- 17 Nisan 2019
- 3.827
- 4.724
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.741
ben yetiştiremiyorummmmKızalar bugün biraz durgun sanki buralaar :)
Errrkekkkk4. Tur
Oğluşuma çoğunlukla gri ve mavi tonları almışım asarken farkediyorum
Almam diyodum ama hastane çantasına alışveriş yaparken bi takım gördüm bi anda ay alıveriyim dedim aldım ben de inşallah takarımKızlar lohusa tacı aldınız mı yada alacak mısınızböyle şeylerde pek benlik değil ama fikirlerinizi merak ettim
Linkle plisssAlmam diyodum ama hastane çantasına alışveriş yaparken bi takım gördüm bi anda ay alıveriyim dedim aldım ben de inşallah takarım
Genel Markalar Lohusa Terlik Ve Taç Bebek Patik Ve Bandana Seti – Lohusa Seti – Lohusa Seti – Lohusa Seti - Fiyatı, YorumlarıLinkle plisss
Kanka bunu bünyem kaldıramaz daha ufaktan başlamam lazım
Maşallah minikeBende bugün devlet hastanesine bi kontrole gittim bebişin kilosu suyu iyiymiş başı doğum kanalına girmeye başlamış dedi doktornst çekilemedim, bu doktor normalde gebe takibi yapmıyormuş depremden dolayı geldim diyince baktı
Hastane çantamı falan hazırladım ama odası temizlenecek kıyafetleri yıkanacak çok işim varhaftaya sındırgıya geri döneceğim
Günde beş dakikadan başlayarak taktım kanka aynaya bakmazsan gönül katlanıyoKanka bunu bünyem kaldıramaz daha ufaktan başlamam lazım
Ağlamaya gidiyorumBende bu hafta 36. Haftaya gireceğim ve karnım bayağı büyüdü ama sürekli koşusturmaca halindeyim, Bizim çamaşır yıkama ütüleme işleri bitti dolabına yerleştirdik..dün kendime 4 tane pijima takımı aldım biraz abartmış olabilirim ama lazım oluyorama kasılmalarım var ve bazen doğurcakmişim gibi hissediyorum bu arada eşim dün bana bacak bacak üstüne attırma olayını yaptı ve ben atamadım 38 haftayı bulacağını düşünmüyorum çünkü iyice aşağı indi gibi hissediyorum ama hayırlısı hepsi sağlıkla gelsin kızlar hepiniz çok güzel anne olacaksınız, normal doğum yapsanız da sezeryan da olsanız emzirseniz de emziremezseniz de bazen sıkılıp ağladığınızda bunaldığınızda veya çok mutlu olduğunuzda inanın en güzel anne sizsiniz. Hiç kimseyi takmayin duymayin size en büyük tavsiyem budur valla Hepimiz mükemmeliz, çicek gibiyiz bugün biraz duygusalim galiba ben, oğlum var biliyorsunuz ne kadar yoruluyor olsam da onun için elimden geleni yapıyorum ama dün eşim bana 4 saat çocuk bakıyorsun ona da söyleniyorsun dedi ve çok kırıldım. Yani 4 saat dedigi de uyanıyoruz ve gün içinde saat 4 gibi uyuyor ya o saate kadar bakiyormuşum ben tabi geceleri saatlerce ödemli ayaklarimla sallayan kim acaba ay neyse sinirlenmicem ama kimseye anneliğinize laf ettirmeyin
Ay çok güzel bizim takıma benziyorKızlar ağlıyabilirmiyim?
kızımın seti bitmiş
Kuzu bana arkadaşım hediye almış gelecek hafta gelecek ama aşırı soft, ince bir şey dedi. Çünkü ben de sevmem. Bir de ben tarak toka istiyorum yandan böyle saçlarım uzun ya tek taraflı takmak için ama fazla süslü bulduklarım, hala bakiyorumKızlar lohusa tacı aldınız mı yada alacak mısınızböyle şeylerde pek benlik değil ama fikirlerinizi merak ettim
İnşallah canımBen dee ben deeeemzirirken kilo veriliyor sözüne güveniyorum
Canım Bizim çevre biraz fazla olduğu için ben çikolata ve hediyelikleri 80er adet yaptırdım.Kızlar çok güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
Kızımızın adına karar verdik, Zehra Gülce
Günaydın canım iyiyiz sizi sormalı, oğlun napıyor? Seni gözüm çok aramıştı cezerye biliyor musun
Çok tatlı olmuşlar. Böyle hazırlıklarını yapan annelere bayılıyorum
Ya kızlar acaba bu hediyelikleri kaç adet yaptırmak iyi olur? Aşırı kalabalık değiliz, Mevlidi için belki daha adetli bir şey yaptırabiliriz, hanımlar olacağı için daha kalabalık olur.
Siz kaç adet yaptırmayı düşünüyorsunuz
Aman şimdi ilk bebek ya gözünü çıkarttık işteÇok güzeller canım çok yaptırmışsin ama hı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?