- 10 Haziran 2024
- 2.769
- 4.277
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.141
Yaa kavuştunmu bebişlerinekızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim
çok teşekkür ederiz teyzesisagol canım
sukurler olsun guzel haberlerle dönüyorum ama stresle de gidiyorum
once 11 aralikti aslinda dogum tarihi karnin cok genis biraz daha gec alalım durur bebek dedi ve 16 araliga gun verdi
huzurla saglıkla kullanmak nasip olsun canim
miss kokusu bize de geldi
puset ortusu linki veriri misin canim
teşekkür ederim canım umarımMaşallah canımKısa sürede toparlayıp kavuşursun inşallah bebeklerinle.
Kaç artı kaçta doğum yaptın? Bebeklerinin kiloları nasıldı? Ben de önümüzdeki haftalarda ikizlerime kavuşacağım inşallah. Şu an 34+5im o yüzden bu merakım.
Üçüz olduğu için erken doğum beklenen bir şey biliyorum ama eşlik eden herhangi bir sorun yoktu değil mi?
Yaa kavuştunmu bebişlerine
nasıllar? sen nasılsın canım
dogurdum ama cocuklarimi göremedim askim bebekler iyi küvözdeelr ben kötüyüm cok agrim var halsizimYaa kavuştunmu bebişlerine
nasıllar? sen nasılsın canım
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canımteşekkür ederim canım umarım34+6 da dogurdum büyük oglum 1895 ortanca oglum 1785 kücük kizim da 1725 şu an hepsi küvözde sadece biraz kilo alıp güçlenmeleri gerekiyor her şey yolunda ciddi bi sorun pek yok ailecek yorgunuz biraz doktorlar cogu zaman 34-35 haftaya kadar bekletmeye calisiyor bende bu zamana kadar dayanabildim cok sükür umarim sag salım cocuklarına kavusursun
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin en kısa zamanda kucağına alırsın inşallahkızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim
Gözün aydın olsunkızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim
Gözün aydın cnm Rabbim analı babalı büyütsün tez zamanda kavuşursunuz inşkızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim
Kuzum güzel bir hafta ve kiloda doğmuşlar çok şükür. Kuvöz biraz yıpratıcı bir süreç ama kısa zaman sonra kucağında olacaklar. Sen şimdi kendini toparlamaya odaklan. Dualarımız seninleteşekkür ederim canım umarım34+6 da dogurdum büyük oglum 1895 ortanca oglum 1785 kücük kizim da 1725 şu an hepsi küvözde sadece biraz kilo alıp güçlenmeleri gerekiyor her şey yolunda ciddi bi sorun pek yok ailecek yorgunuz biraz doktorlar cogu zaman 34-35 haftaya kadar bekletmeye calisiyor bende bu zamana kadar dayanabildim cok sükür umarim sag salım cocuklarına kavusursun
Aa hayırlı olsun canımkızlar benim bi kac hafta önce hastaneye yatısım yapılmıstı ve bu sabah 9.22 de cok sükür dogurdum ama halen hastanedeyimbebeklerimi göremedim maalesef suan da küvözdeler dualaribizi bekliyorum yöarim cocuklarimi sag salim kucagima alabilirim
Geçecek canım bol bol yürümeye çalış ilk bir iki gün zorluyor ama sonrasında hızlıca eskiye dönüş başlıyordogurdum ama cocuklarimi göremedim askim bebekler iyi küvözdeelr ben kötüyüm cok agrim var halsizim
Aman iyi olun yaadogurdum ama cocuklarimi göremedim askim bebekler iyi küvözdeelr ben kötüyüm cok agrim var halsizim
Kuzum en iyi demir kaynağı kırmızı etmiş. Pekmez falan çok az etkiliyormuş. Bir de demir ilacını portakal suyu gibi C vitamini ile alırsan emilimi artıyormuş. Mutlaka dikkat ediyorsundur ama demir ilacını aldıktan sonraki bir saat içinde süt ve süt ürünleri de tüketmemen gerek diye biliyorumKızlar öncelikle kadım ayı hepimize güzellikler getirsinnasıl burda bu kadar altif olabiliyorsunuz aşırı meraklardayım bir hafta falan olmuş bakmayalı 100sayfayı geçmiş yazılanlar hepsini okumaya çalıştım. Doğum yapmış olanlarımızda var bebişlerine sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler diliyorum
Çoğunuz bütün hazırlıkları tamamlamış gibisiniz ben tabi bu süreçte bebeğe henüz bir çöp bile almadımsalı gününe de kısmet olursa taşınıyoruz bi taşınamadık taşınsakta rahatlasam bende odasını eşyalarını falan hazırlasam artık.
Kilo alımı da konuşulmuş ben hamileliğimin başından bu yana 11 kilo kadar aldım ama fotoğraflarda çok daha fazla görünüyor ödem olmasını umuyorum
Tüm bunların dışında takviye olarak dvit ve demir hala kullanıyorum ama demir değerlerim bi türlü yükselmiyor bundan sebep heralde sürekli buz yiyorum ( kil toprak falan da yemek istiyorum ama tutuyorum kendimi) demiri yükseltebileceğim önerileriniz var mı? Pekmez kuru üzüm sakatat dışında tabi.
Hiç demir düşüklüğü yada kansızlık yaşamamış düzenli kan bağışı yapan bana hamilelikte ciddi kansızlık şok oldu açıkçası ve son zamanlarda hem çok yorgun hissediyorum hemde fazlasıyla uyuyorum artık halsizlik yapmaya başladı.
Sen nasilsin canim, ne karar verdiniz bebisler icin? Dun yazamadim ama dualarim sizinleKuzum en iyi demir kaynağı kırmızı etmiş. Pekmez falan çok az etkiliyormuş. Bir de demir ilacını portakal suyu gibi C vitamini ile alırsan emilimi artıyormuş. Mutlaka dikkat ediyorsundur ama demir ilacını aldıktan sonraki bir saat içinde süt ve süt ürünleri de tüketmemen gerek diye biliyorum
canım sende aktif ol bizimle yapalım şunu haftada 200 sayfaKızlar öncelikle kadım ayı hepimize güzellikler getirsinnasıl burda bu kadar altif olabiliyorsunuz aşırı meraklardayım bir hafta falan olmuş bakmayalı 100sayfayı geçmiş yazılanlar hepsini okumaya çalıştım. Doğum yapmış olanlarımızda var bebişlerine sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler diliyorum
Çoğunuz bütün hazırlıkları tamamlamış gibisiniz ben tabi bu süreçte bebeğe henüz bir çöp bile almadımsalı gününe de kısmet olursa taşınıyoruz bi taşınamadık taşınsakta rahatlasam bende odasını eşyalarını falan hazırlasam artık.
Kilo alımı da konuşulmuş ben hamileliğimin başından bu yana 11 kilo kadar aldım ama fotoğraflarda çok daha fazla görünüyor ödem olmasını umuyorum
Tüm bunların dışında takviye olarak dvit ve demir hala kullanıyorum ama demir değerlerim bi türlü yükselmiyor bundan sebep heralde sürekli buz yiyorum ( kil toprak falan da yemek istiyorum ama tutuyorum kendimi) demiri yükseltebileceğim önerileriniz var mı? Pekmez kuru üzüm sakatat dışında tabi.
Hiç demir düşüklüğü yada kansızlık yaşamamış düzenli kan bağışı yapan bana hamilelikte ciddi kansızlık şok oldu açıkçası ve son zamanlarda hem çok yorgun hissediyorum hemde fazlasıyla uyuyorum artık halsizlik yapmaya başladı.
Ayy çok sağol canım sorduğun içinSen nasilsin canim, ne karar verdiniz bebisler icin? Dun yazamadim ama dualarim sizinle
Zaten hepimiz elimizden geleni yapip doktorlara emanet ediyoruz sonunda kendimiziAyy çok sağol canım sorduğun için
Biz de biraz sakinledik çok şükür. Elimden geleni yapıyorum. Bol su tüketiyorum, dinleniyorum ve havuç suyuna başladım. Bebeğimin hareketleri de iyi. Salı günü güzel haberler alacağımıza inanıyorum. Sürekli doktorumuzla konuşmamızı prova ediyoruz. Şöyle deriz böyle deriz diye. Risk varsa tabi riske de atmak istemiyoruz. Erken doğum yapan arkadaşlar da umut oluyor bana. İnşallah en azından 36+ları görürüz. Şu an bana en kötü gelen şey stres o yüzden rahatlamaya çalışıyorum
Evetttt inşallah 2 hafta sonra çekebilirimHer şeyin yolunda olmasına çok sevindim canımbebeklerin kuvözde kilo alırken sen de kendini toparlarsın. 2hafta sonra mis kokularını içine çekersin
Çok tesekkür ederim canim amin aminnnnGözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?