• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kuzum güzel bir hafta ve kiloda doğmuşlar çok şükür. Kuvöz biraz yıpratıcı bir süreç ama kısa zaman sonra kucağında olacaklar. Sen şimdi kendini toparlamaya odaklan. Dualarımız seninle 🥹❤️❤️
cok sükür öyle oldu canim buralaea gelebilmek icin neler katettim ajZjsjjaah umarim en kisa zamanda kucagima alabilirim güzel dileklerin icin cok sagol🙏🏻🙏🏻❤️❤️

Ayy çok sağol canım sorduğun için 🌸
Biz de biraz sakinledik çok şükür. Elimden geleni yapıyorum. Bol su tüketiyorum, dinleniyorum ve havuç suyuna başladım. Bebeğimin hareketleri de iyi. Salı günü güzel haberler alacağımıza inanıyorum. Sürekli doktorumuzla konuşmamızı prova ediyoruz. Şöyle deriz böyle deriz diye. Risk varsa tabi riske de atmak istemiyoruz. Erken doğum yapan arkadaşlar da umut oluyor bana. İnşallah en azından 36+ları görürüz. Şu an bana en kötü gelen şey stres o yüzden rahatlamaya çalışıyorum 🌸
Canım okudum başına gelenleri ama daha yeni, öncelikle kalbini ferah tutmani öneriyorum sana. Doktorumuzu biliyorsun oldukca tecrübeli. Hatali bir karar verecegini sanmıyorum. Tedbiren birseylere karar veriyor ve en olmayacak ihtimalleri bile düşünüp onlari kafasindan atmadan kesinlikle ilerlemiyor.
Hepsinden öte sana şunu söylemek isterim ki,bana dogum icin verdigi haftada 37 haftalik oluyoruz. Sen ikiz bebislerinle su an bile harika bir haftadasin. Hic canını sıkma. Tabiki biraz daha durmalarini isteyeceksin bana da kalsa 39 da dogurayim derim ama iste doktor da bir plan yapiyor, bizi gözlemleyerek.
Salı günü güzel haberler alırsın inşallah canım benim canını hic sıkma 🙏

Back
X