Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Sağlıkla gelsin canım bişey kalmamış işlerinide bitirmişsin

Kızlar, ben daha önce kolestaz geçirdim diye hiçbir ilaç kullanamıyorum, benim gibi şu an ilaç kullanmayan var mı acaba Meryemyy sen ne yaptın canım ? Ne durum da safra çıktı mı sonuç
Canım sonucum yeni çıktı safra asidim normalmiş ama alt ast bi tık daha yükseldiği için ara ara kan verip takip yapıcaz ilaca başlama gereği yok dedi doktor şuan da bakalım inşallah hiç gerek kalmaz demir dahi vermiyorlar şuan karaciğere ağır gelebilir diye sen nasıl oldun

Canım çok sevindim sonucun iyi gelmesine ben de geçen demire başladım hemen kaşıntım arttı, kendim kestim, geçti maalesef dokunuyor yapacak bir şey yok kullanmıyorum, gıdalardan almaya çabalıyorum, magnezyum ve coraspirin kullanıyorum, coraspirine mecburum, tansiyonum var, 36. Haftaya kadar kullanacağım, magnezyum da kasılmalarım arttı o yüzden kullanınca iyi geliyor, şimdilik bir zarar vermedi bana İnşallah sorunsuz hepimiz sona geliriz üzülme ilaçları kestiğin için düşecek değerlerin, safra önemliydi şükür temiz gelmiş

30. haftada basladim kullanmaya, erken dogum riskim vardi diye basladim zaten kasilmalari rahatlatiyor sanirim ama suan risk azaldi ve 36. haftadayim diye yeni paket almasam mi dedim
Kuzu ara verdiğin zaman tekrar başlıyor o kasılma ve ağrılar ben de bi ara vermiştim ağrılar artınca başladım da rahatlattı şükür magnezyumun zararı yok aslında sonra da kullanabilirsin paketini

Aynen canım şükür teşekkür ederim ben de sadece magnezyum kullanıyorum şuan her şeyi kestik kaşıntı ve değerlerde yükselme yapıyor diye bakalım gittiği yere kadar. Senin de iyi olacak az kaldı zaten biraz daha sabır inşallah hepimiz en sağlıklı şekilde atlatıcaz

Kuzu ara verdiğin zaman tekrar başlıyor o kasılma ve ağrılar ben de bi ara vermiştim ağrılar artınca başladım da rahatlattı şükür magnezyumun zararı yok aslında sonra da kullanabilirsin paketini
Haklısın canım, alayım sonra da kullanılır. Biraktim diye kasılmalarım olmuş olabilir benim de

Merhaba canım, su gibi bir doğum olsun Çok heyecanlı tarihler böyle gelmeye başlayınca çok heyecan verici oluyor

oyy maşallah gunlerimiz ayni bugunde ben gidiyorum kontrole bakalm benim kız ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…