- 18 Ekim 2022
- 2.599
- 3.766
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.701
Ya ben bunu söylicektim ama heves kurmak istememiştim. Bir kaç doktor denk geldi, çene göğse yakın duruyormuş junolarda, o yüzden tavsiye edilmiyor. Çünkü düz sert zeminde uyuması lazım havayolunun kapanmaması için. Neyse para vermemişsin allahtanAy juno deme bana ya
Juno siparisi verecektim, arkadasimla konusuyorduk ona da söyledim o da dur alma bende var dedi almis getirmis hemen aksam sagolsun. Allahım tam bir hayal kırıklığı
Egri büğrü ayaklsri yukarda kafasi icine çöküyor. Bunun icinde nasil rahat yatsin bebekler. Aşırı gıcık oldum ya nasil da pazarliyorlsr millete bu ürünü. Görsen asla cocugunu yatirmazsin yani icinde. Biz görünce esimle ikimizde ayni anda biz en iyisi reflü yatagi bakalim diye düşündük.
Allahtan para verip almadik. Ama hala sinirlerim cosuyor düşündükçe
Reflü yatagi en bastan beri mantikli geliyordu demek ki birazda içgüdüsel ilerlemek lazımmış
Bugün aynı cümleleri kurup şükrettim difemHiç birimiz de ödem olmasın inşallah canımbenim de ilk doğumum da oldu, altında yatan başka sebepler vardı tabi ama şükür bunda yok inanılır gibi değil ama hala alyansımı takıyorum mesela, takılarım bana oluyor ilkinde olmamıştı
Günü gelmeden 32 yazmazlar sanmıyorum. Ben de 31+3’te gittim doktora, 32 için not yazdı, raporlama bölümüne gittim, onlar not aldı, günü gelince yazdılar raporu ama ben yine gidip imza kaşe yaptırdım doktora, devlet kurumları imza kaşeli istiyor çünkü. 32’den önce gidersen konuşursun doktorla, yönlendirir.Pekiseninkinin tam tersi 32+1de gidince de 32+0 yazarak verir mi acaba raporu ya ben 32+0a bulamadım randevu
Neden olduğunu ya da olabileceğini söyledi mi peki?Kızlar ya ben de bugün kontrole gittim 35 haftalığım bebek 2.200 olmuş neredeyse önceki haftadan beri çok almamış doktor da 37 de alabileceğini söyledi bu durum devam ederse çok üzüldüm evet ilk sezeryandı zaten 38de alınacaktı ama almaması üzdü..
Evet canım kaşıntı var diye gittim alt ast hafif yükselmiş safra testi verdim bekliyorum şuan canım ilaçlı tedavi mi görmüştün o dönem sen nasıl yatıştı hatırlıyor musun
Bugün aynı cümleleri kurup şükrettim difeminşallah böyle de sonlandırırız süreci sağlıkla
Ben boyatmadım ama doktorum doğumdan bir iki gün önce olmak kaydıyla boyatılabilinir diyor. Eski doktorum asla olmaz beyazla beklesen ne kaybedersin diyordu. Gerçekten uzmanlar bambaşka şeyler diyor insan karar veremiyor:/Kızlar ya ben 1 yıldır hiç kuaföre gitmedim. Ama doğumdan önce bir gidesim var, yarın hatta. Tepemde beyazlarım var, saçımı da boyatmak istiyorum. Bu konuda da uzmanlar tabi ki ikiye bölünmüş durumda. Bir kısmı ilk trimesterden sonra sorun olmayacağını söylüyor. Siz naptınız bu süreçte? Boyattınız mı hiç ?
Benim saçlar rezalet oldu ama cesaret edemedim ya boyatmayaKızlar ya ben 1 yıldır hiç kuaföre gitmedim. Ama doğumdan önce bir gidesim var, yarın hatta. Tepemde beyazlarım var, saçımı da boyatmak istiyorum. Bu konuda da uzmanlar tabi ki ikiye bölünmüş durumda. Bir kısmı ilk trimesterden sonra sorun olmayacağını söylüyor. Siz naptınız bu süreçte? Boyattınız mı hiç
Ay ben kestirmeye bile zor karar vermistimKızlar ya ben 1 yıldır hiç kuaföre gitmedim. Ama doğumdan önce bir gidesim var, yarın hatta. Tepemde beyazlarım var, saçımı da boyatmak istiyorum. Bu konuda da uzmanlar tabi ki ikiye bölünmüş durumda. Bir kısmı ilk trimesterden sonra sorun olmayacağını söylüyor. Siz naptınız bu süreçte? Boyattınız mı hiç ?
Yaa evet gerçekten zararlıysa tabi ki boyatmak istemem. Benim de ilk gittiğim doktor makyaj boya oje istediğini yapabilirsin demişti. Kimisi bir şey olmaz diyor, bir şey olmayacaksa da boyatayım o zaman diyorumBen boyatmadım ama doktorum doğumdan bir iki gün önce olmak kaydıyla boyatılabilinir diyor. Eski doktorum asla olmaz beyazla beklesen ne kaybedersin diyordu. Gerçekten uzmanlar bambaşka şeyler diyor insan karar veremiyor:/
Yaa işte ben de öyle arada kaldım. Bir yandan doğumdan önce yaptım yaptım. Doğumdan sonra daha zor gibi geldi. Ama cesaret de edemiyorum. Ay kesin bir şey söyleseler da bizi bu dertten kurtarsa şu insanlarBen
Benim saçlar rezalet oldu ama cesaret edemedim ya boyatmaya
Ayy yok batıl kısmında bari yokumAy ben kestirmeye bile zor karar vermistimbatil inanc masasinda da variz
Boya icin bisey diyemedim, organik boyalar varmis onlara bakmis miydin
Boyatmaya yaklaşmıştım ben kendimi hazırlamıştım aslında biraz iki gündür, eski doktorunun kesinliği beni biraz tereddüte düşürdü şimdiBen boyatmadım ama doktorum doğumdan bir iki gün önce olmak kaydıyla boyatılabilinir diyor. Eski doktorum asla olmaz beyazla beklesen ne kaybedersin diyordu. Gerçekten uzmanlar bambaşka şeyler diyor insan karar veremiyor:/
Ya o kuralcıydı risk varsa asla modundaydıBoyatmaya yaklaşmıştım ben kendimi hazırlamıştım aslında biraz iki gündür, eski doktorunun kesinliği beni biraz tereddüte düşürdü şimdiçok sert konuşmuş ya
Senin yasadigin agri ile benimki cok benziyor bebişhala tek bacagima yanlislikla biraz fazla yük bindireyim aklım gidiyor. Ay ay ay diyerek gelip uzanıyorum valla
Ayy maalesef normalmiş bunlar ve doğumdan sonra geçiyormuş, aslında benim geçer gibi olmuştu çok hafiflemişti ağrım ama ters harekette yine fazlasıyla ağrı yaptı. Bebk büyüdükçe baskı yapacakmış bağlar daha da açılacağı için ağrı olacakmış doktorm söyledi kızlar. Hayırlısıyla bir doğuralım da büyüynce sorarız hesabınıAyy çok fena bişeymiş bu. Sol tarafta var sağda bir şey yok. Klozete oturunca kalkamıyorsun, uzanıp kalkınca bir süre üstüne basamıyorsun. Bağıra bağıra geziyorum evde. Bundan sonra hep olacaksa yandımmBenim yavaş yavaş belirtiler geliyor hayır olsun inşallah
Kuzu benim de sağ tarafım komple beyaz oldu, ben 20 haftadan sonra boyamak istemiştim doktrum 6 ayı geçsin sonra bakalm dedi, şimdi de diyorum o kadar bekledim doğumdan sonra rahat raht boyatırım hem de dışarı çıkıcam zaten o zaman daha iyi olur çünkü diplerim çabuk geliyor. Sen de zaten yaklaşmışsın doğuma çok az kalmış, bence çok sorun etmiyorsan bekle derim. Sen bilirsin tabiKızlar ya ben 1 yıldır hiç kuaföre gitmedim. Ama doğumdan önce bir gidesim var, yarın hatta. Tepemde beyazlarım var, saçımı da boyatmak istiyorum. Bu konuda da uzmanlar tabi ki ikiye bölünmüş durumda. Bir kısmı ilk trimesterden sonra sorun olmayacağını söylüyor. Siz naptınız bu süreçte? Boyattınız mı hiç ?
Canım ben aklımda soru işareti kalmaması adına boyatmama taraftarıyımKızlar ya ben 1 yıldır hiç kuaföre gitmedim. Ama doğumdan önce bir gidesim var, yarın hatta. Tepemde beyazlarım var, saçımı da boyatmak istiyorum. Bu konuda da uzmanlar tabi ki ikiye bölünmüş durumda. Bir kısmı ilk trimesterden sonra sorun olmayacağını söylüyor. Siz naptınız bu süreçte? Boyattınız mı hiç ?
Yaa evet sanırım ben de risk almayacağım. Zaten dışarıya çok çıkmıyorum, yürüyemiyorum da nasılsa. Çıkacaksam da rimel gibi saç fırçası var onunla boyuyorum gözüme batanları. Böyle devam edeyim artık, doğumdan sonraya kalsınKuzu benim de sağ tarafım komple beyaz oldu, ben 20 haftadan sonra boyamak istemiştim doktrum 6 ayı geçsin sonra bakalm dedi, şimdi de diyorum o kadar bekledim doğumdan sonra rahat raht boyatırım hem de dışarı çıkıcam zaten o zaman daha iyi olur çünkü diplerim çabuk geliyor. Sen de zaten yaklaşmışsın doğuma çok az kalmış, bence çok sorun etmiyorsan bekle derim. Sen bilirsin tabi
Evet evet ben de sürekli kafama takacağıma kafam beyaz kalsınCanım ben aklımda soru işareti kalmaması adına boyatmama taraftarıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?