Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Teşekkür ederim yaa ne güzel söyledin Yeniden doğacağız Ayy sağlıkla gelsinler inş, çok heyecanlı

Dün akşam 10 dakikada bir 3-4 kere oldu ama sonrasında olmadı. Düzenli değildir herhalde dimi ya geçen gün yaşadığım olaydan sonra korktum doktora gitsem mi cuma günü kontrolüm var
Aşkım bana dün ebe doğum kasılması kasıklardan başlayıp bacak içinde titreşim gibi oluyor dedi, ılık duş al, 1 saat içinde hala sancı varsa rahatlamazsan hastaneye gel dedi

Dün akşam 10 dakikada bir 3-4 kere oldu ama sonrasında olmadı. Düzenli değildir herhalde dimi ya geçen gün yaşadığım olaydan sonra korktum doktora gitsem mi cuma günü kontrolüm var
Canım benimki de sağ tarafıma dayandı sanki dün ve epey uzun sürdü. Kasılma mi bebeğin hareketi mi anlamadım.ama karnım sertti.halen de hafif bir rahatsiz ediyor ama düzenli değil bence de.yarin kontrolum var,yarını bekliyorum ben

Aşkım bana dün ebe doğum kasılması kasıklardan başlayıp bacak içinde titreşim gibi oluyor dedi, ılık duş al, 1 saat içinde hala sancı varsa rahatlamazsan hastaneye gel dedi
Bu anlık sertleşmeler bebeğin kendini bir tarafa dayaması normal o zaman kuzum

Benim de sağa dayanıyor hep yarın kontrolden sonra yazar mısın doktorun ne diyecek çok merak ediyorum. İnşallah bu normal bir durumdur

Evet kanka yanlardan tümsek gibi çıkabilir elini kolunu ayağını hareket ettiriyor birde pozisyon değiştiriyor olabilir dedi
Ayy tam olarak tümsek oluşuyor sanki o an ordan fırt diye elini kolunu çıkaracak gibi hissediyorum son 2-3 gündür hareket ederken çok sert ve ani hareket ediyor

Kızlar birşey sormak istiyorum yüksek tansiyon evet sıkıntı yaratabiliyor hepimiz biliyoruz ancak düşün tansiyon ile ilgili bir bilgi var mı gebelikte. Benim normalde 12-8 olan tansiyonum bugün 10-7 çıkıyor.
Düşüktü hamileliği bebeği etkileyen bir şey yok diye biliyorum cnm sadece baş dönmesi düşme vs riski var Allah korusun,yada mide bulanıyor çok düşünce anneye anlık bir sıkıntı yani ilk 3 ay benimde çok düşüktü

Sancı herkeste olan bir durum değil ki 41 de bile olmayabilir benim öyle oldu ama suuuduru68 de sona doğru dilerim olsun tabi ama bi noktadan sonra

Ordan temiz temiz doğuma geçersin kuzum

İnşallah değildir canım bir ver bakalım kan çıksın sonuçlar önden üzme kendini

Sancı herkeste olan bir durum değil ki 41 de bile olmayabilir benim öyle oldu ama suuuduru68 de sona doğru dilerim olsun tabi ama bi noktadan sonra
Yaa işte bende sertleşme olunca herkesin oluyor sanmıştım Ama çoğu arkadaşa yavaş yavaş geliyor biraz önce okuduğum kadarıyla Onunla da yaşamayı öğreniyorsun bir zaman sonra zaten Sertleşmeyle sancı tamamen paralel değil onu da öğrendim bu süreçte.

Sıcak duşu bile çok önermiyolar canım, vücut ısısını artırıp rahim kaslarını gevşetir erken doğuma vs neden olur diye. Tekrar düşün istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…