- 23 Mart 2016
- 32.032
- 94.648
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.121
Sağlıkla gelsin canım bişey kalmamış işlerinide bitirmişsinMerhaba
37+1 deyiz bugündoğum yapanlara çok sevindim inş bizlerde sorunsuz atlatırız
20 kasım perşembe 10:00 da benim doğumum 38+2 olucak
ama erken de gelirse alırız dedi doktor
Herşeyi hazırladık arabaya yerleştiricem bir tek ev temizleme ve çikolata şiparişim kaldı
Ay bende 12.12 istesem mi diyecektim ama dr kabul etse bile helak olmuş bir şekilde doğumuma girsin istemiyorum o yüzden susuyorum
Canım sonucum yeni çıktı safra asidim normalmiş ama alt ast bi tık daha yükseldiği için ara ara kan verip takip yapıcaz ilaca başlama gereği yok dedi doktor şuan da bakalım inşallah hiç gerek kalmaz demir dahi vermiyorlar şuan karaciğere ağır gelebilir diye sen nasıl oldunKızlar, ben daha önce kolestaz geçirdim diye hiçbir ilaç kullanamıyorum, benim gibi şu an ilaç kullanmayan var mı acabaMeryemyy sen ne yaptın canım ? Ne durum da safra çıktı mı sonuç
Canım sonucum yeni çıktı safra asidim normalmiş ama alt ast bi tık daha yükseldiği için ara ara kan verip takip yapıcaz ilaca başlama gereği yok dedi doktor şuan da bakalım inşallah hiç gerek kalmaz demir dahi vermiyorlar şuan karaciğere ağır gelebilir diye sen nasıl oldun
Kuzu ara verdiğin zaman tekrar başlıyor o kasılma ve ağrılar ben de bi ara vermiştim ağrılar artınca başladım da rahatlattı şükür magnezyumun zararı yok aslında sonra da kullanabilirsin paketini30. haftada basladim kullanmaya, erken dogum riskim vardi diye basladim zaten kasilmalari rahatlatiyor sanirim ama suan risk azaldi ve 36. haftadayim diye yeni paket almasam mi dedim
Aynen canım şükür teşekkür ederimCanım çok sevindim sonucun iyi gelmesineben de geçen demire başladım hemen kaşıntım arttı, kendim kestim, geçti maalesef dokunuyor yapacak bir şey yok kullanmıyorum, gıdalardan almaya çabalıyorum, magnezyum ve coraspirin kullanıyorum, coraspirine mecburum, tansiyonum var, 36. Haftaya kadar kullanacağım, magnezyum da kasılmalarım arttı o yüzden kullanınca iyi geliyor, şimdilik bir zarar vermedi bana İnşallah sorunsuz hepimiz sona geliriz üzülme ilaçları kestiğin için düşecek değerlerin, safra önemliydi şükür temiz gelmiş
Haklısın canım, alayım sonra da kullanılır. Biraktim diye kasılmalarım olmuş olabilir benim deKuzu ara verdiğin zaman tekrar başlıyor o kasılma ve ağrılar ben de bi ara vermiştim ağrılar artınca başladım da rahatlattı şükür magnezyumun zararı yok aslında sonra da kullanabilirsin paketini
Cidden doktorun perti çıkmıştı akşamda devam edeceklermiş gece 12 ye kadar doğumlar var dediAy bende 12.12 istesem mi diyecektim ama dr kabul etse bile helak olmuş bir şekilde doğumuma girsin istemiyorum o yüzden susuyorum
Yürürlüğe giren böyle bir durum yok henüz, sadece söylentiden ibaret şimdilik maalesefKızlar bu gerçek mı?
Bir an nasıl heyecanlandım..
Ya bir de ocak sonrası doğum yapacaklar faydalanacak dıye okudum. Hem dört gözle bekliyorum. Hemde olumsuz bişey de üzülüyorum ya.. Ne olucaksa olsun artıkHerkesin eli yüreğinde bu haberi bekliyorlar cidden
Merhaba
37+1 deyiz bugündoğum yapanlara çok sevindim inş bizlerde sorunsuz atlatırız
20 kasım perşembe 10:00 da benim doğumum 38+2 olucak
ama erken de gelirse alırız dedi doktor
Herşeyi hazırladık arabaya yerleştiricem bir tek ev temizleme ve çikolata şiparişim kaldı
Bebişlere ne kadar fazla bakabilirsek dıye düşünüyoruz o da gelmiyordu...Herkesin eli yüreğinde bu haberi bekliyorlar cidden
Ya bir de ocak sonrası doğum yapacaklar faydalanacak dıye okudum. Hem dört gözle bekliyorum. Hemde olumsuz bişey de üzülüyorum ya.. Ne olucaksa olsun artıkne kaldı şurda doğuma...
oyy maşallah gunlerimiz ayni bugunde ben gidiyorum kontrole bakalm benim kız ne alemdeBizimde bugün kontrolümüz vardı 33+5 iz 2650 gr olmuş tosunum, doktor maşallah dana gibi olmuş dediönden mi gidiyoruz dedim yoo çok iyi dedi. Ölçümleri gayet iyi çıktı. Benim kaburga ve sağ tarafta sırt ağrım vardı sanırım safra kesemde taş varmış ondan kaynaklıymış. Bebeğe etki eden bir durum değil, doğumu da etkilemezmiş benim hayat kalitemi etkiliyor sadece artık haftalık görüşmeye başlıyoruz doktorumla bizde haberler böyleydi ❤
Güzel haberlerle gel canımoyy maşallah gunlerimiz ayni bugunde ben gidiyorum kontrole bakalm benim kız ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?