Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
önemli olan herşeyin hazır mı bacım? hazır
haftanda gayet güzel aynıyız
benim doktorum artık bebeğin gelebilir nezaman istiyorsa dedi bu haftalardan sonra korkma sertleşmene

önemli olan herşeyin hazır mı bacım? hazır
haftanda gayet güzel aynıyız
benim doktorum artık bebeğin gelebilir nezaman istiyorsa dedi bu haftalardan sonra korkma sertleşmene
Aynen ben de saldım artık, hazır hazır bugün doğursam olur Ev de detaylı temizleniyor şu an. İşim çok azaldı. Tabi doğmasın daha azıcık daha dursun içerde isterim. Bebeğim hazırsa da ben psikolojik olarak hazır değilim Sonsuza kadar hamile kalacakmışım gibi. Hep özleyeceksin tadını çıkar diyorlardı hamileliğin, sanırım öyle olacak ya. Sen tecrübelisin gerçi, bugünlerimizi özleyecek miyiz canım

Artık tarihler bebişlerimize kalmış bişey süpriz yapcaklar bize onu baştan söyleyim
birdee piskolojik olarakda hazırla kendini canım bizimlede paylaşabilirsin duygularını hazır olmak lazım artık
bugünleri özliceksiniz ama bebeğin doğsun sende onunla yeniden doğcaksın bunu hissediceksin kış gibi olcaksın dediydi dersin canım

Dil altı hapını tansiyonun düşsün diye veriyorlardır canım merak etme inşallah dualarımız seninle

Ya çevremdekiler beğenmiyor nedense bizde eşimle isim konusunda hiç anlaşamıyoruz ilk defa ortak beğendiğimiz bı isim oldu
Kanka çevrendekiler moderine parlas tarzı şeylere alışmışlar ağır abi ismini kaldıramıyor ama ben çok seviyorum öyle isimleri sizinde içinize sindiyse gayet hoş

Kanka çevrendekiler moderine parlas tarzı şeylere alışmışlar ağır abi ismini kaldıramıyor ama ben çok seviyorum öyle isimleri sizinde içinize sindiyse gayet hoş
Yas çok teşekkür ederim kuzum

Kızlar birşey sormak istiyorum yüksek tansiyon evet sıkıntı yaratabiliyor hepimiz biliyoruz ancak düşün tansiyon ile ilgili bir bilgi var mı gebelikte. Benim normalde 12-8 olan tansiyonum bugün 10-7 çıkıyor.
Benim doktorum tansiyon düşmesinin gayet normal bi durum olduğunu söylemişti canım bebeğe oksijen yeteri kadar gitsin diye annenin tansiyonu düşüyormuş

Ezmu0810 aşkımsu cildiyeye mutlaka görün, bendede kızarıklıklar var ama kaşınmıyor dr ilaçlardan olabileceğini söylemişti, hatta değişik içerikli kremler yazacaktı ben bebeğe zararı olmadığı için istemedim. Döküntü şeklindeyse belkide alerjik bir durumda olabilir ilaçla hızlı toparlarsın inşallah

Kızlar bebeğim bazen 5-10 saniyeliğine bi tarafa toplanıyor gibi poposunu bi tarafa dayıyormuş gibi hissediyorum bu normal mi acaba? 36+3 olduk bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…