Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Evet canım magnezyumunu sakın bırakma erken doğumu önlüyor magnezyum. Bana bunu hem Dr söyledi hemde ebem söyledi
30. haftada basladim kullanmaya, erken dogum riskim vardi diye basladim zaten kasilmalari rahatlatiyor sanirim ama suan risk azaldi ve 36. haftadayim diye yeni paket almasam mi dedim

Çok şükür tatlım çok daha iyi oksijenden kesmişler sütum de geldi anne sütü götürüyorum hergun emmesi beslenmesi iyi diyor hemşireler
Maşallah,Şükür canım hastanedeki bebişlerimizde toparlıyor çok şükür günbe gün dahada iyi olacaklar Allahın izniyle

Çok sakinim canım ya ama o gün nasıl olur bilmiyorum
Senin sezaryen çok önceden belirlendiği için büyük ihtimalle sabah erken olur o yüzden yemek yememek ve su içmemek zor olmaz.
Ben gireyim çıkayım nasıl olduğunu size anlatırım zaten merak etmeyin

Ben kaçırmışım msjını
Okurken heyecanlandım çok az kaldı ve oğlun maşallah çok güzel kilo almış canım Rabbim yardım ediyor ve inanıyorum ki daha bir çok şeyin kendiliğinden kolaylaşacak.

Progestan kullanan annelerim sizlere sorum var. Vajina içinde tahriş, kızarıklık, acı vs yaşadınız mı acaba ?
Ben progestanı içeri atarken zorlanıyordum hafif acı oluyordu 2 tane atıyordum 2. Yi atarken acıyordu ama tahriş kızarıklık olmadı

Son haftalar gerçekten zormuş ya, ayaklarım aşırı şiş değil ama çorapların olmuyor eşimin çoraplarını giyiyorum ahaha
Canım benimde sanki ayaklarım yavas yavas sisme gosteriyor gibi geliyor ay çorap da giyemiyorum ki ben yanıyor ayaklarım gündüz ustume bisey örtüyorum o da yalandan. Hep yatiyorum ya bazen hareketsizlikten üşüyorum örtünce de yaniyorum. Çorap sadece hastaneye giderken giyebiliyorum

Progestan kullanan annelerim sizlere sorum var. Vajina içinde tahriş, kızarıklık, acı vs yaşadınız mı acaba ?
Canım bende kullaniyorum ama kızarıklık var mi hic bi fikrim yok orayla görüşmeyi epey oldu keseli
Simdi degil ama daha oncelerde oluyordu hafif tahris gibi. Simdi akintinin verdigi etkiyle pek tahris olma durumu olmuyor sanki.
Sen benden baya ilerdesin hala kesmedi mi doktorun Canım?

Ya ben ayakkabı giyince mecbur çorap giyiyorum ayaklarım da sanki 46 numara olmuş gibi dışardan da öyle aşır şiş durmuyor aslında ama

O gün biraz heyecan gelir tabi sana da artık ben simdiden heyecan yapiyorum ama
Olabilir canım belki öyle olabilir. Ay aksi gibi sabah susuz uyaniyorum
Senden güzel haberler almayi bekliyoruz. Cumayi sayma artik 2 günün kaldı bugunde bitti
Doğum sonrasi unutma biziii

Ya ben ayakkabı giyince mecbur çorap giyiyorum ayaklarım da sanki 46 numara olmuş gibi dışardan da öyle aşır şiş durmuyor aslında ama
Ahshha gözünde nasil büyük görünüyorsa
Ama dedigin gibi disari cikiyorsan calisiyorsan haliyle giyersin ben hep evdeyim ve hep yatıyorum

Canım nasıl gidiyor senin merak ettim
gecen hafta iki muayenede de 3cmleri gorunce ve ctgde normal cikinca cuma gununden beri ayaklandim ufak ufak disari cikiyorum canim, is de yapmaya basladim kendimi yormadan ama bugun aksamustunden beri bebek bir yerini mi dayiyor kasilma mi oluyor anlamiyorum sag tarafimda cok hareketlenme var ve tum karnim sert gibi. hayrolsun
sen nasilsin sizin gunler iyice azaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…