- 15 Mayıs 2022
- 2.974
- 4.773
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.701
Bu konuda her doktorun fikri çok farklı canım doktoruna sor bence. Mesela benim doktorum 28de bıraktırdı ama başka arkadaşlarımın doktorları devam ettiriyorlar36. haftaya girmis bulunuyorum kizlar..herkese guzel haberler aldigi iyi haftalar dilerim!!!
magnezyum haplarim bitti, yeni paket alsam mi sizce? doktor randevum persembe, o zaman soracagim da almayi biraksam mi diye dusunuyorum
Canım evet her doktorun görüşü farklı bu konuda. Benim çevremden duyduğum mesela 36. haftada bıraktırıyorlarmış kasılmaları fark edebilmek için36. haftaya girmis bulunuyorum kizlar..herkese guzel haberler aldigi iyi haftalar dilerim!!!
magnezyum haplarim bitti, yeni paket alsam mi sizce? doktor randevum persembe, o zaman soracagim da almayi biraksam mi diye dusunuyorum
Biz 50 tane yaptık canımKızlar çok güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
Kızımızın adına karar verdik, Zehra Gülce
Günaydın canım iyiyiz sizi sormalı, oğlun napıyor? Seni gözüm çok aramıştı cezerye biliyor musun
Çok tatlı olmuşlar. Böyle hazırlıklarını yapan annelere bayılıyorum
Ya kızlar acaba bu hediyelikleri kaç adet yaptırmak iyi olur? Aşırı kalabalık değiliz, Mevlidi için belki daha adetli bir şey yaptırabiliriz, hanımlar olacağı için daha kalabalık olur.
Siz kaç adet yaptırmayı düşünüyorsunuz
Bu sabah aynisini dusundum 1 ömür sürdü sankiBana da tam tersi yıllardır hamileyim gibi geliyor6-7 hafta içinde bebişime kavuşmayı dört gözle bekliyorum valla yeto bu kadar
Benimkide doğuma kadar devam dediCanım evet her doktorun görüşü farklı bu konuda. Benim çevremden duyduğum mesela 36. haftada bıraktırıyorlarmış kasılmaları fark edebilmek için
Sepidos sen bi daha gorustun mu doktorlaaBenimkide doğuma kadar devam dedi
Kanka yarın kontrolümSepidos sen bi daha gorustun mu doktorlaa
Guzel haberlerle gel insKanka yarın kontrolüm
Herkes hazırlıktaKızalar bugün biraz durgun sanki buralaar :)
Valla ben bile hazırlanıyorum son haftalara bırakmamak içinHerkes hazırlıktason bir haftadır error verdim yıka ütüle yıka ütüle
İş yapmaya gelince bende öyleyimValla ben bile hazırlanıyorum son haftalara bırakmamak içinAma şimdiden bayağı ağırlaştım
İnşallah aşko, sen artık tatilden dönünce gidiceksin herhaldeGuzel haberlerle gel ins
Öff resmen Hiç istemem çalışayım hep isterim yatayım modum açık bu aralarİş yapmaya gelince bende öyleyim
Kızalar bugün biraz durgun sanki buralaar :)
Öyle oluyor valla ya valiz hep bir köşede ama ekledikçe ekleyesin geliyor. İşteyken bile aklıma birşeyler geliyor not alıyorum bunları koymuş muydum bi bakayım yoksa koyayım falanHerkes hazırlık içerisinde bence canım, ben de dün akşam valize koydum ama sürekli eklemek istediğim bir şeyler olduğu için hastane çantası kapanmıyor
Öyle oluyor valla ya valiz hep bir köşede ama ekledikçe ekleyesin geliyor. İşteyken bile aklıma birşeyler geliyor not alıyorum bunları koymuş muydum bi bakayım yoksa koyayım falan
Açıp açıp kombin değiştiriyorumÖyle oluyor valla ya valiz hep bir köşede ama ekledikçe ekleyesin geliyor. İşteyken bile aklıma birşeyler geliyor not alıyorum bunları koymuş muydum bi bakayım yoksa koyayım falan
+1Öff resmen Hiç istemem çalışayım hep isterim yatayım modum açık bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?