- 5 Şubat 2015
- 678
- 1.358
- 313
- 31
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.641
Hasta bezi tarzı bir şeyi bağlayıp odaya çıkarıyorlar ve oldukça gevşek takılmış oluyor yani sonda duruyor. Dependi ilk ayağa kalkışta giyiyosun canım. Ya aslında sezeryanda ilk 24 saat tam neren acıyor ağrıyor hatlar karışıyor aklında bebekte olunca pek takmıyosunAy inşallah uyuşturulduktan takarlar çünkü gerçekten onu hissetmeyi hiç istemiyorum
Bir de sezaryenden hemen sonra depend giymiyor muyuz? Sondanın kablosu ne olacak bu durumda? Kafamda deli sorular
Sayende ben deİlk defa kazıklanmadım
Ben kendim yaptım kolonya şişesi aldım içerisine sim ve kolonya üzerine de sticker tasarlayıp çıkardım ve çiçekle süsledimKizlar bebis icin hediyelik ne yaptirdiniz ya veya ne yaptirmayi dusunuyorsunuz
Bende tavşan şeklinde lavantalı keselerden yaptırdımKizlar bebis icin hediyelik ne yaptirdiniz ya veya ne yaptirmayi dusunuyorsunuz
Ellerine sağlık cok guzel olmusBen kendim yaptım kolonya şişesi aldım içerisine sim ve kolonya üzerine de sticker tasarlayıp çıkardım ve çiçekle süsledimçok bi maliyeti de olmadı bana, dışarıdaki bir çok hediyeliklere göre
Ayy link var mi bakiyimBende tavşan şeklinde lavantalı keselerden yaptırdım
Öyle mi dersinCanım bebegin hareketli olmasi günden güne de degisen birsey ama. Mesela bazi gunler daha sakin bazi günler daha hareketli gecebiliyor.
Benim bebegimde hareketli normalde ama bu sabah bi 10 15 dk aklımızı aldı hareket edene kadar.
Demek ki iç karninda yer varmis daha bebisin rahat rahat dönüyor elleme cocuk rahat rahat dana etsin icerde
Bende öyle valla. Öyle bi hırslıyım ki yemek yemeyeŞu gebelik şekeri zaten baş belası ne kadar dikkat etsen de yakanı bırakmıyor bazenneyseki az kaldı bi hayırlısıyla doğum yapalım da acısını çıkartıcam
Valla bi yeltendi muayeneye sonra yok çok dar olmaz dediYaaa neden kuzu
Teşekkür ederim canım, peki nasil giyeceğiz kıyafetleri
Amin canımO zaman ben de normal sayabilirim zira senin neredeyse doğumun yaklaşmış sağlıkla inşallahh
Teşekkür ederimEllerine sağlık cok guzel olmus
Ayy link var mi bakiyim
Canım ben çikolata yaptırdım, onlardan da etiket aldım kolonya şişesi yaptık evde. Eminönünden malzemelerini alıp evde kendimiz yaptık.Kizlar bebis icin hediyelik ne yaptirdiniz ya veya ne yaptirmayi dusunuyorsunuz
Benim doğumum acil olduğu için ameliyat öncesi taktılar anlık bir acı oluyor sonra ameliyattan sonra 6 saat hiç kalkmadım yürüdükten sonra gelip çıkarttılar biraz acı oluyor sızı gibi ama şimdi beni bayılttıktan sonra takmalarını rica edeceğimKızlar sezaryen doğumda sonda takılıyor mu acaba? Takılıyorsa da ne zaman çıkarılıyor bilen var mı?
Hepsi var bu süreçte kendimi kötü hissediyorum yetersizde hissediyorum şimdidensanırım hepimiz aynıyız birşeyleri yetiştirememe kaygısı ve birazda doğum korkusu ya da sonrasında yetip yetememe psikolojisi hersey çok daha güzel eve anlamlı olacak
Canım benim doktor perşembe günü yaptı. Önceden de haber etmemişti şimdi yapalım mı dedi tamam dedim ben de aradan çıksın istedim.Canlar doktorlarınız çatı muayenenizi ne zaman yapacak
Spinali yaptıktan sonra takmışlardı bana, yani takmışlar haberim bile olmadı. Bazıları önceden takıyormuş ama acıtıyor dediler. Odaya geçtikten bir süre sonra çıkartıyorlar, bacakların açılsın da tuvalete gidebil diye.Kızlar sezaryen doğumda sonda takılıyor mu acaba? Takılıyorsa da ne zaman çıkarılıyor bilen var mı?
Sen boşver stres yapma bunları, zaten ne olduğunu anlamıyorsun cherry nin dediği gibi, hemşireler yapıyorlar ya da gelip söylüyorlar her şeyi sen de ayak uyduruyorsun, cahillik mutluluktur bu aşamadaAy inşallah uyuşturulduktan takarlar çünkü gerçekten onu hissetmeyi hiç istemiyorum
Bir de sezaryenden hemen sonra depend giymiyor muyuz? Sondanın kablosu ne olacak bu durumda? Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?