- 10 Haziran 2024
- 3.110
- 5.317
- 78
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.661
Oh hepimiz rahatladik vallaMerhaba kızlar
Çok şükür olumsuz bir haber yok
Oğlumun suyu hala azmış ama kan akımı iyi olduğu için beklemedeyiz hala. Geçen hafta belki yarın için doğuma alabilirim demişti ama bu hafta suyu bitse bile kan akımı iyi olduğu sürece bekleyelim dedi. NST de 20 dk içinde iki tane 50ye yakın sancım çıkınca bir 20dk daha tuttu. Onda da bir kere daha çıktı ama sıkıntı yok dedi. Zaten farkediyorum karnımın sağ tarafı sertleşiyor sancı yükselince. Cuma günü yeniden gideceğiz. Sıkıntı çıkmazsa haftaya Cuma yani 14 Kasımda 36+4te alabiliriz dedi. Çok bir şey demedim de sıkıntı olmazsa Pazartesiyi yani 37+0ı bekleyelim diye soracağım.
Bu arada oğlum 2000gr olmak üzere kızım da 2200gr. Dün doktorum ikiz doğurtmuştu onu da sordum. 36ya yaklaşmışlar ve 1950ye 2200 doğmuşlar. Yoğunbakıma da alınmamışlar. Bu da bana umut oldu
oyy maşallah ikiz bebişlerimizde geliyor 14.KasımdaMerhaba kızlar
Oğlumun suyu hala azmış ama kan akımı iyi olduğu için beklemedeyiz hala. Geçen hafta belki yarın için doğuma alabilirim demişti ama bu hafta suyu bitse bile kan akımı iyi olduğu sürece bekleyelim dedi. NST de 20 dk içinde iki tane 50ye yakın sancım çıkınca bir 20dk daha tuttu. Onda da bir kere daha çıktı ama sıkıntı yok dedi. Zaten farkediyorum karnımın sağ tarafı sertleşiyor sancı yükselince. Cuma günü yeniden gideceğiz. Sıkıntı çıkmazsa haftaya Cuma yani 14 Kasımda 36+4te alabiliriz dedi. Çok bir şey demedim de sıkıntı olmazsa Pazartesiyi yani 37+0ı bekleyelim diye soracağım.
Bu arada oğlum 2000gr olmak üzere kızım da 2200gr. Dün doktorum ikiz doğurtmuştu onu da sordum. 36ya yaklaşmışlar ve 1950ye 2200 doğmuşlar. Yoğunbakıma da alınmamışlar. Bu da bana umut oldu
Canım sevindim biraz rahatlamissindirMerhaba kızlar
Önceki muayenede panik yaptirdigin icin mutlu muaun diye bi sorsaydin doktorcugunaSağol canım sorduğun için geldim şimdi bir kez daha çekildi yine çıktı bidaha dedi onda bir süre devam edip durdu açıklığa bakıldı yoktu açıklık hiç tamam dedi haftaya gene bakalım şuan böyle kal dedi
Valla mutlulukturAahahhahah cahillik bazen mutluluktur bacımyok kız gerçekten usgyi bile biraz hissediyo insan da bunu hissetmiyo 1 dakika falan sürdü hiç gözümüzde büyüttüğümüze değmez doğumda o acı veriyo dedikleri şey açıklık büyüdükçe parmak şekli değişiyo zaten sancı da var muhtemelen o sebeptendir. Youtube da falan var videoları şekilleri
Canım benim haberlerin güzel olmasi cok güzelKızlar bugün doktorumda son kontrolüm vardı
artık hastanede olucam nst kontrollerine gidicem
bebeğimin çok aşyada olduğunu söyledi
doğum pozisyonunu'da almış kafası aşyadaydı
şuan sadece sancın eksik sancın olmadığı sürece bebeğin isterse çok çok aşya insin doğum gercekleşmez korkma dedi
Boyu 45cm kilosu 2600gram şuan
birde tansiyonum düşük çıktı 120/60, yorgunmusun dedi başka bişey yok şimdilik kızlar
Kuzum sen boşuna canını sıkıyorsun haftası da kilosu da iyi bebeklerinin zaten maşallah onlaraMerhaba kızlar
Ya çok şükür bugün de doğurmadı kimseOy canım benim yaa evdeyim şuan çok iyiyim teşekkür ederim sancım indi normalebir kac defa çekildim ama çok şükür hareketlerini takip et dedi şimdilik
Dört dörtlük bir bebiş maşallahKızlar bugün doktorumda son kontrolüm vardı
artık hastanede olucam nst kontrollerine gidicem
bebeğimin çok aşyada olduğunu söyledi
doğum pozisyonunu'da almış kafası aşyadaydı
şuan sadece sancın eksik sancın olmadığı sürece bebeğin isterse çok çok aşya insin doğum gercekleşmez korkma dedi
Boyu 45cm kilosu 2600gram şuan
birde tansiyonum düşük çıktı 120/60, yorgunmusun dedi başka bişey yok şimdilik kızlar
Maşallahhhh allah nazarlardan saklasın. 36 hafta zaten geç preterm olarak adlandırılıyo kuşum bi kaç gün sonra haftan artık zaten nerdeyse gelmiş olucak dediğin gibi kilosu iyi sen yine de stres yapma panik daha da sancı yapar her şeyin çok güzel olcağını düşün olumlama gönder2500 olmuş cano şuan kilosu da iyi bence artık doğsada sıkıntı olmaz inşallah
Merhaba kızlar
Çok teşekkür ederiz inşallah bal teyzesiCanım benim haberlerin güzel olmasi cok güzel
Sağlıkla gelsin akıllı Asya
oyyh teşekkür ederiz admin teyzesiiiDört dörtlük bir bebiş maşallahdoğurma sık iyice 1 Aralık hedef
Geçmiş olsun canım yorulmuşsundur küçük bir heyecan diyelim artık normal herhalde yavaş yavaş geliyoruz biz diyorlarOy canım benim yaa evdeyim şuan çok iyiyim teşekkür ederim sancım indi normalebir kac defa çekildim ama çok şükür hareketlerini takip et dedi şimdilik
Maşallah canım 2 kg yi aşmışlar çokk güzelseninkilerde yoğun bakıma girmeyecek inşallah. Doktorunda olumsuz konuşmamış kan akımı iyiyse yani önemli olan kıstas o ise bence son anda kontrol edip 37 dede olabilir doğumun
Oh bak maşallah çok sevindim kuzum senin icin
Oh hepimiz rahatladik vallainsallah 37 ve sonrasinda saglikla gelecek bebisler
oyy maşallah ikiz bebişlerimizde geliyor 14.Kasımda
Canım sevindim biraz rahatlamissindir
Kuzum sen boşuna canını sıkıyorsun haftası da kilosu da iyi bebeklerinin zaten maşallah onlaraBebeklerini kucağına alıp evine gideceksin hiç canını sıkma. Sen havuca devam et yine
Ayy kızlar çok teşekkür ederimMaşallah canım, çok sevindim senin adına, 2 kg aşmışlarsenin gönlünün istediği zamanda kavuşursunuz inşallah
ne biliyim üzüldüm hastaneye gidesim gelmedi öğleden sonra gelecekler tabiki ama insan pat diye beklemediği anda olunca bir değişik hissediyoGeçmiş olsun canım yorulmuşsundur küçük bir heyecan diyelim artık normal herhalde yavaş yavaş geliyoruz biz diyorlar
Oy canım benim yaa evdeyim şuan çok iyiyim teşekkür ederim sancım indi normalebir kac defa çekildim ama çok şükür hareketlerini takip et dedi şimdilik
Geçmiş olsun canım, çok şükür atlattın, bir daha olmasın inşallah sancı falan
Evet tansiyonla olunca şüphe doğuyor. Keşke ödemlenmesem ben de, çünkü doğum sonrası inmesi de baya uzun sürdü benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?