- 10 Şubat 2025
- 438
- 1.019
- 28
- 26
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.861
İnan hiç bilmiyorum bakalım doktoru bekliyorum bide dün çok kasılmam vardı gece uyuyamadım hiç ondanda tansiyon yükselmiş olabilir şimdi 12-8Canım benim nst sancısı tansiyondan mı yoksa farklımı dedi ikisi, inşallah düşsün
Seni çook iyi anlıyorum. Benim de öyle bi arkadaşım var, ne zaman benim gebeliğim hakkında konuşsak sürekli şu an ki durumundan bebeğinden şikayet ediyor, yahu hiç mi pozitif bir tarafı yok anneliğin diyesim geliyor.Kızlarr günaydınn. Bugün çok gergin uyandım. Bişey sormam lazım size bi tane arkadaşım var sürekli olumsuz konuşuyor. Bu sosyal medyada da çok var işte doğurmak en kolay şu bu sürekli bi şikayet hali. Ama bu arkadaşım 4 aylık bebeği var ne zaman konuşsa içim daralıyo hiç alakasız bişey konuşuyoruz mesela “napıyosun nasılsın” falan diyorum uzanıyorum falan diye yanıt verdiğim an başlıyo “e uzan bak ben hiç dinlenemiyorum senin de son haftaların hiç dinlenemiceksin vaktin varken yat” başka bişey söylüyorum “sen asıl çocuk olunca gör doğsun öyle gör” hamileliğimi ilk öğrendiği anda da “ben çok kilo aldım sen de alcaksın ben de almam diyodum ama bak x kilo aldım çatladım” falan hep bu tarz konuşuyodu kilo almadım bu sefer de e kanka son haftalar alınıyo zaten asıl demeye başladı kendi bebeği yetiştiriş şekli de asla normal değil bu kısım çok uzun ama artık en son sürekli bana doğum şekliyle ilgili iyice negatif basmaya başladı kendisi isteğe bağlı planlı sezeryan oldu, sürekli normal doğumun komplikasyonu çok, saatler sürüyo, çocuk hep geç geliyor kaka yeme tehlikesi var hep riske atma diyor ki ben de sezeryandan korkan normal isteyen biriyim. Doktorumun söylediklerini eleştiriyor sürekli, kaç kilo diyor ki kızım da 1.5-2 hafta önde, söylüyorum kilosunu yine de diyo ki şunu ye bunu ye. Daral geldi artık kırmak da istemiyorum ama çocuğu zorla ben yaptırmışım gibi davranılmasından rahatsızım artı kendi çocuğundan bu kadar şikayetçi olunmasından da ayrı rahatsızım. Bu konuşmaların sebebi sizce ne?
Çok teşekkür ederim cansınBenim de önceki gebelikte vardı canım ursofalk diye ilaca başlamıştım, değerler hemen düzelmişti korkma. Önemli olan farketmek. Karaciğer alt ast çok yüksek değil, benim 100 150 civarıydı merak etmeEğer varsa da öyle bişey erkenden önlemi alınır.
Alır aşkım bir hafta a bi hafta çok öyle böyle gelişiyorlar sağlıkla gelsin inşallahBakalım canım teşekkür ederim deneyeceğim ben de artık kontrolüm 13 gün sonra umarım alır bebeğim tabi ki sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri inşallah
İyi düşmüş şükürVardı canım sabahtan beri 14-9 du şimdi düştü sonunda 12-8 oldu şükür doktoru bekliyorum
Sen verememişsin ilk 2 yaş önemli tabi de geç canımSeni çook iyi anlıyorum. Benim de öyle bi arkadaşım var, ne zaman benim gebeliğim hakkında konuşsak sürekli şu an ki durumundan bebeğinden şikayet ediyor, yahu hiç mi pozitif bir tarafı yok anneliğin diyesim geliyor.
Arada bir güzel şeylerden bahsetse anlarım, ama yok bir kere bile duymadım.
Neyse bu arkadaş bi kaç ay böyle devam edince en sonunda patladım dedimki “canım bi tek senden duyuyorum böyle şeyleri, ama emin ol her çocuk bir değil, senin yaşadıklarını belki ben yaşamıcam, yaşasamda bu sadece bir süreç geçecek elbet” dedim. Sonra hemen haklısın falan modlarına girdi, ama bir sonraki görüşmemizde kadın tekrar resetleniyorAraya mesafe koydum ben, aramıyorum eskisi gibi.
Ayrıca benim bebeğim huysuz olsa ne olacak, 2 şikayet eder üçüncüde totosunu yirimmm
Inşallah inşallah aminnÇok teşekkür ederim cansınçok iyi geldi kısmet bakalım ilaç vs gittiği yere kadar artık inşallah hepimiz bu süreci sağlıkla atlatırız
Çok geçmiş olsun canım, şükür herşey yoluna girmiş. Inşallah en az 2 haftada annesiyle birlikte uslu uslu duracak minnoşTeyzeler canlarım herkese merhabaherkes mükemmel huzurlu bir hamilelik diliyorum 34. haftadayım, yaklaşık bir haftadır alt taraf ağrılarımla uğraşırken (yürürken-oturup kalkarken-yatakta dönerken vs) iki gün önce pembemsi akıntım oldu gecenin bir köründe, sonra durdu devam etmedi sabahı bekledim yine bir şey yok akşam üstü ıslaklıkla tuvalete gittim kırmızı kanamam olduğunu gördüm fakat aktif devam etmiyordu doktoruma yazdım koş gel dedi gittim (bilmeyenler için 20. Haftada acil serklaj olmuştum kısalmadan dolayı) neyse bebiş gayet iyiydi ama kafasını dikişin oraya dayamış yaramaz kızım bide utanmıyor oynatıyor neyse doktorum doğuma dönüşmemesi için önlem alalım dedi 2 gündür hastanede yatıyordum, sizleri korkutmamak için güzel neticeler olmasını bekledim 24 saat süren magnezyum serumu, bir doz ciğer geliştirici, antibiyotik serum, nidicart kullandım, nstde sancım çıkmadı hiç yarın taburcuyuz inşallah güzel dualarınızı bekliyoruz bu yavrucak en az 2 hafta daha durmalı dedi doktorumuz o da küvöze girmeden evine gidebilmesi içinmiş hepinizi öpüyoruz bize dua edin lütfen ben her okuduğum derde sıkıntıya ediyorum canlarım
Geçmiş olsun canım benim bekliyoruz haberiniKızlarrr nst sancım çıktı acile gönderdiler beni tansiyonda 14-9 bitmesini bekliyorum
Çok şükür güzel düşmüş aşkım,İnan hiç bilmiyorum bakalım doktoru bekliyorum bide dün çok kasılmam vardı gece uyuyamadım hiç ondanda tansiyon yükselmiş olabilir şimdi 12-8
Çok güzel bir bebek maşallah canım güzel geçmesine.sevindimEveett biz geldik ilk nstmize girdik 10 dk kalp atışı ardık bi korkuttu kızım beni
Çok şükür sancı çıkmadı 2 hafta sonra yeniden çağırdı 43cm 2kg olarak yola devam ediyoruz
Aldığım park yatak şimdiden indirime girmiş 2bin tl zarardayım, bunu sadece siz bileceksiniz kimseye söyleyemem ajdhsjaKızlar bu akşamda ty indirimi başlıyormuşben silmeye gidiyorum uygulamayı
Canım bende de durum aynı ya bacaklarım kollarım falan kaşınıyor özellikle de geceleri. Ben de baktırdım değerlerime normal geldi. Ilık bi duş alıp kremleniyorum iyi geliyor. Ankara'nın havasından mı bilemedim cildimiz kuruyor heraldeInşallah inşallah aminnbende de haftasonu bi kaşıntı oldu verdim hatta kan alt senle aynı ast normal, safra da normal gelmiş. Cildim aşırı kuru ondan mı bilemedim çünkü bacaklarım kollarım çok kaşınıyo avuç içi ve ayak tabanından ziyade.
Ben bebek arabam indirime girdiğini gördüğümden beri eski ben değilimAldığım park yatak şimdiden indirime girmiş 2bin tl zarardayım, bunu sadece siz bileceksiniz kimseye söyleyemem ajdhsja
Aynı demek canım iyi ki yazdınCanım bende de durum aynı ya bacaklarım kollarım falan kaşınıyor özellikle de geceleri. Ben de baktırdım değerlerime normal geldi. Ilık bi duş alıp kremleniyorum iyi geliyor. Ankara'nın havasından mı bilemedim cildimiz kuruyor heralde
mükemmelliyetçilik ile kötü ruh arasına sıkışmış görünümde kıskanç aslen zavallı ve yalnız olan mini mini insancık kişilik bozukluğuKızlarr günaydınn. Bugün çok gergin uyandım. Bişey sormam lazım size bi tane arkadaşım var sürekli olumsuz konuşuyor. Bu sosyal medyada da çok var işte doğurmak en kolay şu bu sürekli bi şikayet hali. Ama bu arkadaşım 4 aylık bebeği var ne zaman konuşsa içim daralıyo hiç alakasız bişey konuşuyoruz mesela “napıyosun nasılsın” falan diyorum uzanıyorum falan diye yanıt verdiğim an başlıyo “e uzan bak ben hiç dinlenemiyorum senin de son haftaların hiç dinlenemiceksin vaktin varken yat” başka bişey söylüyorum “sen asıl çocuk olunca gör doğsun öyle gör” hamileliğimi ilk öğrendiği anda da “ben çok kilo aldım sen de alcaksın ben de almam diyodum ama bak x kilo aldım çatladım” falan hep bu tarz konuşuyodu kilo almadım bu sefer de e kanka son haftalar alınıyo zaten asıl demeye başladı kendi bebeği yetiştiriş şekli de asla normal değil bu kısım çok uzun ama artık en son sürekli bana doğum şekliyle ilgili iyice negatif basmaya başladı kendisi isteğe bağlı planlı sezeryan oldu, sürekli normal doğumun komplikasyonu çok, saatler sürüyo, çocuk hep geç geliyor kaka yeme tehlikesi var hep riske atma diyor ki ben de sezeryandan korkan normal isteyen biriyim. Doktorumun söylediklerini eleştiriyor sürekli, kaç kilo diyor ki kızım da 1.5-2 hafta önde, söylüyorum kilosunu yine de diyo ki şunu ye bunu ye. Daral geldi artık kırmak da istemiyorum ama çocuğu zorla ben yaptırmışım gibi davranılmasından rahatsızım artı kendi çocuğundan bu kadar şikayetçi olunmasından da ayrı rahatsızım. Bu konuşmaların sebebi sizce ne?
Mükemmeliyetçilik ile kötü ruh arasına sıkışmış kıskançlıkla temellenmiş as
mükemmelliyetçilik ile kötü ruh arasına sıkışmış görünümde kıskanç aslen zavallı ve yalnız olan mini mini insancık kişilik bozukluğu
En sevdiyimm enn sevdiyimm harikaaaKızlar bu akşamda ty indirimi başlıyormuşben silmeye gidiyorum uygulamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?