Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Bende bugün devlet hastanesine bi kontrole gittim bebişin kilosu suyu iyiymiş başı doğum kanalına girmeye başlamış dedi doktor nst çekilemedim, bu doktor normalde gebe takibi yapmıyormuş depremden dolayı geldim diyince baktı
Hastane çantamı falan hazırladım ama odası temizlenecek kıyafetleri yıkanacak çok işim var haftaya sındırgıya geri döneceğim

Maşallah minike
Çok yormadan ayakta kalmadan yapmaya çalış canım gerçekten birden yüklenince error veriyor insan

Bende bu hafta 36. Haftaya gireceğim ve karnım bayağı büyüdü ama sürekli koşusturmaca halindeyim, Bizim çamaşır yıkama ütüleme işleri bitti dolabına yerleştirdik..dün kendime 4 tane pijima takımı aldım biraz abartmış olabilirim ama lazım oluyor ama kasılmalarım var ve bazen doğurcakmişim gibi hissediyorum bu arada eşim dün bana bacak bacak üstüne attırma olayını yaptı ve ben atamadım 38 haftayı bulacağını düşünmüyorum çünkü iyice aşağı indi gibi hissediyorum ama hayırlısı hepsi sağlıkla gelsin kızlar hepiniz çok güzel anne olacaksınız, normal doğum yapsanız da sezeryan da olsanız emzirseniz de emziremezseniz de bazen sıkılıp ağladığınızda bunaldığınızda veya çok mutlu olduğunuzda inanın en güzel anne sizsiniz. Hiç kimseyi takmayin duymayin size en büyük tavsiyem budur valla Hepimiz mükemmeliz, çicek gibiyiz bugün biraz duygusalim galiba ben, oğlum var biliyorsunuz ne kadar yoruluyor olsam da onun için elimden geleni yapıyorum ama dün eşim bana 4 saat çocuk bakıyorsun ona da söyleniyorsun dedi ve çok kırıldım. Yani 4 saat dedigi de uyanıyoruz ve gün içinde saat 4 gibi uyuyor ya o saate kadar bakiyormuşum ben tabi geceleri saatlerce ödemli ayaklarimla sallayan kim acaba ay neyse sinirlenmicem ama kimseye anneliğinize laf ettirmeyin

Ağlamaya gidiyorum

Kızlar lohusa tacı aldınız mı yada alacak mısınız böyle şeylerde pek benlik değil ama fikirlerinizi merak ettim
Kuzu bana arkadaşım hediye almış gelecek hafta gelecek ama aşırı soft, ince bir şey dedi. Çünkü ben de sevmem. Bir de ben tarak toka istiyorum yandan böyle saçlarım uzun ya tek taraflı takmak için ama fazla süslü bulduklarım, hala bakiyorum

Canım Bizim çevre biraz fazla olduğu için ben çikolata ve hediyelikleri 80er adet yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…