Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Seni çook iyi anlıyorum. Benim de öyle bi arkadaşım var, ne zaman benim gebeliğim hakkında konuşsak sürekli şu an ki durumundan bebeğinden şikayet ediyor, yahu hiç mi pozitif bir tarafı yok anneliğin diyesim geliyor.
Arada bir güzel şeylerden bahsetse anlarım, ama yok bir kere bile duymadım.
Neyse bu arkadaş bi kaç ay böyle devam edince en sonunda patladım dedimki “canım bi tek senden duyuyorum böyle şeyleri, ama emin ol her çocuk bir değil, senin yaşadıklarını belki ben yaşamıcam, yaşasamda bu sadece bir süreç geçecek elbet” dedim. Sonra hemen haklısın falan modlarına girdi, ama bir sonraki görüşmemizde kadın tekrar resetleniyor Araya mesafe koydum ben, aramıyorum eskisi gibi.
Ayrıca benim bebeğim huysuz olsa ne olacak, 2 şikayet eder üçüncüde totosunu yirimmm

Çok teşekkür ederim cansın çok iyi geldi kısmet bakalım ilaç vs gittiği yere kadar artık inşallah hepimiz bu süreci sağlıkla atlatırız

Sen verememişsin ilk 2 yaş önemli tabi de geç canım ordan burdan ahkam kesenler ilk 2 yaştaki ebeveyn tutumunun ve güvenli bağlanmanın mizacın da üstünde olduğunu bilmediğinden cahilliklerine verin

Çok teşekkür ederim cansın çok iyi geldi kısmet bakalım ilaç vs gittiği yere kadar artık inşallah hepimiz bu süreci sağlıkla atlatırız
Inşallah inşallah aminn bende de haftasonu bi kaşıntı oldu verdim hatta kan alt senle aynı ast normal, safra da normal gelmiş. Cildim aşırı kuru ondan mı bilemedim çünkü bacaklarım kollarım çok kaşınıyo avuç içi ve ayak tabanından ziyade.

Çok geçmiş olsun canım, şükür herşey yoluna girmiş. Inşallah en az 2 haftada annesiyle birlikte uslu uslu duracak minnoş dualarımız seninle. Iyi ki hemen gitmişsin.

Canım bende de durum aynı ya bacaklarım kollarım falan kaşınıyor özellikle de geceleri. Ben de baktırdım değerlerime normal geldi. Ilık bi duş alıp kremleniyorum iyi geliyor. Ankara'nın havasından mı bilemedim cildimiz kuruyor heralde

Aynı demek canım iyi ki yazdın bende korktum bayağı ama sonra değerler normal gelince bide kollarım bacaklarım kupkuru olunca dedim cilt heralde, beyaz beyaz bile oluyo bacaklarım. Ostrojende cilt kuruluğu yaparmış hatta bazılarında egzamaya dönüşürmüş. Bu arada mesajları kaçırıyorum şimdi özellikle baktım dün görüşmenin de güzel geçmesine sevindim, çok şükür inşallah en sağlıklı zamanda kavuşursunuz

mükemmelliyetçilik ile kötü ruh arasına sıkışmış görünümde kıskanç aslen zavallı ve yalnız olan mini mini insancık kişilik bozukluğu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…