Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar kontrolden geliyorum bebiş 2500 olmuş 100 Gr almış yani nstde sancım çıktı yüksek doktor açılma varmı diye bakmak istedi ama ben korkuyorum dedim öğleden sonra bidaha çekelim nst yine çıkarsa bu sefer bakarım ama kesin affetmem dedi yüksek çıkıyor sancı ama ben hissetmedim erken doğurup napma bak dedi korktum açıkçası doğum çantam hazır değil de ben bu sefer çıkmıcak diye ümitliyim bakalım

Kızlar rapor konuşulmuş, ben 31+6 da gittim, 32+0 yazdı doktorum, öyle başlattı ve imzalı kaşeli olsun attırmayı unutmayın, benim atmamış asistan yazmıştı ik kabul etmiyor, e devlete de düşmemişti sebebini anlamadım, daha bakmadım ama o gönderdiği raporu kabul ettiler

Kaçıncı haftadasın tam canım, endişelenme yapmazsın inşallah

Canım kaç çıktı sancın ? Kaç dakikada kaç kere çıktı ? Düzenli mi ? Benim de cuma az sancı çıktı ya merak ediyorum yüksek dedikleri kaç, orta dedikleri kaç

Tansiyonum dustu difem

Ben bakmıyorum, bir de önceki sezeryan izim gerildiği için geçenler de gözüme ilişti üzülüp ağladım eşime de diyorum hiç demiyorsun, o da bir sorun görmüyorum gayet güzel görünüyor dedi, hiç dememiş bana o yağlıyor hep halbuki her gün görüyor ama çok üzüldüm, bakmamak en iyisi

Canım kaç çıktı sancın ? Kaç dakikada kaç kere çıktı ? Düzenli mi ? Benim de cuma az sancı çıktı ya merak ediyorum yüksek dedikleri kaç, orta dedikleri kaç
Ben kaç olduğunu hiç bilmiyorum ama başta çıkan sancıyi bunla doğum yaptırıyoruz biz dedi he baktım 80 çıkmış canım bı kaç defada 60 ve 40 çıkmış

Canım çok mu yüksek çıktı birde haftan kaçtı?

Ay doktorunda biraz karamsar konuşmuş gibi geldi bana insan önce serum der ilaç der hemen doğum konusunu açmış
Benim doktor hep böyle ya valla baştan beri korkutuyor iri demişti haftada 100 Gr almış 5 hafta dursa 3 olucak yani valla başka seçenek yok yoksa bir dakika durmadan degiscektim daha öncede böyle yaptı çünkü iyice güvensiz oldum doktoruma cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…