- 1 Aralık 2022
- 3.544
- 5.983
- 108
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.581
Ahsahha cok kotu durumdayim baby sakin kimse bakmasin ben yandim siz yanmayin
Canim benim rapor direkt edevlet uzerinden verildi ve 32+0in gunu yaziyor baslangic olarak. O yuzden o tarihte verilse daha garanti olabilir gibi geliyo bana ama sen yine de bi danisEğer haftalık işlenıyorsa sıkıntı olmaz ama günlük ise olabilir sanırım. Sorarsan buraya da yazar mısın canım
Tansiyonum dustu difemBahhhkkmaa bahkkkmaaa, yok bi şe yok bi şeeee
Doğumdan sonra ok de şimdi de tuhaf mi? Yoksa jilet yaptığı için mi öyle olmuş anlamadım aydinlatin beniGecen bende odada giyinirken bi ufak göz göze geldim kendisiylearkami döndüm hemen
Kızlar kontrolden geliyorum bebiş 2500 olmuş 100 Gr almış yani nstde sancım çıktı yüksek doktor açılma varmı diye bakmak istedi ama ben korkuyorum dedim öğleden sonra bidaha çekelim nst yine çıkarsa bu sefer bakarım ama kesin affetmem dedi yüksek çıkıyor sancı ama ben hissetmedim erken doğurup napma bak dedi korktum açıkçasıdoğum çantam hazır değil de ben bu sefer çıkmıcak diye ümitliyim bakalım
Canım kaç çıktı sancın ? Kaç dakikada kaç kere çıktı ? Düzenli mi ? Benim de cuma az sancı çıktı ya merak ediyorum yüksek dedikleri kaç, orta dedikleri kaçKızlar kontrolden geliyorum bebiş 2500 olmuş 100 Gr almış yani nstde sancım çıktı yüksek doktor açılma varmı diye bakmak istedi ama ben korkuyorum dedim öğleden sonra bidaha çekelim nst yine çıkarsa bu sefer bakarım ama kesin affetmem dedi yüksek çıkıyor sancı ama ben hissetmedim erken doğurup napma bak dedi korktum açıkçasıdoğum çantam hazır değil de ben bu sefer çıkmıcak diye ümitliyim bakalım
Kız delirdin mi onlara hele hiç göstermenBizim psikolojimiz bozulacagina kocamizinki bozulsun
35+2 canım bugün iki hafta daha beklesin yeter inşallahKaçıncı haftadasın tam canım, endişelenme yapmazsın inşallah
Tansiyonum dustu difem
Ben kaç olduğunu hiç bilmiyorum ama başta çıkan sancıyi bunla doğum yaptırıyoruz biz dedi he baktım 80 çıkmış canım bı kaç defada 60 ve 40 çıkmışCanım kaç çıktı sancın ? Kaç dakikada kaç kere çıktı ? Düzenli mi ? Benim de cuma az sancı çıktı ya merak ediyorum yüksek dedikleri kaç, orta dedikleri kaç
Canım çok mu yüksek çıktı birde haftan kaçtı?Kızlar kontrolden geliyorum bebiş 2500 olmuş 100 Gr almış yani nstde sancım çıktı yüksek doktor açılma varmı diye bakmak istedi ama ben korkuyorum dedim öğleden sonra bidaha çekelim nst yine çıkarsa bu sefer bakarım ama kesin affetmem dedi yüksek çıkıyor sancı ama ben hissetmedim erken doğurup napma bak dedi korktum açıkçasıdoğum çantam hazır değil de ben bu sefer çıkmıcak diye ümitliyim bakalım
35+2 canım bugün iki hafta daha beklesin yeter inşallah
Haftam 35+2 cano biri 80 diğerleri 40 ve 60 arası çıkmışCanım çok mu yüksek çıktı birde haftan kaçtı?
İnşallah canım benim hayırlısı olsun bakalımİnşallah bekler canımstres yapma ama stres de sancı çıkarıyor, gelirse bile korkma, haftan çok az değil, inşallah acele etmez yavrucuğun
Ay doktorunda biraz karamsar konuşmuş gibi geldi bana insan önce serum der ilaç der hemen doğum konusunu açmışHaftam 35+2 cano biri 880 diğerleri 40 ve 60 arası çıkmış
Benim doktor hep böyle ya valla baştan beri korkutuyor iri demişti haftada 100 Gr almış 5 hafta dursa 3 olucak yani valla başka seçenek yok yoksa bir dakika durmadan degiscektim daha öncede böyle yaptı çünküAy doktorunda biraz karamsar konuşmuş gibi geldi bana insan önce serum der ilaç der hemen doğum konusunu açmış
O son hamleyi yapmıcaktınAşko aynayla tıraş yapma fikri beni buralara sürükledi mahvoldumtavsiye etmiyorum yapmayın
Seninki kaç çıktı canımCanım kaç çıktı sancın ? Kaç dakikada kaç kere çıktı ? Düzenli mi ? Benim de cuma az sancı çıktı ya merak ediyorum yüksek dedikleri kaç, orta dedikleri kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?