Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205

Maşallah canım, seni biz 1 Aralık diye diye o tarihe yazdık bence

Kızlar birşey sormak istiyorum yüksek tansiyon evet sıkıntı yaratabiliyor hepimiz biliyoruz ancak düşün tansiyon ile ilgili bir bilgi var mı gebelikte. Benim normalde 12-8 olan tansiyonum bugün 10-7 çıkıyor.
Benim de hastanede doktorda ölçülüyor düşük çıkıyor hep ama ekstra bir şey demiyorlar. Hep düşük olduğu için belki de..yine de yüksek çıkması kadar riskli değil canim.
Sen uzaninca ayaklarını havaya dik, kahve icebilirsin belki biraz.hafif tuzlu şeyler yiyorum ve öğünlerin arasını sık tutyorum ben

Kızlar birşey sormak istiyorum yüksek tansiyon evet sıkıntı yaratabiliyor hepimiz biliyoruz ancak düşün tansiyon ile ilgili bir bilgi var mı gebelikte. Benim normalde 12-8 olan tansiyonum bugün 10-7 çıkıyor.
Yok canım düşük tansiyon bir sıkıntı yaratmıyor baygınlık hissi belki zorlayıcı olabilir ayran iç çikolata ye dinlen biraz

Canım sana herhangi bir etkisi var mı? Baş dönmesi, göz bulanıklığı vs ?

Yok canım düşük tansiyon bir sıkıntı yaratmıyor baygınlık hissi belki zorlayıcı olabilir ayran iç çikolata ye dinlen biraz
Yok yok kızlar bana bir zahmeti yok. Gebelik sebebiyle biraz düşük seyrediyor sanırım. Doktorum haftada iki kez ölçmemi istemişti. Her gün 1 nescafe 2-3 bardak çok açık çay içiyorum çalıştığım için de zaten tuzsuz yemek yiyemiyorum ne çıkarsa onu yiyorum. İyi olarak düşünebiliriz o zaman düşük olmasını

Kızlar canım hamam sauna istiyor... Şöyle sıcaaaak sıcak.. Bütün kemıklerım gecsesın istiyorum yaa ama gebelıkte zararlı mıdır ki? Hafta sonu bı kaçamak yapalım dedım ama bilemedim siz ne dersiniz zararlı mı?

Kizlar bi sorum var. Biz bu lansinoh sut sagma makinelerini aldik, kaynatiyorum simdi baslik kismini ama sonra bunlari neyle tasiycaz ya? Bi cantasi falan yok mu bu makinelerin?

Ehhehehehhe erkekler çok komik. Çok acayip bi dünyaları var
İyi olmanıza çok sevindim Annesinin kuzusu güç topluyor sütünden
Canım ben tercih etmezdim. Sıcak duş bile almamaya çalışıyorum gevşemeyeyim diye. Annem kardeşimi sıcak mermerin üstünde oturduğu gün doğurmuş 3 hafta erken o benim kulağıma küpe oldu yani

Ben de aksine yanıyorum ateşlerdeyim sanki, öyle çok terliyorum ki hala yazlık kıyafetler giyiyorum doktoruna sorabilirsin canım ama uygun bulmayabilir sanki

Aile hekimliğinde her kontrolde sıcak duş almayın diye uyarıyorlar doğumu tetikliyor bildiğim kadarıyla

Kuzumm azcık daha sabret ben de çok severim ama bi süre daha sıkmak lazım dişleri. Şöyle yatırcak göbek taşına fıtır fıtır keselicek cilt tonunu açcak kemiklerin ısıncak o sırada offf hayali bile güzel. Ama diren biraz daha şu an sıkıntılı çünkü doğumu geçtim de sıcak fenalık yapabilir için bayılır şu an kan akışın zaten yavaş.

Aman Allah'ım.... Zaten birazcık arastırınca vazgeçtim.. Ama şuan sanki tek ihtiyacım gıbj hissediyorum

Ayy nasıl da güzel anlattın.. Aynen canım sadece bir düşünceydi öylede kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…