• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Aaa ocak annelerine yazacaktım buraya gelmişim 😂 merhaba kızlar nasılsınız burdaki tecrübeli annelere de sormuş oldum 🫠
Allah gönderdi 😂😂
Tecrübeli annelerim bu soru size, ben inşallah sağlıklı olacağımıza inanarak 1 hafta-10 gün sonra yürüyüşlere vs çıkmak istiyorum. Bebişe astronot montlardan mı giydiriyoruz ufakken rahat olur mu acaba o montlar pusetle birlikte falan gözüm kestiremedi pek
peluş olanları var montların ilk ay onlarla daha rahat olur gibime geliyor resimdeki tarz

Eklentiler

• IMG_6360.webp
    IMG_6360.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_6359.webp
    IMG_6359.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 40
Allah gönderdi 😂😂

peluş olanları var montların ilk ay onlarla daha rahat olur gibime geliyor resimdeki tarz
Hamile beynim benimle oynuyor demeyelim de Allah gönderdi diyelim 🙈
Evet bu peluşlardan aldım teşekkür ederim 🥰
Ocak’ta doğarsa şubatta çıksanız bile montsuz olmaz gibi geldi, battaniye falan tutmaz yani. Hoşgeldiniz bu arada 😀
evet de işte küçücük bebeyi de hayal edemedim o montların içinde 😂 neyse bir tane alayım madem

Tecrübeli annelerim bu soru size, ben inşallah sağlıklı olacağımıza inanarak 1 hafta-10 gün sonra yürüyüşlere vs çıkmak istiyorum. Bebişe astronot montlardan mı giydiriyoruz ufakken rahat olur mu acaba o montlar pusetle birlikte falan gözüm kestiremedi pek
Şuan peluş tulumlardan giydiriyorum çok soğuk değil hava ama serinleyince astronot mont giydireceğim

Şuan peluş tulumlardan giydiriyorum çok soğuk değil hava ama serinleyince astronot mont giydireceğim
Aaa bionuzdaki bebişin doğum tarihi galiba tam da benim doğum günüm 🥹 çoook sağlıklı upuzun ömürlü olsun inşallah doğurmuş birini görünce duygulandım iyi ki yanlışlıkla gelmişim 🫠

Aaa bionuzdaki bebişin doğum tarihi galiba tam da benim doğum günüm 🥹 çoook sağlıklı upuzun ömürlü olsun inşallah doğurmuş birini görünce duygulandım iyi ki yanlışlıkla gelmişim 🫠
Evet aa öyle mi senin bebişin tahmini doğum tarihide benim doğum günüme yakın 🤭 teşekkür ederim amin inşallah aralık annesi olacakken Ekim annesi oldum

kızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyim 🥲 bebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler 🫠dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim ❤️🥹
Maşallah canımm🥹 sen nasılsın bebişler nasıl, inşallah sağlıkla bir an önce kavuşursun bebelerine 😍😍

canım tesekkür ederim su anda yorgunum agrım var dikiş yerim sızlıyor ama bebeklerim çok şükür iyiler 🙏🏻 ucu de kuvozde ama gayet iyiler sadece biraz kalmalari lazimmis
Geçmiş olsun canımm, bebelerine kavuşunca ağrıların unutursun 😍ne kadar süre kalmaları lazım dr bir şey dedimi

kızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyim 🥲 bebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler 🫠dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim ❤️🥹
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün, inşallah sağlıcakla en kısa sürede yanına gelirler evinize gidersiniz hep birlikte 🙏🏻 yavaş yavaş grubumuzun bebişleri çoğalıyor 🥹

Ya
Yaaa gözünüz aydın, sağlıkla en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah. 🙏

Canım cok sevindim bebiskodan güzel haberler gelmesinee.
Oyy gün de belli olmuuus 16 Aralık kavuşma günü desenee 🥰
Allahım saglikla kucagimiza aldirsin güzel yavrularımızı 🙏
sagol canım🤩🤩
sukurler olsun guzel haberlerle dönüyorum ama stresle de gidiyorum
once 11 aralikti aslinda dogum tarihi karnin cok genis biraz daha gec alalım durur bebek dedi ve 16 araliga gun verdi
Eveeet bugün 1.Kasım ve ben artık başlıyorum🤩😂 tam 1 ay sonra gel kızım olurmu☺️
1.Aralıkda buluşalım🥹🩷
huzurla saglıkla kullanmak nasip olsun canim
miss kokusu bize de geldi🥰
puset ortusu linki veriri misin canim

Maşallah canım 🥹 Kısa sürede toparlayıp kavuşursun inşallah bebeklerinle.
Kaç artı kaçta doğum yaptın? Bebeklerinin kiloları nasıldı? Ben de önümüzdeki haftalarda ikizlerime kavuşacağım inşallah. Şu an 34+5im o yüzden bu merakım.
Üçüz olduğu için erken doğum beklenen bir şey biliyorum ama eşlik eden herhangi bir sorun yoktu değil mi?

Kızlar bu arada daha önce konuştuk mu hatırlamıyorum ama doğum çantanıza 54 cm üstü takım da yedek olarak koyun bence. Ultrasonda tahmin edilenden daha iri gelebiliyor bebekler. Önceki grubumda başına gelmişti bir arkadaşımızın. Bebek 50 falan olur derken 54 doğmuş. Hastane çıkışları kısacık gelmiş bebeğe çok komik durdu demişti 🙈🤣
Benden 54 cm çıkmaz, koymaya gerek görmüyorum 🤣🤣🤣

Ben eğilirsem yada yatarken arada oluyor hep oralarda kımıldıyor anlıyorum ayakları olduğunu çünkü en son başı aşağıya bakıyordu
Ama dönüyorlar ya pozisyonu değişmişte olabilir benimde bi ara ayakları vardı son kontrolde başı vardı sağ kaburgamın orda😅 bende dokununca sert ayakları falan sanıyodum 😅

Geçmiş olsun canımm, bebelerine kavuşunca ağrıların unutursun 😍ne kadar süre kalmaları lazım dr bir şey dedimi
canımm çok teşekkür ederim dr vizite geldi ücü de gayet iyimis simdilik sadece biraz kilo almalafi ve solunumlarinin tamamen düzenli hale gelmesi gerekiyormus büyük bi zaman yok ama biraz zaman gerekiyor 2-4 hafta icinde cikabilirlermis kesin bisi yok🥹

Back
X