- 10 Haziran 2024
- 2.852
- 4.562
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.201
önemli olan herşeyin hazır mı bacım? hazırNormal dedi canım en başından beri, 24.haftada mesaj atmışım ilk, NST ye gel dedi. 20 leri geçmedi o zaman sorun çıkmayınca bu haftalara kadar normal geldik. Her şey yolunda, bu sertleşmeler normal olabilir dedi hep. Ama sizlerde olmayınca hep kafama takılıp bir yandan huzursuz ediyordu.
10 gün önce NST de sancı 65 leri gördü, ona da normal bu haftalarda ama önlem alalım progestana başlayalım dedi. Kızarıklık olunca yazdım biraz önce, bugün itibariyle onu da bırakmış oldum. Bakalım hayırlısı artık sancıyla ama ilaçsız devam edeceğim her an her şey olabilirPark yatağı dün sipariş ettim onu beklesin de
Tamam canımkız listeye yazalım Civanı değişirse haber et
Aynen ben de saldım artık, hazır hazır bugün doğursam olurönemli olan herşeyin hazır mı bacım? hazır
haftanda gayet güzel aynıyız
benim doktorum artık bebeğin gelebilir nezaman istiyorsa dedi bu haftalardan sonra korkma sertleşmene
İsmi bence mükTamam canım
Ya çevremdekiler beğenmiyor nedenseİsmi bence mük
Artık tarihler bebişlerimize kalmış bişey süpriz yapcaklar bize onu baştan söyleyimAynen ben de saldım artık, hazır hazır bugün doğursam olurEv de detaylı temizleniyor şu an. İşim çok azaldı. Tabi doğmasın daha azıcık daha dursun içerde isterim. Bebeğim hazırsa da ben psikolojik olarak hazır değilim Sonsuza kadar hamile kalacakmışım gibi. Hep özleyeceksin tadını çıkar diyorlardı hamileliğin, sanırım öyle olacak ya. Sen tecrübelisin gerçi, bugünlerimizi özleyecek miyiz canım
Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah dualarımız seninleKızlar selam.
Bir kaç gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum 15/10 u görünce doktoruma geldim nst de sancım çıktı alttan muayenede de 3-4 cm açıklıkla hastaneye yatış yaptım. Benim için dua edin daha doğurmayayım
Dil altı hapını tansiyonun düşsün diye veriyorlardır canım merak etme inşallah dualarımız seninleTek tek dönemiyorum canlar bu gece takip edilecek sabah yeniden açılmaya bakılacak saat başı dil altından bir ilaç veriliyor ne olduğunu bilmiyorum. Ciğer geliştirici iğne yapıldı damardan antibiyotik aldım. Umarım 2-3 hafta daha dayanır kızımdualarınız iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederi
Kanka çevrendekiler moderine parlas tarzı şeylere alışmışlar ağır abi ismini kaldıramıyorYa çevremdekiler beğenmiyor nedensebizde eşimle isim konusunda hiç anlaşamıyoruz ilk defa ortak beğendiğimiz bı isim oldu
oyy maşallah nasıl güzel ismiMuhammed Hamza
Yas çok teşekkür ederim kuzumKanka çevrendekiler moderine parlas tarzı şeylere alışmışlar ağır abi ismini kaldıramıyorama ben çok seviyorum öyle isimleri sizinde içinize sindiyse gayet hoş
Benim doktorum tansiyon düşmesinin gayet normal bi durum olduğunu söylemişti canım bebeğe oksijen yeteri kadar gitsin diye annenin tansiyonu düşüyormuşKızlar birşey sormak istiyorum yüksek tansiyon evet sıkıntı yaratabiliyor hepimiz biliyoruz ancak düşün tansiyon ile ilgili bir bilgi var mı gebelikte. Benim normalde 12-8 olan tansiyonum bugün 10-7 çıkıyor.
Askim kasilma bu, duzenli degilse ve agrimiyorsa yalanci kasilmadir muhtemelenKızlar bebeğim bazen 5-10 saniyeliğine bi tarafa toplanıyor gibi poposunu bi tarafa dayıyormuş gibi hissediyorum bu normal mi acaba? 36+3 olduk bu arada
Dün akşam 10 dakikada bir 3-4 kere oldu ama sonrasında olmadı. Düzenli değildir herhalde dimi yaAskim kasilma bu, duzenli degilse ve agrimiyorsa yalanci kasilmadir muhtemelen
Duzenli sayilmiyo bu canim, 1 saatten uzun suruyosa ve artarak devam ediyosa sorun oluyoDün akşam 10 dakikada bir 3-4 kere oldu ama sonrasında olmadı. Düzenli değildir herhalde dimi yageçen gün yaşadığım olaydan sonra korktum doktora gitsem mi cuma günü kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?