• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Evet kitap okumayı severim, ders çalışmayı da çok severim canim🙏 ama lisansa bir tık daha zor soruyorlar 🥺 benim matematik problemli onu halletmem lazım 🥺🙏
Ben de bugün matematik ile ilgili bir üyeyle konuşuyordum. Temelden sıfırdan başlıyorum. O yüzden matematik için yeni kaynaklar alacağım. Sıfır çekmektense birkaç net Matematik yapmak da iyidir.

Ben de bugün matematik ile ilgili bir üyeyle konuşuyordum. Temelden sıfırdan başlıyorum. O yüzden matematik için yeni kaynaklar alacağım. Sıfır çekmektense birkaç net Matematik yapmak da iyidir.
Canım zaten puanı matematik getiriyor, sözel den çok gelmiyor 🥺 mehmet bilge yıldız yedi adımda temel matematik kitabını ve videolarını öneririm, çok iyi anlatıyor 🙏

Canım zaten puanı matematik getiriyor, sözel den çok gelmiyor 🥺 mehmet bilge yıldız yedi adımda temel matematik kitabını ve videolarını öneririm, çok iyi anlatıyor 🙏
Evet ben de tam bugün onun kanalından video izledim ve söylediğin kitaplardan sipariş vermeye karar verdim teşekkür ederim. 🌸

Back
X