Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Ay inşallah uyuşturulduktan takarlar çünkü gerçekten onu hissetmeyi hiç istemiyorum
Bir de sezaryenden hemen sonra depend giymiyor muyuz? Sondanın kablosu ne olacak bu durumda? Kafamda deli sorular
Hasta bezi tarzı bir şeyi bağlayıp odaya çıkarıyorlar ve oldukça gevşek takılmış oluyor yani sonda duruyor. Dependi ilk ayağa kalkışta giyiyosun canım. Ya aslında sezeryanda ilk 24 saat tam neren acıyor ağrıyor hatlar karışıyor aklında bebekte olunca pek takmıyosun

Kizlar bebis icin hediyelik ne yaptirdiniz ya veya ne yaptirmayi dusunuyorsunuz
Ben kendim yaptım kolonya şişesi aldım içerisine sim ve kolonya üzerine de sticker tasarlayıp çıkardım ve çiçekle süsledim çok bi maliyeti de olmadı bana, dışarıdaki bir çok hediyeliklere göre

Eklentiler

• 20250925_010942.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 209
Öyle mi dersin tamam saldım bebeyi kolbastı oynasın içerde

Kizlar bebis icin hediyelik ne yaptirdiniz ya veya ne yaptirmayi dusunuyorsunuz
Canım ben çikolata yaptırdım, onlardan da etiket aldım kolonya şişesi yaptık evde. Eminönünden malzemelerini alıp evde kendimiz yaptık.

Eklentiler

• 1000005060.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 108
  • 1000005061.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar sezaryen doğumda sonda takılıyor mu acaba? Takılıyorsa da ne zaman çıkarılıyor bilen var mı?
Benim doğumum acil olduğu için ameliyat öncesi taktılar anlık bir acı oluyor sonra ameliyattan sonra 6 saat hiç kalkmadım yürüdükten sonra gelip çıkarttılar biraz acı oluyor sızı gibi ama şimdi beni bayılttıktan sonra takmalarını rica edeceğim

Kızlar sezaryen doğumda sonda takılıyor mu acaba? Takılıyorsa da ne zaman çıkarılıyor bilen var mı?
Spinali yaptıktan sonra takmışlardı bana, yani takmışlar haberim bile olmadı. Bazıları önceden takıyormuş ama acıtıyor dediler. Odaya geçtikten bir süre sonra çıkartıyorlar, bacakların açılsın da tuvalete gidebil diye.

Ay inşallah uyuşturulduktan takarlar çünkü gerçekten onu hissetmeyi hiç istemiyorum
Bir de sezaryenden hemen sonra depend giymiyor muyuz? Sondanın kablosu ne olacak bu durumda? Kafamda deli sorular
Sen boşver stres yapma bunları, zaten ne olduğunu anlamıyorsun cherry nin dediği gibi, hemşireler yapıyorlar ya da gelip söylüyorlar her şeyi sen de ayak uyduruyorsun, cahillik mutluluktur bu aşamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…