- 1 Aralık 2022
- 3.422
- 5.722
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.161
Bugün ilk NST'm vardı kızlar
sancım 0 çıktı daha doğurmuyorum
kızımın kilosu 2500gram dedi ama normal iyi dedi kibar bişey dedi ve boyu uzunmuş
suyum azalmış oyüzden bebek hareketlerini az hissedebilirsin dedi ve artık bebeğin istediği zaman gelebilir herşey yolunda gözüküyor dedi
10 güne bir randevum var artık nst'de birdahaki 21.Kasım
Ben 1.aralığı görürürüm diyorum nediyonuz?
Benim de hastanede doktorda ölçülüyor düşük çıkıyor hep ama ekstra bir şey demiyorlar. Hep düşük olduğu için belki de..yine de yüksek çıkması kadar riskli değil canim.Kızlar birşey sormak istiyorum yüksek tansiyon evet sıkıntı yaratabiliyor hepimiz biliyoruz ancak düşün tansiyon ile ilgili bir bilgi var mı gebelikte. Benim normalde 12-8 olan tansiyonum bugün 10-7 çıkıyor.
Yok canım düşük tansiyon bir sıkıntı yaratmıyor baygınlık hissi belki zorlayıcı olabilir ayran iç çikolata ye dinlen birazKızlar birşey sormak istiyorum yüksek tansiyon evet sıkıntı yaratabiliyor hepimiz biliyoruz ancak düşün tansiyon ile ilgili bir bilgi var mı gebelikte. Benim normalde 12-8 olan tansiyonum bugün 10-7 çıkıyor.
Canım sana herhangi bir etkisi var mı? Baş dönmesi, göz bulanıklığı vs ?
Benim de hastanede doktorda ölçülüyor düşük çıkıyor hep ama ekstra bir şey demiyorlar. Hep düşük olduğu için belki de..yine de yüksek çıkması kadar riskli değil canim.
Sen uzaninca ayaklarını havaya dik, kahve icebilirsin belki biraz.hafif tuzlu şeyler yiyorum ve öğünlerin arasını sık tutyorum ben
Yok yok kızlar bana bir zahmeti yok. Gebelik sebebiyle biraz düşük seyrediyor sanırım. Doktorum haftada iki kez ölçmemi istemişti. Her gün 1 nescafe 2-3 bardak çok açık çay içiyorum çalıştığım için de zaten tuzsuz yemek yiyemiyorum ne çıkarsa onu yiyorum. İyi olarak düşünebiliriz o zaman düşük olmasınıYok canım düşük tansiyon bir sıkıntı yaratmıyor baygınlık hissi belki zorlayıcı olabilir ayran iç çikolata ye dinlen biraz
Ehhehehehhe erkekler çok komik. Çok acayip bi dünyaları varÇok şükür tatlım çok daha iyi oksijenden kesmişler sütum de geldi anne sütü götürüyorum hergun emmesi beslenmesi iyi diyor hemşireler
Ay canım benim sevindim iyi olmanıza
Malum ara ara bakabiliyorum buraya sürekli süt sağma modundayım eşim diyor ki çikolata çok ye sütün de çikolatalı olsun oğlan içsingurbetci Şaban filmindeki Hollanda inegi gbi hissediyorum kendimi
Canım ben tercih etmezdim. Sıcak duş bile almamaya çalışıyorum gevşemeyeyim diye. Annem kardeşimi sıcak mermerin üstünde oturduğu gün doğurmuş 3 hafta erkenKızlar canım hamam sauna istiyor... Şöyle sıcaaaak sıcak.. Bütün kemıklerım gecsesın istiyorum yaa ama gebelıkte zararlı mıdır ki? Hafta sonu bı kaçamak yapalım dedım ama bilemedim siz ne dersiniz zararlı mı?
Kızlar canım hamam sauna istiyor... Şöyle sıcaaaak sıcak.. Bütün kemıklerım gecsesın istiyorum yaa ama gebelıkte zararlı mıdır ki? Hafta sonu bı kaçamak yapalım dedım ama bilemedim siz ne dersiniz zararlı mı?
Aile hekimliğinde her kontrolde sıcak duş almayın diye uyarıyorlar doğumu tetikliyor bildiğim kadarıylaKızlar canım hamam sauna istiyor... Şöyle sıcaaaak sıcak.. Bütün kemıklerım gecsesın istiyorum yaa ama gebelıkte zararlı mıdır ki? Hafta sonu bı kaçamak yapalım dedım ama bilemedim siz ne dersiniz zararlı mı?
Kizlar bi sorum var. Biz bu lansinoh sut sagma makinelerini aldik, kaynatiyorum simdi baslik kismini ama sonra bunlari neyle tasiycaz ya? Bi cantasi falan yok mu bu makinelerin?
Kuzumm azcık daha sabret ben de çok severim ama bi süre daha sıkmak lazım dişleri. Şöyle yatırcak göbek taşına fıtır fıtır keselicek cilt tonunu açcak kemiklerin ısıncak o sırada offf hayali bile güzel. Ama diren biraz daha şu an sıkıntılı çünkü doğumu geçtim de sıcak fenalık yapabilir için bayılır şu an kan akışın zaten yavaş.Kızlar canım hamam sauna istiyor... Şöyle sıcaaaak sıcak.. Bütün kemıklerım gecsesın istiyorum yaa ama gebelıkte zararlı mıdır ki? Hafta sonu bı kaçamak yapalım dedım ama bilemedim siz ne dersiniz zararlı mı?
Aman Allah'ım.... Zaten birazcık arastırınca vazgeçtim.. Ama şuan sanki tek ihtiyacım gıbj hissediyorumEhhehehehhe erkekler çok komik. Çok acayip bi dünyaları var
İyi olmanıza çok sevindimAnnesinin kuzusu güç topluyor sütünden
Canım ben tercih etmezdim. Sıcak duş bile almamaya çalışıyorum gevşemeyeyim diye. Annem kardeşimi sıcak mermerin üstünde oturduğu gün doğurmuş 3 hafta erkeno benim kulağıma küpe oldu yani
canım ben listeyi ezbere biliyorum nerdeysesuuuduru68 takip edemiyor hepimizi ben haber vereyim adminimize de listeye eklemediyse eklesin annabelica
Heyecanlı bekleyenlerin arasına sen de katıldin desene son 1 hafta kaldı
Ben de oyleyım canım çorap falan hiç giymiyorum. Ama sırtım kemiklerim de bi o kadar ağrıyor..Ben de aksine yanıyorumateşlerdeyim sanki, öyle çok terliyorum ki hala yazlık kıyafetler giyiyorum doktoruna sorabilirsin canım ama uygun bulmayabilir sanki
Arkadaşımın biri makyaj çantası almış boyuna uygun diğeri de bu kese torbalar varya ondan kullanıyolar bu iş içinKizlar bi sorum var. Biz bu lansinoh sut sagma makinelerini aldik, kaynatiyorum simdi baslik kismini ama sonra bunlari neyle tasiycaz ya? Bi cantasi falan yok mu bu makinelerin?
Ayy nasıl da güzel anlattın.. Aynen canım sadece bir düşünceydi öylede kaldıKuzumm azcık daha sabret ben de çok severim ama bi süre daha sıkmak lazım dişleri. Şöyle yatırcak göbek taşına fıtır fıtır keselicek cilt tonunu açcak kemiklerin ısıncak o sırada offf hayali bile güzel. Ama diren biraz daha şu an sıkıntılı çünkü doğumu geçtim de sıcak fenalık yapabilir için bayılır şu an kan akışın zaten yavaş.
oyhhh en güzel mesaj güzel bacımdannnMaşallah canım, seni biz 1 Aralık diye diye o tarihe yazdık bence
Nasip yarınlaraAyy nasıl da güzel anlattın.. Aynen canım sadece bir düşünceydi öylede kaldı
Canım ben bez bir makyaj çantasını yaptımKizlar bi sorum var. Biz bu lansinoh sut sagma makinelerini aldik, kaynatiyorum simdi baslik kismini ama sonra bunlari neyle tasiycaz ya? Bi cantasi falan yok mu bu makinelerin?
Bebişli düşününce o yarınlar baya ezıyetli bol aglamalı falan olsunNasip yarınlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?