Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Of sorma doktora çok ayar oldum en çokta biraz doktor strese soktu beni orda bana açıklama yapıyor yaparken sanki ben yatış yapınca ağlayacakmışımda sonradan isyan etme falan diyor e iyi olcsksam niye isyan edeyim dimi sonra dedi alttan muayne edildin mi dedim hayır ona bakalım dedi ve yatış yapıcaz diyince hemen annemi aradım mecbur hiçbişeyim yok anca gelirler diye bide tekim elim ayağım dolandı zaten korkmuşum gelmiş orda telefonda muhabbet etmenin zamanı değil diyor zaten panik olmuşum birde laf yedim yani ilk defa gördüm yeni gelen doktorlardan olabilir asistan doktor bile daha insaflıydı çok güzel ilgilendi bulucam o doktoru bu gecede nöbetçi gördüm burlarda akşam onun harici evet banada fragman gibi oldu bu yoksa çok stres sltında olurmuşum doğum anında şuan fragmanı azbuçuk gördüm ya rahat içim

Ayy doktor o kadar önemli ki gerçekten kimmiş acaba ismini öğrenebilirsen bize de söyle denk gelirsek bilelim

İyi bariii sevindim illa saçına bişey yapacaktın değil mi

Kuzu benimde aclıklar yüksek cikiyor anlamsizcaaa. Bence hafta ilerledikce yükseliyor ya.. çünkü baska aciklamasi olamaz gibi duruyor.
Ayni beslenme ile sabah aclik 101 110 cikiyor. Hatta bugun oglen aclik 120 cikti
İnsülin dozunu hic artirmiyor mu peki ? Benim her hafta dozumu yükseltiyor.
Sabah 12 oglen 6 aksam 10 gece 11 vuruyorum su an. Epey yukseldi.
Tam haftan kac simdi. Ay kilosu da zayif degil kanka dert etme yaa. Dogmasi gerekiyorsa kucagina alir evine gelirsin

Aynen inşallah canım ya bir de üstüne çok kötü grip oldum ilaç kullanabiliyor musunuz böyle bir durumda
Parol dışında kullanılmıyor canım bir de suda eritilen sandoz tarzı ilaçlar var karamürverli onu tavsiye ederim iyi geliyor

Kızlar çocuk odasına böyle bir gece lambası aldım çok güzel tavsiye ederim

şuan oturma odasında denedik☺
linkinide bırakıyorum

Eklentiler

• IMG_3205.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_3206.webp
    15 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Ya aksilik olmuş ters birine denk gelmişsin. Perinatolog cem bey yatışımı istemişti benim de. Ben de onla ters düşmüştüm biraz ama sonradan konuştuk o zaman açıklama yaptı artık. İnsan bu kadar endişe içindeyken bir de doktorla ters düşünce iyice modu düşüyor çok haklısın. Ama ona çok takılmamaya çalış. Önemli olan bebeğinin ve senin sağlığınız. Yarın evine döneceksin inşallah sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…