- 18 Temmuz 2022
- 7.347
- 13.133
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #48.861
Sıkıştığı içindir kuzum ama çok şüpheye düştüysen bir git olmazsaGünaydın kızlar bir sorum olucak size bugün 32+5 im normalde bebiş çok hareketliydi ama2 gündür sanki azaldı normalmiki acaba
Nasıl kışkırtıyor milleti yaaSessiz alım yapmak yasak olsun herkes sepetindekileri döksün
Benim doktorum nst olmadan veremem dedi kuzum ama genel bir uygulama mı her doktor farklı mı bilmiyorumKızlarr hayırlı cumalarınız olsun . Bişey sorcam ben pazartesi günü kontrole gidicem 32. hafta çalışabilir raporu da alıcam eğer bir sorun çıkmazsa. Bu raporu verirken ya da 32. haftada illa nst ye giriliyor mu?
benim çok dengesizdi ya ilk nst de 20 nin üstünde değerler çıkmıştı, bende ilk kez nst ye girdiğim için kâğıda bakmadım bile. Aynı gün 3. Nst de 100 çıktıCanım senin sancın kaçtı ama NST de ?
Benimki de öyle zaten rapor için nst istiyorum mutlaka dediBuda dr a göre değişiyor galiba benim sncım olmadığı halde rutin 32 de başladık ilk doğumda da öyle oldu
Bu başka seriymiş ama benimkininde çiçek böcek yokE sen emzik almıştın
skip hopStokke mi aldin
Çiçek böcek olmazsa kız tutmaz o emziğiBu başka seriymiş ama benimkininde çiçek böcek yok
skip hop
Teşekkür ettim canım, demekki doktorun çalışma stratejisine göre değişiyor durum. Gidip görcem artık. Ben normalde 32. haftada herkese bakılıyor sanıyordumBenim doktorum nst olmadan veremem dedi kuzum ama genel bir uygulama mı her doktor farklı mı bilmiyorum
650 aldım desem şaşırmazsın herhalde345 de iyi canım 450 500 lerde çok gördüm fiyatını teselli olsun sana
O kendi açtığı konuda takılıyor kanka bizi sallamıyor
Senin bebek alışverisinde veya şu hayatta yaptığın her hangi bir alışverişte kazıklanmadığın oldu mu sadasdsa650 aldım desem şaşırmazsın herhalde
düşünüyorumSenin bebek alışverisinde veya şu hayatta yaptığın her hangi bir alışverişte kazıklanmadığın oldu mu sadasdsa
Kızlarr hayırlı cumalarınız olsun . Bişey sorcam ben pazartesi günü kontrole gidicem 32. hafta çalışabilir raporu da alıcam eğer bir sorun çıkmazsa. Bu raporu verirken ya da 32. haftada illa nst ye giriliyor mu?
Bu çok ağır olduSenin bebek alışverisinde veya şu hayatta yaptığın her hangi bir alışverişte kazıklanmadığın oldu mu sadasdsa
Benim doktorum nst olmadan veremem dedi kuzum ama genel bir uygulama mı her doktor farklı mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?