- 10 Şubat 2024
- 1.546
- 2.460
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimkide böyle kaç olunca ne veriyorlar acaba bu değere ilaç vermedi bana dahiliyeBenim de çok düşük ferritin 6 olmuşdoktor hiç bir şey demedi serum falan kendim başladım demir hapına ama yetmiyor gibi merak ettim kendimiz talep edebiliyor muyuz ya da acile gitsek verirler mi acaba
Kuzum sen bu değerle demir ilacı kullanmıyor musun? Kadın doğum doktoru vermemiş miydi peki öncesinde. Önceki tahlillerin de düşüktür diye tahmin ediyorumCanım benimkide böyle kaç olunca ne veriyorlar acaba bu değere ilaç vermedi bana dahiliye
Yok zaten demir kullanıyorum kullanırken böyle sonuçKuzum sen bu değerle demir ilacı kullanmıyor musun? Kadın doğum doktoru vermemiş miydi peki öncesinde. Önceki tahlillerin de düşüktür diye tahmin ediyorum
Benim düşük demirim, ilaç kullanıyorum epeydir. Yine de pek yükselmiyor ama düşmüyor da anladığım
Hayırlısı bir doğum yaparsak düzelcez be inşallahKuzum sen bu değerle demir ilacı kullanmıyor musun? Kadın doğum doktoru vermemiş miydi peki öncesinde. Önceki tahlillerin de düşüktür diye tahmin ediyorum
Benim düşük demirim, ilaç kullanıyorum epeydir. Yine de pek yükselmiyor ama düşmüyor da anladığım
Anladım canım dahiliyeye görünmek iyi olabilir. Özellikle toprak yeme isteğin var yaYok zaten demir kullanıyorum kullanırken böyle sonuç
Ben de ben deAyyy çok sevindim![]()
Canım takviye kullanman lazım senin doktoruna söyle yazsın b12 de düşük hatta gyno ferro sanol tarzı bir şey vermesi gerekiyor ben bunu kullanıyorum şuanCanım benimkide böyle kaç olunca ne veriyorlar acaba bu değere ilaç vermedi bana dahiliye
Evet canım şekerden dolayı hem iri hem suyum fazlaSenin niye erken planlanıyor kuzum bebeğin iriliğinden dolayı mı
Çoğumuz nerdeyse hazırladık eksikleri tamamlıyoruz diye biliyorum35+0 dan herkese merhabahastane çantasını hazırlayan var mı?
Yaaa ben geç kaldım o zamanÇoğumuz nerdeyse hazırladık eksikleri tamamlıyoruz diye biliyorum![]()
Canım az kalmış 10 17 si ne demek cok az zamanSelam canımbabylovee
benimde telim bozuldu baya bi giremedim buralara
Umarım tüm arkadaşlarım iyidirler
Şeker durumum iyi gidiyor. Suyu sele verdimsanki şekerim yokmuşcasına davranmaya başlayınca değerim güzel çıkıyor
dünden beri kızımı hissetmemiştim acile geldim şimdi nst bağlandı. Dr. Sancın çıkıyor diyor ama benim hiç sancım yok niyeyse
3 haftadır haftalık kontrole başladık. 10-17 arası doğum planlanıyor. Bende durumlar böyle canım. Senin nasıl gidiyor
Canım sen bence doktorumuza güvenmeye devam et. Kolay kolay riske atacak birisi degil. Erken alalım diyorsa da,sürecini bildigi icin sana en uygun olanı düşünüp karar verir. Bazen ayni gün kafasi yogunsa ertesi gün bile bir karar verip ulaşıyor. O konuda bence şüphen olmasın.Canım ilk gün haftaya doğuma alabilirim deyince biz çok panik olduk açıkçası. Ben 37ler derken bir anda 35lere çekilmesi beni çok korkuttu. Ama şimdi daha iyiyiz, daha sakiniz. Bşraz da araştırma yaptık ve aslında çok da haksız olmadığını farkettik. Beni üzen ve geren doktorumuzun izne çıkacak olması aslında. Belki çıkmasa en kötü 2günde1 kontrole çağırır takip eder ama böyle olunca belki de hiç risk almayalım diye düşünüyor. Ama ben inanıyorum Salı günü daha güzel haberler alacağız ve biraz daha bekleyeceğiz inşallah![]()
Canim izne ayrilmiyor diyor ama kestane,bilemiyorum ben valla.
Kuzumm bilgim yok. Bu arada bir kaç gündür pek giremedim ama senin yazdıklarını okudum bebeklerini en sağlıklı nasıl ve ne zaman kucağına alacaksan öyle olsun hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle
Senin değerler baya düşük kanka, senin acil dahiliye gidip ek serum alman lazımCanım benimkide böyle kaç olunca ne veriyorlar acaba bu değere ilaç vermedi bana dahiliye
Ayyy çok sevindim![]()
Biz bile rahatladık Aralık anaları olarakBen de ben deRahatladık hepimiz şükür
Hayırlısı olsun kuzum en güzel zamanda gelsin miniğinEvet canım şekerden dolayı hem iri hem suyum fazla![]()