- 22 Kasım 2024
- 575
- 976
- 23
Amin canimAyyyyy ciddi misinnn hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla doğsun . Kaç haftalıkkk ? Grubun ilk gebeliği heralde yani aktif olanlardan duyduğumuz ilk gebelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canimAyyyyy ciddi misinnn hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla doğsun . Kaç haftalıkkk ? Grubun ilk gebeliği heralde yani aktif olanlardan duyduğumuz ilk gebelik
Ay hayırlı olsunnnBirde ben gebe oldugumu öğrendim canimcok korkuyorum
Oy Allah kolaylık versinAmin canim8 haftalik, benim kizim.bana cok düşkün beklediğim bir gebelik de degildi. Nasil yaparım bilmiyorum. Esimde hala iyi degil babasinin vefatı yeni 1 ay oldu belirtileri zirvede yasiyorum cok sancılı bir donem oluyor
Bir kişi daha vardı sanırım kimdi unuttum o da yazın söylemiştiAyyyyy ciddi misinnn hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla doğsun . Kaç haftalıkkk ? Grubun ilk gebeliği heralde yani aktif olanlardan duyduğumuz ilk gebelik
Normalde suphelenirdim belki hatırlarsın daha once testte yalancı pozitif görmüştüm bu defa huc şüphede yoktuAy hayırlı olsunnnsanırım kaza ile oldu
bu grupta bilerek isteyen yoktu galiba
Doktora gittin mi peki beta kaç çıkmıştıNormalde suphelenirdim belki hatırlarsın daha once testte yalancı pozitif görmüştüm bu defa huc şüphede yoktu
Allah kolaylık versinnn eşine bence iyi gelecektir . Ama bir yandan iki yaş bebesi ile uğraşıp bir yandan mide bulantısı vs çekmek çok zordur eminim kiAmin canim8 haftalik, benim kizim.bana cok düşkün beklediğim bir gebelik de degildi. Nasil yaparım bilmiyorum. Esimde hala iyi degil babasinin vefatı yeni 1 ay oldu belirtileri zirvede yasiyorum cok sancılı bir donem oluyor
Evet sen deyince hatırladım yani aslında gözümüzü karartsak cesaret edebilsek üç yaşlarına geldiklerinde doğurmuş oluruzBir kişi daha vardı sanırım kimdi unuttum o da yazın söylemişti
Evet bende aslinda bu konuda cok sevindim . Kizim bana izin vermiyor midem her bulandikca bende once anne kusucam demeye basliyorAllah kolaylık versinnn eşine bence iyi gelecektir . Ama bir yandan iki yaş bebesi ile uğraşıp bir yandan mide bulantısı vs çekmek çok zordur eminim ki
Gittim beta 5 bin kusuratli cikmisti sonrasinda kese gorunce bakilmadi tekrarDoktora gittin mi peki beta kaç çıkmıştı
Aa hayırlı olsun sağlıkla gelsin grupta artık 2 çocuklu anneler çoğalmaya başladı hem istiyorum hem istemiyorum keşke çocuğum biraz daha kolay olsaydı bende şu aralar düşünürdümBirde ben gebe oldugumu öğrendim canimcok korkuyorum
Aa sen bayıldım falan yazmıştım yanlış hatırlamıyosam acaba ondan mı öyle hastalandın. İnsanlarda bir sürü laf etmişti sana utanırlar belki duyuncaAmin canim8 haftalik, benim kizim.bana cok düşkün beklediğim bir gebelik de degildi. Nasil yaparım bilmiyorum. Esimde hala iyi degil babasinin vefatı yeni 1 ay oldu belirtileri zirvede yasiyorum cok sancılı bir donem oluyor
Benimde gozumu o korkutuyor kizim cok bana düşkün nasil yaparım bilmiyorumAa hayırlı olsun sağlıkla gelsin grupta artık 2 çocuklu anneler çoğalmaya başladı hem istiyorum hem istemiyorum keşke çocuğum biraz daha kolay olsaydı bende şu aralar düşünürdüm
Belkide o zaman 1 aylik gebermiş muhtemelen etkisi vardir. Utanırlar mi sanmıyorum zaten bir sure söylemeyi düşünmüyorum sirf onlar duymasın diye kayinvalideme bile soylemedim. Çok art niyetlilerAa sen bayıldım falan yazmıştım yanlış hatırlamıyosam acaba ondan mı öyle hastalandın. İnsanlarda bir sürü laf etmişti sana utanırlar belki duyunca
Allah analı babalı büyütsün uykucu yemeyi çok seven kendi başına oynayan bir bebek olur inşallahAmin canim8 haftalik, benim kizim.bana cok düşkün beklediğim bir gebelik de degildi. Nasil yaparım bilmiyorum. Esimde hala iyi degil babasinin vefatı yeni 1 ay oldu belirtileri zirvede yasiyorum cok sancılı bir donem oluyor
Aminn aminn aminnnnAllah analı babalı büyütsün uykucu yemeyi çok seven kendi başına oynayan bir bebek olur inşallah![]()
Canım hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallahAmin canim8 haftalik, benim kizim.bana cok düşkün beklediğim bir gebelik de degildi. Nasil yaparım bilmiyorum. Esimde hala iyi degil babasinin vefatı yeni 1 ay oldu belirtileri zirvede yasiyorum cok sancılı bir donem oluyor
Amin canim insaallahhCanım hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah![]()
Allah kolaylıkla bu süreci de atlatmayı nasip etsin bak ne kadar zorlansanda işte 2 yaşa getirdin bende yanlışlıkla hamile kalsam aslında öok mutlu olucam çünkü isteyerek bunu yapamıcam zaten eşim istemediği için sürekli her türlü önlemi alıyor yinw de belli olmuyor bu işler.Benimde gozumu o korkutuyor kizim cok bana düşkün nasil yaparım bilmiyorum
Bencede söyleme en iyisini yapıyosun karnın çıkınca anlayacaklar zaten çocuk yapmasan niye yapmıyosunyapsan şimdi kayınpederin vefat etmiş ona bile art niyet arar böyle insanlarBelkide o zaman 1 aylik gebermiş muhtemelen etkisi vardir. Utanırlar mi sanmıyorum zaten bir sure söylemeyi düşünmüyorum sirf onlar duymasın diye kayinvalideme bile soylemedim. Çok art niyetliler