- 23 Ekim 2024
- 7.078
- 12.222
- 168
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.121
Allah gönderdiAaa ocak annelerine yazacaktım buraya gelmişimmerhaba kızlar nasılsınız burdaki tecrübeli annelere de sormuş oldum
peluş olanları var montların ilk ay onlarla daha rahat olur gibime geliyor resimdeki tarzTecrübeli annelerim bu soru size, ben inşallah sağlıklı olacağımıza inanarak 1 hafta-10 gün sonra yürüyüşlere vs çıkmak istiyorum. Bebişe astronot montlardan mı giydiriyoruz ufakken rahat olur mu acaba o montlar pusetle birlikte falan gözüm kestiremedi pek
Ablam epiduralle doğum yapmıştı, bir yerden sonra vermediler diye hatırlıyorum. Birebir yaşayanlar daha iyi aktarır belki.Ben de bir miktar açıklık olduktan sonra veriliyor diye biliyorum. 4-5 cm e kadar doğal yolla geliyorsun, sonra epidurala geçiyorsun. Böyle değil mi ?
Ocak’ta doğarsa şubatta çıksanız bile montsuz olmaz gibi geldi, battaniye falan tutmaz yani. Hoşgeldiniz bu aradaAaa ocak annelerine yazacaktım buraya gelmişimmerhaba kızlar nasılsınız burdaki tecrübeli annelere de sormuş oldum
Hamile beynim benimle oynuyor demeyelim de Allah gönderdi diyelimAllah gönderdi
peluş olanları var montların ilk ay onlarla daha rahat olur gibime geliyor resimdeki tarz
evet de işte küçücük bebeyi de hayal edemedim o montların içindeOcak’ta doğarsa şubatta çıksanız bile montsuz olmaz gibi geldi, battaniye falan tutmaz yani. Hoşgeldiniz bu arada
Şuan peluş tulumlardan giydiriyorum çok soğuk değil hava ama serinleyince astronot mont giydireceğimTecrübeli annelerim bu soru size, ben inşallah sağlıklı olacağımıza inanarak 1 hafta-10 gün sonra yürüyüşlere vs çıkmak istiyorum. Bebişe astronot montlardan mı giydiriyoruz ufakken rahat olur mu acaba o montlar pusetle birlikte falan gözüm kestiremedi pek
Aaa bionuzdaki bebişin doğum tarihi galiba tam da benim doğum günümŞuan peluş tulumlardan giydiriyorum çok soğuk değil hava ama serinleyince astronot mont giydireceğim
Evet aa öyle mi senin bebişin tahmini doğum tarihide benim doğum günüme yakınAaa bionuzdaki bebişin doğum tarihi galiba tam da benim doğum günümçoook sağlıklı upuzun ömürlü olsun inşallah doğurmuş birini görünce duygulandım iyi ki yanlışlıkla gelmişim
Maşallah canımmkızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim
canım tesekkür ederim su anda yorgunum agrım var dikiş yerim sızlıyor ama bebeklerim çok şükür iyilerMaşallah canımmsen nasılsın bebişler nasıl, inşallah sağlıkla bir an önce kavuşursun bebelerine
Geçmiş olsun canımm, bebelerine kavuşunca ağrıların unutursuncanım tesekkür ederim su anda yorgunum agrım var dikiş yerim sızlıyor ama bebeklerim çok şükür iyilerucu de kuvozde ama gayet iyiler sadece biraz kalmalari lazimmis
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün, inşallah sağlıcakla en kısa sürede yanına gelirler evinize gidersiniz hep birliktekızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim
Yaaa gözünüz aydın, sağlıkla en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.kızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim
sagol canımCanım cok sevindim bebiskodan güzel haberler gelmesinee.
Oyy gün de belli olmuuus 16 Aralık kavuşma günü desenee
Allahım saglikla kucagimiza aldirsin güzel yavrularımızı
huzurla saglıkla kullanmak nasip olsun canimEveeet bugün 1.Kasım ve ben artık başlıyorumtam 1 ay sonra gel kızım olurmu
1.Aralıkda buluşalım
Maşallah canımkızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim
Benden 54 cm çıkmaz, koymaya gerek görmüyorumKızlar bu arada daha önce konuştuk mu hatırlamıyorum ama doğum çantanıza 54 cm üstü takım da yedek olarak koyun bence. Ultrasonda tahmin edilenden daha iri gelebiliyor bebekler. Önceki grubumda başına gelmişti bir arkadaşımızın. Bebek 50 falan olur derken 54 doğmuş. Hastane çıkışları kısacık gelmiş bebeğe çok komik durdu demişti
Ama dönüyorlar ya pozisyonu değişmişte olabilir benimde bi ara ayakları vardı son kontrolde başı vardı sağ kaburgamın ordaBen eğilirsem yada yatarken arada oluyor hep oralarda kımıldıyor anlıyorum ayakları olduğunu çünkü en son başı aşağıya bakıyordu
canımm çok teşekkür ederim dr vizite geldi ücü de gayet iyimis simdilik sadece biraz kilo almalafi ve solunumlarinin tamamen düzenli hale gelmesi gerekiyormus büyük bi zaman yok ama biraz zaman gerekiyor 2-4 hafta icinde cikabilirlermis kesin bisi yokGeçmiş olsun canımm, bebelerine kavuşunca ağrıların unutursunne kadar süre kalmaları lazım dr bir şey dedimi
canim cok tesekkür ederim iyi dileklerin icin amin insallah en kisa surede yanima geliceklerCanım gözün aydın allah analı babalı büyütsün, inşallah sağlıcakla en kısa sürede yanına gelirler evinize gidersiniz hep birlikteyavaş yavaş grubumuzun bebişleri çoğalıyor
amin cok tesekkürlerYa
Yaaa gözünüz aydın, sağlıkla en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?