• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Artık tarihler bebişlerimize kalmış bişey süpriz yapcaklar bize onu baştan söyleyim😂
birdee piskolojik olarakda hazırla kendini canım bizimlede paylaşabilirsin duygularını hazır olmak lazım artık☺️
bugünleri özliceksiniz ama bebeğin doğsun sende onunla yeniden doğcaksın bunu hissediceksin kış gibi olcaksın🥰 dediydi dersin canım
Teşekkür ederim yaa ne güzel söyledin 😍 Yeniden doğacağız 🌸 Ayy sağlıkla gelsinler inş, çok heyecanlı 🥰

Dün akşam 10 dakikada bir 3-4 kere oldu ama sonrasında olmadı. Düzenli değildir herhalde dimi ya🥹 geçen gün yaşadığım olaydan sonra korktum doktora gitsem mi cuma günü kontrolüm var
Aşkım bana dün ebe doğum kasılması kasıklardan başlayıp bacak içinde titreşim gibi oluyor dedi, ılık duş al, 1 saat içinde hala sancı varsa rahatlamazsan hastaneye gel dedi 😌

Dün akşam 10 dakikada bir 3-4 kere oldu ama sonrasında olmadı. Düzenli değildir herhalde dimi ya🥹 geçen gün yaşadığım olaydan sonra korktum doktora gitsem mi cuma günü kontrolüm var
Canım benimki de sağ tarafıma dayandı sanki dün ve epey uzun sürdü. Kasılma mi bebeğin hareketi mi anlamadım.ama karnım sertti.halen de hafif bir rahatsiz ediyor ama düzenli değil bence de.yarin kontrolum var,yarını bekliyorum ben

Canım benimki de sağ tarafıma dayandı sanki dün ve epey uzun sürdü. Kasılma mi bebeğin hareketi mi anlamadım.ama karnım sertti.halen de hafif bir rahatsiz ediyor ama düzenli değil bence de.yarin kontrolum var,yarını bekliyorum ben
Benim de sağa dayanıyor hep🥹 yarın kontrolden sonra yazar mısın doktorun ne diyecek çok merak ediyorum. İnşallah bu normal bir durumdur🙏🏼

Kızlar birşey sormak istiyorum yüksek tansiyon evet sıkıntı yaratabiliyor hepimiz biliyoruz ancak düşün tansiyon ile ilgili bir bilgi var mı gebelikte. Benim normalde 12-8 olan tansiyonum bugün 10-7 çıkıyor.
Düşüktü hamileliği bebeği etkileyen bir şey yok diye biliyorum cnm sadece baş dönmesi düşme vs riski var Allah korusun,yada mide bulanıyor çok düşünce anneye anlık bir sıkıntı yani ilk 3 ay benimde çok düşüktü

Yaa maşallah size 🧿 0 sancı nasıl oluyor aşko ya hiç mi sertleşmiyor karnın 😅 Normalde bizim tarihlere göre bakınca kasım 20 sinden sonra gelebilir diyordum ama şimdi kasım 20 çok erken geliyor 10 güne doğurmaya hazır hissetmiyorum 😅 Merakla heyecanla bekliyorum ne zaman doğuracağız bakalım 🥰
Sancı herkeste olan bir durum değil ki 41 de bile olmayabilir benim öyle oldu ama suuuduru68 suuuduru68 de sona doğru dilerim olsun tabi ama bi noktadan sonra 🤣🤣

Kızlar canım hamam sauna istiyor... Şöyle sıcaaaak sıcak.. Bütün kemıklerım gecsesın istiyorum yaa ama gebelıkte zararlı mıdır ki? Hafta sonu bı kaçamak yapalım dedım ama bilemedim siz ne dersiniz zararlı mı?
Ordan temiz temiz doğuma geçersin kuzum :KK53:

Kizlar bi sorum var. Biz bu lansinoh sut sagma makinelerini aldik, kaynatiyorum simdi baslik kismini ama sonra bunlari neyle tasiycaz ya? Bi cantasi falan yok mu bu makinelerin?
Ben kumaş fermuarlı bi keseye koyuyordum canım benimki eski ozaman yoktu çantası faln demek ki hala yok :)

geldim bende
kızım şükürler olsun iyi
nst baglandım sancım hic yok o konuda iyim de zaten
ama kaç gundur kaşıntm cok fazla bakti ilerlmis bir kaşıntı dedi ellerim de ayakalrım da yok gece uyandırmıyor kolestaza benzemiyor ama degerlere bakmak lazim dedi yarin sabah kan vericem eger kolestaz cıkarsa 2 hafta sonra bebegi alırız dedi
33+6 2591 gr cıktı insallah kolestaz degildir de bekler kızım
cildiyeye de yarin randevum var gidicem onunda gormesi lazimmış
İnşallah değildir canım bir ver bakalım kan çıksın sonuçlar önden üzme kendini

Sancı herkeste olan bir durum değil ki 41 de bile olmayabilir benim öyle oldu ama suuuduru68 suuuduru68 de sona doğru dilerim olsun tabi ama bi noktadan sonra 🤣🤣
Yaa işte bende sertleşme olunca herkesin oluyor sanmıştım 😅 Ama çoğu arkadaşa yavaş yavaş geliyor biraz önce okuduğum kadarıyla 🙂 Onunla da yaşamayı öğreniyorsun bir zaman sonra zaten 🙂 Sertleşmeyle sancı tamamen paralel değil onu da öğrendim bu süreçte.

Kızlar canım hamam sauna istiyor... Şöyle sıcaaaak sıcak.. Bütün kemıklerım gecsesın istiyorum yaa ama gebelıkte zararlı mıdır ki? Hafta sonu bı kaçamak yapalım dedım ama bilemedim siz ne dersiniz zararlı mı?
Sıcak duşu bile çok önermiyolar canım, vücut ısısını artırıp rahim kaslarını gevşetir erken doğuma vs neden olur diye. Tekrar düşün istersen 😊

Back
X