- 3 Kasım 2023
- 357
- 603
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.101
Sayılı günlerin kaldı, ondan sonra yatmak yerine tatlı yorgunluklar başlayacak inşallahAhshhagözünde nasil büyük görünüyorsa
Ama dedigin gibi disari cikiyorsan calisiyorsan haliyle giyersin ben hep evdeyim ve hep yatıyorum
Dur bende dr öyle diyeyimCanım bildigim takma kirpikle alakali birsey olmuyor. Instada gördüğümüz kadariyla cogu instamom takma kirpikle giriyor dogumayine de hastanene sorabilirsin bence.
Oje yasak oluyor onu biliyorum ama.
Hımmm bak oje için mantıklı bir sebep bulundu. Tamam ben karar verdim kirpikle doğuma giriyorumCanım ojenin yasak olma sebebi parmakta oksijen satürasyonuna bakan cihaz takılıyor olması. Kimi zaman yanıltabiliyormuş. Ama kirpikte sana ve bebeğe zarar verecek bir sorun olabileceğini düşünemiyorum
Valla canım sana şöyle söyliyim. Ben 3 gün kullanamadım. Ablama giderken unutmuşum. Geceleri bile kramplarım oldu. Heleki erken doğum riskin falan varsa muhakkak kullanın diyor doktorlar. Ama her gebenin durumu farklı olduğu için yinede bi doktoruna sor derim. Mesela ikizlerde erken olacağı için belirledikleri tarihten önce bıraktırıyorlar diye biliyorum. Sen en iyisimi doktoruna sor derim.30. haftada basladim kullanmaya, erken dogum riskim vardi diye basladim zaten kasilmalari rahatlatiyor sanirim ama suan risk azaldi ve 36. haftadayim diye yeni paket almasam mi dedim
Yaa içeri gönderirken sıkıntı yaşamıyorum ama 2 gündür kanıyor gibi bir ağrı vardı. Bugün baktım aynayla baya kızarmış iç kısmı. Aklıma progestan geldi. Gpt ve Google şişme, kaşıntı, mantar, alerji, tahriş vs yapabilir diyor. Sıkıntı olur mu acaba gece ve sabahki dozları içeri göndermezsem de bu sefer içim rahat etmez gerçiBen progestanı içeri atarken zorlanıyordum hafif acı oluyordu 2 tane atıyordum 2. Yi atarken acıyordu ama tahriş kızarıklık olmadı
Canım ben seni bak yine uyarayım, rahim ağzı hafta da ilerledikce yumusayan bir yapı. Sen yine de dikkat et olur mugecen hafta iki muayenede de 3cmleri gorunce ve ctgde normal cikinca cuma gununden beri ayaklandim ufak ufak disari cikiyorum canim, is de yapmaya basladim kendimi yormadanama bugun aksamustunden beri bebek bir yerini mi dayiyor kasilma mi oluyor anlamiyorum sag tarafimda cok hareketlenme var ve tum karnim sert gibi. hayrolsun
sen nasilsin sizin gunler iyice azaldi
Kuzum yeni başladım ben, 10 gün falan oluyor. 2 gündür de acı hissedince bugün aynayla baktım içine, görmez olaydımCanım bende kullaniyorum ama kızarıklık var mi hic bi fikrim yok orayla görüşmeyi epey oldu keseli
Simdi degil ama daha oncelerde oluyordu hafif tahris gibi. Simdi akintinin verdigi etkiyle pek tahris olma durumu olmuyor sanki.
Sen benden baya ilerdesin hala kesmedi mi doktorun Canım?
Ay şükür canım ya sayılı günler kaldı zaman cabucak geçseSayılı günlerin kaldı, ondan sonra yatmak yerine tatlı yorgunluklar başlayacak inşallahsenin yerine ben heyecanlandım rabbim sağlıkla kavuştursun
Canım, tırnak boyuna dikkat et. Birazcik dahi uzun oldugunda çiziyor içeriyi.Kuzum yeni başladım ben, 10 gün falan oluyor. 2 gündür de acı hissedince bugün aynayla baktım içine, görmez olaydım
Olsa hissederdin canım ben de bakmıyorum normalde
Iste bu kadarDur bende dr öyle diyeyimhocam instamomlarda sıkıntı olmadığını söylüyorlardı bende çıkartmadım diyim
günüm belli olsa heyecan yapardim ben de :) güzel ic acici haberlerinizi sabirsizlikla bekliyoruz (sizden once dogurmazsak:))Canım ben seni bak yine uyarayım, rahim ağzı hafta da ilerledikce yumusayan bir yapı. Sen yine de dikkat et olur muegilme, uzanma yükseklere.
Dikkat et olur mu
Soluna yat biraz, bolca su ic dinlen.
Ben bol heyecanlıyım canım ya. Günler yaklaşıyor heyecan geliyor artik belli saatlerde uyaniyorum falan
Zaman hızla aksa da gelse sağlıkla kucagimiza yavrumuz
Hep diyorum tedbir bizden. Sen bilirsin tabi.günüm belli olsa heyecan yapardim ben de :) güzel ic acici haberlerinizi sabirsizlikla bekliyoruz (sizden once dogurmazsak:))
uzaniyorum da is yapmaya da basladim ama tabi ki eskisi kadar degil, bir tik daha kontrollühaklisin abartmamak lazim
yarin magnezyum alayim bari, gun boyu karnim sertti ama bebegin hareketlerini de hissettigim icin.. sorun yoktur heralde
Doktora sormak lazım genelde böyle bir sıkıntıyla karşılaşınca iyileşene kadar bıraktırıyorlar ya da başka bir fitil veriyolar. Doktoruna sorma imkanın varsa sorabilirsin.Yaa içeri gönderirken sıkıntı yaşamıyorum ama 2 gündür kanıyor gibi bir ağrı vardı. Bugün baktım aynayla baya kızarmış iç kısmı. Aklıma progestan geldi. Gpt ve Google şişme, kaşıntı, mantar, alerji, tahriş vs yapabilir diyor. Sıkıntı olur mu acaba gece ve sabahki dozları içeri göndermezsem de bu sefer içim rahat etmez gerçi
Progestan kullanan annelerim sizlere sorum var. Vajina içinde tahriş, kızarıklık, acı vs yaşadınız mı acaba ?
Canım ben tüp bebek tedavisinde günde 3 kere kullanmıştım 12. haftaya kadar. Bende hiçbir yan etki yapmamıştı. Takıyordum yarım saat kalkmadan yatıyordum geri geleni kadar geri geliyordu içinde kalan zaten yetiyor. Bana fitili biraz suda ıslatıp sonrasında takarsam çok daha rahat edeceğimi söylemişti. Belki kuruluktan dolayı sende tahriş olmuştur. Bir miktar suyun altına tutup sonrasında takmanı tavsiye ederim. Öyle olunca zaten kayganlaşıyor.Yaa içeri gönderirken sıkıntı yaşamıyorum ama 2 gündür kanıyor gibi bir ağrı vardı. Bugün baktım aynayla baya kızarmış iç kısmı. Aklıma progestan geldi. Gpt ve Google şişme, kaşıntı, mantar, alerji, tahriş vs yapabilir diyor. Sıkıntı olur mu acaba gece ve sabahki dozları içeri göndermezsem de bu sefer içim rahat etmez gerçi
Planlı sezaryen mi oluyor o zaman? . Kalmış 1 hafta Sağlıkla gelsin minişMerhaba
37+1 deyiz bugündoğum yapanlara çok sevindim inş bizlerde sorunsuz atlatırız
20 kasım perşembe 10:00 da benim doğumum 38+2 olucak
ama erken de gelirse alırız dedi doktor
Herşeyi hazırladık arabaya yerleştiricem bir tek ev temizleme ve çikolata şiparişim kaldı
Yaa sorma ne tarih merakıymış anlamadım benim doktor da 5tane sezeryan almış o gün iptal etti randevuları başka doktordan aldım raporumuBugün bende 32+0 ım çalışabilir aldım canım sne ne yaptın?
11.11 diye gariban doktorum 5.doğuma koşturuyordu
Dünde kimse doğurmak istemiyordu diye anlattı suyu gelenler bile gece 12 ye kadar beklesek diye ısrar ediyorlarmış
Ay bende 12.12 istesem mi diyecektim ama dr kabul etse bile helak olmuş bir şekilde doğumuma girsin istemiyorum o yüzden susuyorumYaa sorma ne tarih merakıymış anlamadım benim doktor da 5tane sezeryan almış o gün iptal etti randevuları başka doktordan aldım raporumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?