- 15 Mayıs 2022
- 3.140
- 5.201
- 108
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.001
Ohh haftanız da iyi kuzum ama tabi daha dursun annesinin karnındaSağol canım36+1 olduk
Of sorma doktora çok ayar oldum en çokta biraz doktor strese soktu beni orda bana açıklama yapıyor yaparken sanki ben yatış yapınca ağlayacakmışımda sonradan isyan etme falan diyor e iyi olcsksam niye isyan edeyim dimi sonra dedi alttan muayne edildin mi dedim hayır ona bakalım dedi ve yatış yapıcaz diyince hemen annemi aradım mecbur hiçbişeyim yok anca gelirler diye bide tekim elim ayağım dolandı zaten korkmuşum gelmiş orda telefonda muhabbet etmenin zamanı değil diyor zaten panik olmuşum birde laf yedim yani ilk defa gördüm yeni gelen doktorlardan olabilir asistan doktor bile daha insaflıydı çok güzel ilgilendi bulucam o doktoru bu gecede nöbetçi gördüm burlarda akşam onun harici evet banada fragman gibi oldu bu yoksa çok stres sltında olurmuşum doğum anında şuan fragmanı azbuçuk gördüm ya rahat içimse25lin kuzum şimdi okudum yazdıklarını rahatladım sancı bitmiş tansiyonun düşmüş çok şükür. Stresle geldim son sayfalara. Sen daha baya beklersin iyi ki erken farkedildi açılman. Tutarlar bebişi daha içeride nöbetçi doktor kimdi merak ettim. Bir de nolur nolmaz diye doğum yapma ihtimalin olursa diye aç bırakmışlar seni bence. Doğum yaparken de aç bırakıyorlar sezaryene dönerse diye. Öyle bir mantık yürüttüm
Ay millet şaşırmış yaaO da bir şey mi, bana bir küçük çocuk ve hamile halimle sıra veren olmadı doğru düzgünben de sinir oluyorum ayrıca
18 KasımKontrol ne zamandı canım
Artış ne kadardı ki canım ? Diğer her şey yolunda olmasına rağmen mi öyle söylüyor
Şöyle ilk 2 hafta önce birden 500 gram aldı bu hafta sadece 100 gram bile değilArtış ne kadardı ki canım ? Diğer her şey yolunda olmasına rağmen mi öyle söylüyor
18 kasımda canımKontrol ne zamandı canım
İnşallah hızlıca kilo almış olur da sevindirir annesini. Daha önce almış ya yine alır belli olmaz bu bebişlere18 kasımda canım
Ayy doktor o kadar önemli ki gerçekten kimmiş acaba ismini öğrenebilirsen bize de söyle denk gelirsek bilelimOf sorma doktora çok ayar oldum en çokta biraz doktor strese soktu beni orda bana açıklama yapıyor yaparken sanki ben yatış yapınca ağlayacakmışımda sonradan isyan etme falan diyor e iyi olcsksam niye isyan edeyim dimi sonra dedi alttan muayne edildin mi dedim hayır ona bakalım dedi ve yatış yapıcaz diyince hemen annemi aradım mecbur hiçbişeyim yok anca gelirler diye bide tekim elim ayağım dolandı zaten korkmuşum gelmiş orda telefonda muhabbet etmenin zamanı değil diyor zaten panik olmuşum birde laf yedim yani ilk defa gördüm yeni gelen doktorlardan olabilir asistan doktor bile daha insaflıydı çok güzel ilgilendi bulucam o doktoru bu gecede nöbetçi gördüm burlarda akşam onun harici evet banada fragman gibi oldu bu yoksa çok stres sltında olurmuşum doğum anında şuan fragmanı azbuçuk gördüm ya rahat içim
Aynen inşallah canım ya bir de üstüne çok kötü grip oldum ilaç kullanabiliyor musunuz böyle bir durumdaİnşallah hızlıca kilo almış olur da sevindirir annesini. Daha önce almış ya yine alır belli olmaz bu bebişlere
Bana hep paroldan başka bir şey içemezsin dedi doktorlar parolda bi işe yaramadığı için içmedimAynen inşallah canım ya bir de üstüne çok kötü grip oldum ilaç kullanabiliyor musunuz böyle bir durumda
İyi bariii sevindimAyy koymaz mıyım kuzum her tarafımda yastık var yatarkenBugün düne göre bir tık daha iyi uyandım. Gene kemiğim ağrıyor ama bu sefer tedavi görmüş de iyileşiyor gibi kuaföre bile geldim, saçımı kestirdim rahatladım
Ihlamur ama gerçek çiçeği olsun canım, limonla balla anca onlar toparlarAynen inşallah canım ya bir de üstüne çok kötü grip oldum ilaç kullanabiliyor musunuz böyle bir durumda
Kuzu benimde aclıklar yüksek cikiyor anlamsizcaaa. Bence hafta ilerledikce yükseliyor ya.. çünkü baska aciklamasi olamaz gibi duruyor.Canımbabylovee aç ölçümlerin kaç çıkıyor senin. Benim sıvım yine arttığı için aç ölçümlerimi 105 e kadar müsade etmişti ama şimdi 100 ve üstü açlık insülin değerlerimi arttırdı aslında açlık ve tokluk değerlerim gayet iyi ama sıvı neden fazlalaştı anlamış değilim bide pazartesiden perşembeye kadar izinli olacakmış inşallah doğurmazsın bu suyla çok fazla ilerleyemeyeceğiz sanırım diyor
Bu gece orada misin canım ?Son iki Nst de sancım çıkmadığı için sonrasında bir daha açılmam var mı diye bakmadılar canım bakarlar mı bilmiyorm
Parol dışında kullanılmıyor canım bir de suda eritilen sandoz tarzı ilaçlar var karamürverli onu tavsiye ederim iyi geliyorAynen inşallah canım ya bir de üstüne çok kötü grip oldum ilaç kullanabiliyor musunuz böyle bir durumda
Canım geçmiş olsunAynen inşallah canım ya bir de üstüne çok kötü grip oldum ilaç kullanabiliyor musunuz böyle bir durumda
Canım kaçıncı haftadasın doktor bana 36. Haftaya kafar kilo alacsk 28. Haftadan sonra haftalık 250 g gibi birşey söylemişti 36. Haftadan sonra duracak veya çok yavaşlayavsk demişti.Şöyle ilk 2 hafta önce birden 500 gram aldı bu hafta sadece 100 gram bile değil
Ya aksilik olmuş ters birine denk gelmişsin. Perinatolog cem bey yatışımı istemişti benim de. Ben de onla ters düşmüştüm biraz ama sonradan konuştuk o zaman açıklama yaptı artık. İnsan bu kadar endişe içindeyken bir de doktorla ters düşünce iyice modu düşüyor çok haklısın. Ama ona çok takılmamaya çalış. Önemli olan bebeğinin ve senin sağlığınız. Yarın evine döneceksin inşallah sıkma canınıOf sorma doktora çok ayar oldum en çokta biraz doktor strese soktu beni orda bana açıklama yapıyor yaparken sanki ben yatış yapınca ağlayacakmışımda sonradan isyan etme falan diyor e iyi olcsksam niye isyan edeyim dimi sonra dedi alttan muayne edildin mi dedim hayır ona bakalım dedi ve yatış yapıcaz diyince hemen annemi aradım mecbur hiçbişeyim yok anca gelirler diye bide tekim elim ayağım dolandı zaten korkmuşum gelmiş orda telefonda muhabbet etmenin zamanı değil diyor zaten panik olmuşum birde laf yedim yani ilk defa gördüm yeni gelen doktorlardan olabilir asistan doktor bile daha insaflıydı çok güzel ilgilendi bulucam o doktoru bu gecede nöbetçi gördüm burlarda akşam onun harici evet banada fragman gibi oldu bu yoksa çok stres sltında olurmuşum doğum anında şuan fragmanı azbuçuk gördüm ya rahat içim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?