsadece ilk yatırdığımda yatağında yatıyor uyanınca birmdahankoymuyoruz yatağına çünkü aynı sizinki gibi koyuyoruz arkamızı dönemden ağlıyor baya ağlıyor hemde çığlık çığlığa mecbur bir süre dshs beraberiz en azından biraz kaftan anlasın belki yatar yatağında bilmiyorum artık

Benim ki de bugün çok kalktı, yanıma aldım yine aynı hiç rahat etmedi, siz hiç yanınızda denediniz mi senle yatınca da çok kalkıyor mu? Yada beşiğini sizin odaya alsanız yine mi aynı

Back
X