- 5 Şubat 2015
- 678
- 1.358
- 313
- 31
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.661
Cok iyi fikir ya elinize saglik bayildimCanım ben çikolata yaptırdım, onlardan da etiket aldım kolonya şişesi yaptık evde. Eminönünden malzemelerini alıp evde kendimiz yaptık.
Kuzum dogumhaneden odaya giderken önlükle değillerdi bizim hastanede, şimdi öğrendim depend, lohusa sütyeni ya da atleti ve gecelik istiyorlarmış
Çok teşekkür ederim arkadaşım ben de almamaya karar verdim şimdilik
Kuzum ben yanlış anlattım sanırım, dogumhaneden odaya önlükle çıkılmıyor bizim hastanede direkt gecelik giydirip çıkarıyorlar ondan
Özel hastane olduğu için öyle yapılıyordur ben devlette yapmıştım onlar doğumhane de hasta bezi veriyor önlükle odana götürüyorlar kıyafetleri odanda giyiyorsun
Kızlar sezaryen doğumda sonda takılıyor mu acaba? Takılıyorsa da ne zaman çıkarılıyor bilen var mı?
yok canım depend sondadan sonra giyiliyor
hasta bezi oluyor yatakta surekli alttan kanama kontrolu yapiliyor sonda cikip yurumeye baslayinca depend giyiniyor normal pijamalarını giyiniyorsun artık
Günaydın canım biraz geç cevaplıyorum yeni gördüm msji belki cevaplayanlar da olmuştur hemşireye sadece bebişin kıyafetlerini veriyoruz zıbın eldiven alt üst takım çorap bere 1 tane bez hastane sıcak oluyor gbi hissediyorsun ama yine de usuyosun farkında olmadan kalın şeyler de al yanına çorap ceket unutmaTecrübeli annelerim cevaplarsa çok sevinirim
1- Hemşireye bebek için kıyafet, bez vs. verirken kendimiz için de eşya veriyor muyuz ve içinde neler olmalı?
2- Hastane ortamı sıcak oluyor ama yine de kendimiz için yelek, hırka tarzı bir şey almalı mıyız
İyiyiz canım sen nasılsınGünaydın kızlar iyi misiniz bı sorun sıkıntı yoktur inşaallah
AğminnnnnnHerkese iyi haftalar diliyorumm kızlar, güzel haberler aldığımız bir hafta olsun
Ay evet ayaklara bakmak çok baş döndürüyor banada yataktan kalkması zordu ama sonrası kolaydı. İlk wc biraz zorlamıştıTakılıyor canım, bana anestezi öncesi takıldı ve hiçbir şey anlamadım, ne takarken ne çıkarırken, sanırım ben tamamen doğuma odaklandım o sebeple o tarz şeylere takılmadım, ne zaman çıkardılar onu hatırlamıyorum ama yürüyüş yapmadan önce çıkardılar sanırım çünkü benimle birlikte yürüyen bir sonda yoktudoğumdan 4 saat sonra geldiler kaldıracağız dediler kalkamam uyuşuğum dedim, sonra 2 saat sonra geldiler o zaman kalktım, rahatta kalktım, hiç korkma ileriye bak kalkarken, çok güzel bir şey o ilk kalkış
Günaydın canım grupta aksiyon yok maşallah diyelim:)Günaydın kızlar iyi misiniz bı sorun sıkıntı yoktur inşaallah
Benimde öyleydi alt pijamamı sonradan giymiştimMaşallah canın sen çok iyi hatırlıyorsun doğru benim alt pijamamı giydirmediler hasta bezi vardı sürekli kontrole gelip kontrol ediyorlardı, şimdi hatırladım
Çok güzeller canım çok yaptırmışsin ama hıgünaydın kızlarhepimize güzel sağlıklı haftalar bizimde süslüklerimiz bunlar. Çekmeyi unuttuğum şeylerde var ama onlar valizde. Benim herşey hazır valiz kapının arkasında elimiz kulağımızda bekliyoruz
Ay evet ayaklara bakmak çok baş döndürüyor banada yataktan kalkması zordu ama sonrası kolaydı. İlk wc biraz zorlamıştıayy biran önce yeniden güzelce bunları yaşamak istiyorum
günaydın kızlarhepimize güzel sağlıklı haftalar bizimde süslüklerimiz bunlar. Çekmeyi unuttuğum şeylerde var ama onlar valizde. Benim herşey hazır valiz kapının arkasında elimiz kulağımızda bekliyoruz
oglumu da kızımı da cok net hatirliyorum canımMaşallah canın sen çok iyi hatırlıyorsun doğru benim alt pijamamı giydirmediler hasta bezi vardı sürekli kontrole gelip kontrol ediyorlardı, şimdi hatırladım
Günleri saydık sona yaklaşınca biraz üzüldüm çabuk mu bitiyor acaba hamilelik dönemim diye ama biran öncede kavuşmak istiyor insan değişikkızıma kavuşmaya son 36 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?