Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Kızlar çok güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
Kızımızın adına karar verdik, Zehra Gülce
Günaydın kızlar iyi misiniz bı sorun sıkıntı yoktur inşaallah
Günaydın canım iyiyiz sizi sormalı, oğlun napıyor? Seni gözüm çok aramıştı cezerye biliyor musun
Çok tatlı olmuşlar. Böyle hazırlıklarını yapan annelere bayılıyorum
Ya kızlar acaba bu hediyelikleri kaç adet yaptırmak iyi olur? Aşırı kalabalık değiliz, Mevlidi için belki daha adetli bir şey yaptırabiliriz, hanımlar olacağı için daha kalabalık olur.
Siz kaç adet yaptırmayı düşünüyorsunuz

Canım ben kaçırmışım sanırım kanama olayını, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

Canım ben kaçırmışım sanırım kanama olayını, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Ufak bi kanamaydı ama korkuttu canım. Doktor bu kanamanın bi anlam ifade etmediğini doğumun başlamadığını evde dinlenmem gerektiğini söyledi. Şimdi her şey yolunda çok şükür

Ufak bi kanamaydı ama korkuttu canım. Doktor bu kanamanın bi anlam ifade etmediğini doğumun başlamadığını evde dinlenmem gerektiğini söyledi. Şimdi her şey yolunda çok şükür

Çok geçmiş olsun canım, bir daha olmasın inşallah Bol bol dinlen, son zamanlarımız artık zaten

Çok severim Gülce ismini sağlıkla gelsin prenses

Oh çok şükür canım, korkuttu şakacı bebiş

Kızlar foto çekimi için müslin takım giydirecekler artışta indirim var müslin takım alabilirsiniz sizde kendinize

Günleri saydık sona yaklaşınca biraz üzüldüm çabuk mu bitiyor acaba hamilelik dönemim diye ama biran öncede kavuşmak istiyor insan değişik hem bitsin hem bitmesin istiyorum günler
Bana da tam tersi yıllardır hamileyim gibi geliyor 6-7 hafta içinde bebişime kavuşmayı dört gözle bekliyorum valla yeto bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…