- 30 Aralık 2024
- 165
- 197
- 18
- 32
- Konu Sahibi annabelica
- #51.181
Bebişli düşününce o yarınlar baya ezıyetli bol aglamalı falan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişli düşününce o yarınlar baya ezıyetli bol aglamalı falan...
Cantayi nasil yikadin canim bebis deterjaniyla miCanım ben bez bir makyaj çantasını yaptım![]()
Mantikli aslinda ben bez degil de buna ozel cantalar var mi acaba dedimmArkadaşımın biri makyaj çantası almış boyuna uygun diğeri de bu kese torbalar varya ondan kullanıyolar bu iş için
Çok geçmiş olsun canım kontrol altında olman iyi inşallah bebişin sağlıcakla zamanında gelirKızlar selam.
Bir kaç gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum 15/10 u görünce doktoruma geldim nst de sancım çıktı alttan muayenede de 3-4 cm açıklıkla hastaneye yatış yaptım. Benim için dua edin daha doğurmayayım![]()
canım siz bebişin ismine karar verdinizmi?Çok geçmiş olsun canım kontrol altında olman iyi inşallah bebişin sağlıcakla zamanında gelir![]()
dualarımız seninle
Civan düşünüyoruz canım ama tam karar veremedikcanım siz bebişin ismine karar verdinizmi?![]()
kız listeye yazalım Civanı değişirse haber etCivan düşünüyoruz canım ama tam karar veremedik![]()
Ya ne bileyim benim 3 aydır sertleşme olduğu için, hiç kasılma olmadan hayat nasıl oluyor hayal edemiyorumYok canım hiç sertleşmiyor
niye sertleşsin cano daha doğurmak istemiyorum ben
istediği zaman gelebilir artık dedi doktorum bakalım kızcem nezaman istiyorher bebişin tarihi zamanı belli
![]()
Düşük tansiyon gebelikte beklenen ve istenen bir durum diye biliyorum. Benim de normalde 12-8 civarıdır, gebeyken 10-6 11-7 falan çıkıyor.Kızlar birşey sormak istiyorum yüksek tansiyon evet sıkıntı yaratabiliyor hepimiz biliyoruz ancak düşün tansiyon ile ilgili bir bilgi var mı gebelikte. Benim normalde 12-8 olan tansiyonum bugün 10-7 çıkıyor.
Ben kaynatıp kuruttuktan sonra kilitli poşete koydum hastaneye gidecek olanları, buzdolabı poşetleri de olur. Ama evet keşke kendi formunda kapaklı kutuları falan olsaymış içindeKizlar bi sorum var. Biz bu lansinoh sut sagma makinelerini aldik, kaynatiyorum simdi baslik kismini ama sonra bunlari neyle tasiycaz ya? Bi cantasi falan yok mu bu makinelerin?
Yok canım kendimize kullandığım deterjanlaCantayi nasil yikadin canim bebis deterjaniyla mi
çok şükür hiç sertleşme olmadı canımYa ne bileyim benim 3 aydır sertleşme olduğu için, hiç kasılma olmadan hayat nasıl oluyor hayal edemiyorum
Vaktiyle gelsinler inşallah, hem özlemle hem korkuyla bekliyorum![]()
Hamam sauna riskli bence bu dönemde, hiç gerek yok. Zaten kan basıncımız, kalbimiz vs her şey farklı işliyor. Hamam sauna ortamı bazen sağlıklı insanlara bile iyi gelmeyebilirken gebelikte risk teşkil eder bence. Hem hijyen açısından da riskli. Ayrıca bana sıcak basıyor zaten hayatta girememKızlar canım hamam sauna istiyor... Şöyle sıcaaaak sıcak.. Bütün kemıklerım gecsesın istiyorum yaa ama gebelıkte zararlı mıdır ki? Hafta sonu bı kaçamak yapalım dedım ama bilemedim siz ne dersiniz zararlı mı?
Canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar selam.
Bir kaç gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum 15/10 u görünce doktoruma geldim nst de sancım çıktı alttan muayenede de 3-4 cm açıklıkla hastaneye yatış yaptım. Benim için dua edin daha doğurmayayım![]()
Oh maşallah kuzum sen 1 aralığı göreceksin ya ben inanıyorumBugün ilk NST'm vardı kızlar
sancım 0 çıktı daha doğurmuyorum
kızımın kilosu 2500gram dedi ama normal iyi dedi kibar bişey dedi ve boyu uzunmuş
suyum azalmış oyüzden bebek hareketlerini az hissedebilirsin dedi ve artık bebeğin istediği zaman gelebilir herşey yolunda gözüküyor dedi
10 güne bir randevum var artık nst'de birdahaki 21.Kasım
Ben 1.aralığı görürürüm diyorum nediyonuz?![]()
Evet ya oyle bisey cikar diye dusunmustum, sok oldum cikmayincaBen kaynatıp kuruttuktan sonra kilitli poşete koydum hastaneye gidecek olanları, buzdolabı poşetleri de olur. Ama evet keşke kendi formunda kapaklı kutuları falan olsaymış içinde![]()
pamlokumm inşallah mutlu oluyorum bu mesajlaraCanım güzel haberlerini bekliyoruzbiraz daha beklesin bebiş acele etmesin
Oh maşallah kuzum sen 1 aralığı göreceksin ya ben inanıyorum![]()
Normal dedi canım en başından beri, 24.haftada mesaj atmışım ilk, NST ye gel dedi. 20 leri geçmedi o zaman sorun çıkmayınca bu haftalara kadar normal geldik. Her şey yolunda, bu sertleşmeler normal olabilir dedi hep. Ama sizlerde olmayınca hep kafama takılıp bir yandan huzursuz ediyordu.çok şükür hiç sertleşme olmadı canım
senin sertleşmene doktorun ne dedi peki?