Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
36. haftaya girmis bulunuyorum kizlar..herkese guzel haberler aldigi iyi haftalar dilerim!!!
magnezyum haplarim bitti, yeni paket alsam mi sizce? doktor randevum persembe, o zaman soracagim da almayi biraksam mi diye dusunuyorum
Bu konuda her doktorun fikri çok farklı canım doktoruna sor bence. Mesela benim doktorum 28de bıraktırdı ama başka arkadaşlarımın doktorları devam ettiriyorlar

36. haftaya girmis bulunuyorum kizlar..herkese guzel haberler aldigi iyi haftalar dilerim!!!
magnezyum haplarim bitti, yeni paket alsam mi sizce? doktor randevum persembe, o zaman soracagim da almayi biraksam mi diye dusunuyorum
Canım evet her doktorun görüşü farklı bu konuda. Benim çevremden duyduğum mesela 36. haftada bıraktırıyorlarmış kasılmaları fark edebilmek için

Biz 50 tane yaptık canım

Herkes hazırlık içerisinde bence canım, ben de dün akşam valize koydum ama sürekli eklemek istediğim bir şeyler olduğu için hastane çantası kapanmıyor
Öyle oluyor valla ya valiz hep bir köşede ama ekledikçe ekleyesin geliyor. İşteyken bile aklıma birşeyler geliyor not alıyorum bunları koymuş muydum bi bakayım yoksa koyayım falan

Öyle oluyor valla ya valiz hep bir köşede ama ekledikçe ekleyesin geliyor. İşteyken bile aklıma birşeyler geliyor not alıyorum bunları koymuş muydum bi bakayım yoksa koyayım falan

Ya evet, ben de işte sürekli eksik gibi, ama en azından içine koydum rahat hissediyorum, yıkama ve ütüleme beni çok yordu maalesef ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…