Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Günleri saydık sona yaklaşınca biraz üzüldüm çabuk mu bitiyor acaba hamilelik dönemim diye ama biran öncede kavuşmak istiyor insan değişik hem bitsin hem bitmesin istiyorum günler
ben zorlanıyorum artık canım gun gecsin diye bakiyorum hemen kavusmak istiyorum
hepimiz saglikla alalım kucaklarımıza insallah
Aramızda 5 gün var, o zaman ben de 41 diyeyim mi kaç haftalık oluyorsun canım
38.haftaya gun vermisti aslinda 11 aralıga yani sonra karnın da yer var durur dedi 38+5 yapalım dedi ve 16 aralıga gun verdim canım
2 dogumum da 38.haftada oldu
meva hanım da biraz daha beklemis olucam artık
bana kalsa 38 de al diycem yani
evet seninle yakın dogum tarihlerimiz

36. haftaya girmis bulunuyorum kizlar..herkese guzel haberler aldigi iyi haftalar dilerim!!!
magnezyum haplarim bitti, yeni paket alsam mi sizce? doktor randevum persembe, o zaman soracagim da almayi biraksam mi diye dusunuyorum
Evet canım magnezyumunu sakın bırakma erken doğumu önlüyor magnezyum. Bana bunu hem Dr söyledi hemde ebem söyledi

Kızlar lohusa tacı aldınız mı yada alacak mısınız böyle şeylerde pek benlik değil ama fikirlerinizi merak ettim
Ben hiç almadım canım benlikte değil kızıma kalpli zıbın takımı aldım. Kendime de beyaz üzerinde kırmızı kalp olan sabahlık aldım gayet spor tarzda. Eşimede beyaz gömlek 1-2 poz çekinicez sadece

Ayy çok heyecanlı gerçekten canım ya

Canımmm ne güzel temennilerde bulunmuşsun inşallah dediğin gibi olur eşine de söyle bir gün o baksın 4 saatcik görsün çocuk bakmanın zorluğunu bide karnında bebekle ben evde çocuk yokken zorlanıyorum o yüzden 2. Çocuğu olanlara kesinlikle helal olsun kolay değil verdiğiniz emek

Kesinlikle öyle, geçen gün bir komşumun eşi de böyle ne var çocuk bakmakta işte biri okula gidiyor zaten diğerine de bakıversin modunda naralar atıyordu. Tamam dedim bugün arkadaşımı ben alıp dışarı çıkıyorum sen madem evdesin sen bakıyorsun çocuğa. Akşam dedi ki tamam yarın gidin bu çocuğa kreş bakın

Nasıl güzel yazmıssın canım
kimsenin lafına bakma bu eşin dahi olsa
Ben daha ayak üstüne atabiliyorum ve atamayanlar 3-4 güne doğurur diyorlar hayırlısı olsun hakkınızda peki kacıncı haftadasın canım?

Kızlar selamlar
Bende cok bakamadim buralara. Bugun kontrol günüydü haftada 2 defa kontrole gidiyoruz artik.
Muayene iyi gecti sonra nst çekildi, sonrasinda yine tansiyon yüksek çıktı hastanede. Tansiyon yüksek çıkınca da doktorum göndermiyor baya bir orda yattım sonra gönderdi.
Artık orda tansiyon yüksek sekilde beklemek baya zor oluyor. Başıma agri girdi bugun resmen hala kendime gelemedim..
Sizlerdende olumsuz bir haber okumadım
Hepimiz iyi olalim da sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alalım büyütelim

Kızlar çok şanslısınız... Anne yardımı alanlar doğumda yanında olacaklar.Her zman yan yana olmanızı dilerim.. Okudukça gözüm yaşlanıyor... Ben eşim ve oğlum(4) yapayalnızız maalesef...
Allah sürecini kolaylaştırsın inşallah canım yokmu abla kardeş görümce falan oğluna baksalar yeter

Kızlar belden uyuşturmalı sezeryanda ameliyathaneden böyle bebekle mi çıkılıyor pek sanmıyorum ama tecrübe etmiş olanlar?

Bence canım hastaneye göre değişiyor bu durum, bazısı birlikte çıkıyor, bazısı yanında geliyor. Bazısı önden çıkıyor bebiş, anne arkadan

Canım, tansiyon gerçekten can sıkan bir durum ama şükür ki kontrol altına alınabiliyor, az kaldı zaten doğumuna sağlıkla ilerleyim hepimiz inşallah, yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz hepimiz

Canım, tansiyon gerçekten can sıkan bir durum ama şükür ki kontrol altına alınabiliyor, az kaldı zaten doğumuna sağlıkla ilerleyim hepimiz inşallah, yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz hepimiz
Ay sorma kuzu ya gerçekten cok can sıkan bir durum hemde. Elinde olmadan yükseliyor. Bide kontrol edemiyorsun yükselmeyi.. Allahım sag salim kucağımıza almayi nasip etsin vakti gelince bebislerimizi.
Az zaman kaldı artık günler gecmiyor sankiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…