Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Çok geçmiş olsun canım kontrol altında olman iyi inşallah bebişin sağlıcakla zamanında gelir dualarımız seninle

Yok canım hiç sertleşmiyor
niye sertleşsin cano daha doğurmak istemiyorum ben
istediği zaman gelebilir artık dedi doktorum bakalım kızcem nezaman istiyor her bebişin tarihi zamanı belli
Ya ne bileyim benim 3 aydır sertleşme olduğu için, hiç kasılma olmadan hayat nasıl oluyor hayal edemiyorum
Vaktiyle gelsinler inşallah, hem özlemle hem korkuyla bekliyorum

geldim bende
kızım şükürler olsun iyi
nst baglandım sancım hic yok o konuda iyim de zaten
ama kaç gundur kaşıntm cok fazla bakti ilerlmis bir kaşıntı dedi ellerim de ayakalrım da yok gece uyandırmıyor kolestaza benzemiyor ama degerlere bakmak lazim dedi yarin sabah kan vericem eger kolestaz cıkarsa 2 hafta sonra bebegi alırız dedi
33+6 2591 gr cıktı insallah kolestaz degildir de bekler kızım
cildiyeye de yarin randevum var gidicem onunda gormesi lazimmış

Kızlar birşey sormak istiyorum yüksek tansiyon evet sıkıntı yaratabiliyor hepimiz biliyoruz ancak düşün tansiyon ile ilgili bir bilgi var mı gebelikte. Benim normalde 12-8 olan tansiyonum bugün 10-7 çıkıyor.
Düşük tansiyon gebelikte beklenen ve istenen bir durum diye biliyorum. Benim de normalde 12-8 civarıdır, gebeyken 10-6 11-7 falan çıkıyor.

Kizlar bi sorum var. Biz bu lansinoh sut sagma makinelerini aldik, kaynatiyorum simdi baslik kismini ama sonra bunlari neyle tasiycaz ya? Bi cantasi falan yok mu bu makinelerin?
Ben kaynatıp kuruttuktan sonra kilitli poşete koydum hastaneye gidecek olanları, buzdolabı poşetleri de olur. Ama evet keşke kendi formunda kapaklı kutuları falan olsaymış içinde

Ya ne bileyim benim 3 aydır sertleşme olduğu için, hiç kasılma olmadan hayat nasıl oluyor hayal edemiyorum
Vaktiyle gelsinler inşallah, hem özlemle hem korkuyla bekliyorum
çok şükür hiç sertleşme olmadı canım
senin sertleşmene doktorun ne dedi peki?

Hamam sauna riskli bence bu dönemde, hiç gerek yok. Zaten kan basıncımız, kalbimiz vs her şey farklı işliyor. Hamam sauna ortamı bazen sağlıklı insanlara bile iyi gelmeyebilirken gebelikte risk teşkil eder bence. Hem hijyen açısından da riskli. Ayrıca bana sıcak basıyor zaten hayatta giremem

Canım güzel haberlerini bekliyoruz biraz daha beklesin bebiş acele etmesin
Oh maşallah kuzum sen 1 aralığı göreceksin ya ben inanıyorum

çok şükür hiç sertleşme olmadı canım
senin sertleşmene doktorun ne dedi peki?
Normal dedi canım en başından beri, 24.haftada mesaj atmışım ilk, NST ye gel dedi. 20 leri geçmedi o zaman sorun çıkmayınca bu haftalara kadar normal geldik. Her şey yolunda, bu sertleşmeler normal olabilir dedi hep. Ama sizlerde olmayınca hep kafama takılıp bir yandan huzursuz ediyordu.
10 gün önce NST de sancı 65 leri gördü, ona da normal bu haftalarda ama önlem alalım progestana başlayalım dedi. Kızarıklık olunca yazdım biraz önce, bugün itibariyle onu da bırakmış oldum. Bakalım hayırlısı artık sancıyla ama ilaçsız devam edeceğim her an her şey olabilir Park yatağı dün sipariş ettim onu beklesin de

Tek tek dönemiyorum canlar bu gece takip edilecek sabah yeniden açılmaya bakılacak saat başı dil altından bir ilaç veriliyor ne olduğunu bilmiyorum. Ciğer geliştirici iğne yapıldı damardan antibiyotik aldım. Umarım 2-3 hafta daha dayanır kızım dualarınız iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…