- 15 Nisan 2023
- 203
- 349
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.681
Günaydın canım iyiyiz sizi sormalı, oğlun napıyor? Seni gözüm çok aramıştı cezerye biliyor musunGünaydın kızlar iyi misiniz bı sorun sıkıntı yoktur inşaallah
Çok tatlı olmuşlar. Böyle hazırlıklarını yapan annelere bayılıyorumgünaydın kızlarhepimize güzel sağlıklı haftalar bizimde süslüklerimiz bunlar. Çekmeyi unuttuğum şeylerde var ama onlar valizde. Benim herşey hazır valiz kapının arkasında elimiz kulağımızda bekliyoruz
kızıma kavuşmaya son 36 gün
Merhaba kızlar geçen gün yaşadığım kanamadan sonra bugün kontrolüm vardı. Doktorum her şeyin yolunda olduğunu şu anlık bir risk olmadığını söyledi çok şükür her şey yolundadestek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Ufak bi kanamaydı ama korkuttu canım. Doktor bu kanamanın bi anlam ifade etmediğini doğumun başlamadığını evde dinlenmem gerektiğini söyledi. Şimdi her şey yolunda çok şükürCanım ben kaçırmışım sanırım kanama olayını, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Ufak bi kanamaydı ama korkuttu canım. Doktor bu kanamanın bi anlam ifade etmediğini doğumun başlamadığını evde dinlenmem gerektiğini söyledi. Şimdi her şey yolunda çok şükür
Ben dee ben deeeBende öyle valla. Öyle bi hırslıyım ki yemek yemeyeheralde gebelikte alamadığım kiloyu doğurunca alıcam
Çok severim Gülce isminiKızlar çok güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
Kızımızın adına karar verdik, Zehra Gülce
Günaydın canım iyiyiz sizi sormalı, oğlun napıyor? Seni gözüm çok aramıştı cezerye biliyor musun
Çok tatlı olmuşlar. Böyle hazırlıklarını yapan annelere bayılıyorum
Ya kızlar acaba bu hediyelikleri kaç adet yaptırmak iyi olur? Aşırı kalabalık değiliz, Mevlidi için belki daha adetli bir şey yaptırabiliriz, hanımlar olacağı için daha kalabalık olur.
Siz kaç adet yaptırmayı düşünüyorsunuz
Oh çok şükür canım, korkuttu şakacı bebişMerhaba kızlar geçen gün yaşadığım kanamadan sonra bugün kontrolüm vardı. Doktorum her şeyin yolunda olduğunu şu anlık bir risk olmadığını söyledi çok şükür her şey yolundadestek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Kızzz senin doğum tarihi belli olmuş muydu ben mi kaçırdımAramızda 5 gün var, o zaman ben de 41 diyeyim mikaç haftalık oluyorsun canım
Amin canım çok sağolÇok geçmiş olsun canım, bir daha olmasın inşallahBol bol dinlen, son zamanlarımız artık zaten
Doğmadan ilk şakasını yaptı bizeOh çok şükür canım, korkuttu şakacı bebiş
Teşekkür ederiz canım aminÇok severim Gülce isminisağlıkla gelsin prenses
Kızzz senin doğum tarihi belli olmuş muydu ben mi kaçırdım
Çok şükür kuzu iyiyz diyelim iyi olalımTeşekkür ederiz canım amin
Sen nasılsın? Bebiş nasıl
sen öyle diyince ben de kendi günlerimden düştüm heyecanlandımYok canım, arkadaşla aram da o kadar gün olunca acaba benim de öyle mi olur diye heyecanlandım
O zaman benim de 40 mıYok canım, arkadaşla aram da o kadar gün olunca acaba benim de öyle mi olur diye heyecanlandım
Çok şükür kuzu iyiyz diyelim iyi olalımpelvik ağrılarla savaşım daimidir
sen öyle diyince ben de kendi günlerimden düştüm heyecanlandımdomino gibi devam eder bu
O zaman benim de 40 mı
Bana da tam tersi yıllardır hamileyim gibi geliyorGünleri saydık sona yaklaşınca biraz üzüldüm çabuk mu bitiyor acaba hamilelik dönemim diye ama biran öncede kavuşmak istiyor insan değişikhem bitsin hem bitmesin istiyorum günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?