- 25 Şubat 2024
- 1.555
- 2.083
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.801
Sade diyip gelinin kız kardeşi gibi dolaşıyormuşumEn taşlısından
Kızımın ismi unutulacak gibi değil,Sade diyip gelinin kız kardeşi gibi dolaşıyormuşumSen öyle al öyle sana öylesi gider aşko peri sofya anası kolay yetişmiyor inşallah isimleri doğru söylemişimdir
Al kız benim yerime tak
o sırada hiçbişey kullanmayan benEvet canım magnezyumunu sakın bırakma erken doğumu önlüyor magnezyum. Bana bunu hem Dr söyledi hemde ebem söyledi
Sen nasıl hiçbişey kullanmıyorsuno sırada hiçbişey kullanmayan ben
Öf bende hiç istemem yaaBen biraz kıskanıyorumhele genel szeryanda sen görene kadar herkes görmüş kucağına almış oluyor
pek gelemiyorum buralara bişey kacırdımmı diye yoklama yaptım kiraz bacımO nerden çıktı kız
Çok sert bi giriş olmuşpek gelemiyorum buralara bişey kacırdımmı diye yoklama yaptım kiraz bacım
hiçbiriniSen nasıl hiçbişey kullanmıyorsun
Demir?d vitamini? Multivitamin
artık bu haftalardada sert olmasınÇok sert bi giriş olmuş
Değerlerin falan iyidir inşallah kuzumhiçbirini
çok düzensiz kullandım attım ağzıma ama sonra yine çok hararet oldu bende dedim vitamin bana iyi gelmiyor bırak en iyisi
Sepideninki çok güzeldi ama stok yoktu sanki kuzuKızlar evde bebek eşyalarını düzenli tutmak için keçe organizerler var ya öyle bişey bakıyorum ama keçe olarak değil kumaş olarak hm de beğenmiştim ama şimdi bulamıyorum böyle bir organizer alan varsa bana linkleyebilir mi?sepide sen hm den almıştın sanki aşko
Biz turşularını kurcaz bebelerinartık bu haftalardada sert olmasın
Evet yok bulamıyorumSepideninki çok güzeldi ama stok yoktu sanki kuzu
O vitaminini farklı yollardan alıyorSen nasıl hiçbişey kullanmıyorsun
Demir?d vitamini? Multivitamin
evet gulummmKızlar evde bebek eşyalarını düzenli tutmak için keçe organizerler var ya öyle bişey bakıyorum ama keçe olarak değil kumaş olarak hm de beğenmiştim ama şimdi bulamıyorum böyle bir organizer alan varsa bana linkleyebilir mi?sepide sen hm den almıştın sanki aşko
Aşkım indirimler bitsin stoğa girer tekrarEvet yok bulamıyorumonun gibi bişeyde bulamadım
kuzum vallah bilmiyorum ama vitaminler evde kenarda duruyor arada ağzıma atıyorum kızmayınDeğerlerin falan iyidir inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?