Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar bugün doktorumda son kontrolüm vardı
artık hastanede olucam nst kontrollerine gidicem
bebeğimin çok aşyada olduğunu söyledi
doğum pozisyonunu'da almış kafası aşyadaydı
şuan sadece sancın eksik sancın olmadığı sürece bebeğin isterse çok çok aşya insin doğum gercekleşmez korkma dedi
Boyu 45cm kilosu 2600gram şuan
birde tansiyonum düşük çıktı 120/60, yorgunmusun dedi başka bişey yok şimdilik kızlar

Oh hepimiz rahatladik valla insallah 37 ve sonrasinda saglikla gelecek bebisler

oyy maşallah ikiz bebişlerimizde geliyor 14.Kasımda

Canım sevindim biraz rahatlamissindir

Önceki muayenede panik yaptirdigin icin mutlu muaun diye bi sorsaydin doktorcuguna

Valla mutlulukturay yok ben dogumla alakali hic bisey izlemedim daha sagol asko

Canım benim haberlerin güzel olmasi cok güzel
Sağlıkla gelsin akıllı Asya

Kuzum sen boşuna canını sıkıyorsun haftası da kilosu da iyi bebeklerinin zaten maşallah onlara Bebeklerini kucağına alıp evine gideceksin hiç canını sıkma. Sen havuca devam et yine

Oy canım benim yaa evdeyim şuan çok iyiyim teşekkür ederim sancım indi normale bir kac defa çekildim ama çok şükür hareketlerini takip et dedi şimdilik
Ya çok şükür bugün de doğurmadı kimse doktorun korkuttu bizi ama sorun olmamasına sevindim

Dört dörtlük bir bebiş maşallah doğurma sık iyice 1 Aralık hedef

2500 olmuş cano şuan kilosu da iyi bence artık doğsada sıkıntı olmaz inşallah
Maşallahhhh allah nazarlardan saklasın. 36 hafta zaten geç preterm olarak adlandırılıyo kuşum bi kaç gün sonra haftan artık zaten nerdeyse gelmiş olucak dediğin gibi kilosu iyi sen yine de stres yapma panik daha da sancı yapar her şeyin çok güzel olcağını düşün olumlama gönder

Maşallah canım, çok sevindim senin adına, 2 kg aşmışlar senin gönlünün istediği zamanda kavuşursunuz inşallah

Oy canım benim yaa evdeyim şuan çok iyiyim teşekkür ederim sancım indi normale bir kac defa çekildim ama çok şükür hareketlerini takip et dedi şimdilik
Geçmiş olsun canım yorulmuşsundur küçük bir heyecan diyelim artık normal herhalde yavaş yavaş geliyoruz biz diyorlar

Oh bak maşallah çok sevindim kuzum senin icin

Oh hepimiz rahatladik valla insallah 37 ve sonrasinda saglikla gelecek bebisler

oyy maşallah ikiz bebişlerimizde geliyor 14.Kasımda

Canım sevindim biraz rahatlamissindir

Kuzum sen boşuna canını sıkıyorsun haftası da kilosu da iyi bebeklerinin zaten maşallah onlara Bebeklerini kucağına alıp evine gideceksin hiç canını sıkma. Sen havuca devam et yine

Maşallah canım, çok sevindim senin adına, 2 kg aşmışlar senin gönlünün istediği zamanda kavuşursunuz inşallah
Ayy kızlar çok teşekkür ederim
Ben de rahatladım gerçekten. Tedbirlere devam ederek 37yi görmeyi umuyorum.
Doktorum oğlum için max 2200 olur dedi ama olsun annesi doğduktan sonra tosbik yapar onu
Hepimiz rahat bir şekilde 37leri atlatalım inşallah

Geçmiş olsun canım yorulmuşsundur küçük bir heyecan diyelim artık normal herhalde yavaş yavaş geliyoruz biz diyorlar
ne biliyim üzüldüm hastaneye gidesim gelmedi öğleden sonra gelecekler tabiki ama insan pat diye beklemediği anda olunca bir değişik hissediyo beklemedigim yerden çıktı çok şükür ki normale döndü de oğluşum aceleye getirmedi babası kılıklı geliyorlar yavaş yavaş dediğin gibi canımsıniz sağolun herkeste sormuş çok düşünceli bir anniş grubumuz var

Evet tansiyonla olunca şüphe doğuyor. Keşke ödemlenmesem ben de, çünkü doğum sonrası inmesi de baya uzun sürdü benim

Hiç birimiz de ödem olmasın inşallah canım benim de ilk doğumum da oldu, altında yatan başka sebepler vardı tabi ama şükür bunda yok inanılır gibi değil ama hala alyansımı takıyorum mesela, takılarım bana oluyor ilkinde olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…