- 23 Mart 2016
- 32.048
- 94.684
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.241
Dinlenmeye rağmen geçmiyorsa bi dr a görün istersen canımOh tamam o zaman şimdi rahatladım. Sağol canım
Geçiyor canım anlık oluyor en fazla 15 saniye falan sürüyordurDinlenmeye rağmen geçmiyorsa bi dr a görün istersen canım
Canım iyi ki gitmişsin dr a tansiyonu düşürürlerse rahatlarsın inşallah, hakkında ne hayırlıysa o olsun dualarımız seninleKızlar selam.
Bir kaç gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum 15/10 u görünce doktoruma geldim nst de sancım çıktı alttan muayenede de 3-4 cm açıklıkla hastaneye yatış yaptım. Benim için dua edin daha doğurmayayım
Tamam o halde canımGeçiyor canım anlık oluyor en fazla 15 saniye falan sürüyordur
Inşallah değildir canım, maşallah bebişin gelişimi de gayet iyi. Bende de kaşıntı var değerlerim de hafif yüksek çıktı kolestaz kabul etti doktorum. Benim kaşıntım da fazla değil aslında. Bakalım senin değerlerin nasıl çıkar, doktorun nasıl yorumlargeldim bende
kızım şükürler olsun iyi
nst baglandım sancım hic yok o konuda iyim de zaten
ama kaç gundur kaşıntm cok fazla bakti ilerlmis bir kaşıntı dedi ellerim de ayakalrım da yok gece uyandırmıyor kolestaza benzemiyor ama degerlere bakmak lazim dedi yarin sabah kan vericem eger kolestaz cıkarsa 2 hafta sonra bebegi alırız dedi
33+6 2591 gr cıktı insallah kolestaz degildir de bekler kızım
cildiyeye de yarin randevum var gidicem onunda gormesi lazimmış
Allah yardımcın olsun inşallah canım, dualarımız seninle. Sağlıkla zamanında gelir inşallahKızlar selam.
Bir kaç gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum 15/10 u görünce doktoruma geldim nst de sancım çıktı alttan muayenede de 3-4 cm açıklıkla hastaneye yatış yaptım. Benim için dua edin daha doğurmayayım
Kasımı bile ezberlemiştirKül yutmaz o ya nereyi takip edemiyor
Ahahaha orda da içinden yoklama yapıyordur bu nerde şu nerde diyeKasımı bile ezberlemiştir
Kanka arkamızdan ne konuşmuşlar onları bile döküyorAhahaha orda da içinden yoklama yapıyordur bu nerde şu nerde diye
Çok erkendi daha yaKızlar kasım listeden gitmişsıra bizde
Canım kilitli buz dolabı poşetleri var ya onlara koymayı düşünüyorum benKizlar bi sorum var. Biz bu lansinoh sut sagma makinelerini aldik, kaynatiyorum simdi baslik kismini ama sonra bunlari neyle tasiycaz ya? Bi cantasi falan yok mu bu makinelerin?
Düşük tansiyon gebelikte beklenen ve istenen bir durum diye biliyorum. Benim de normalde 12-8 civarıdır, gebeyken 10-6 11-7 falan çıkıyor.
Benim doktorum tansiyon düşmesinin gayet normal bi durum olduğunu söylemişti canım bebeğe oksijen yeteri kadar gitsin diye annenin tansiyonu düşüyormuş
Teşekkür ederim kızlarr. o zaman bana bir zararı oolmadığı sürece düşük tansiyon iyi bebeğe bir zararı yok.Düşüktü hamileliği bebeği etkileyen bir şey yok diye biliyorum cnm sadece baş dönmesi düşme vs riski var Allah korusun,yada mide bulanıyor çok düşünce anneye anlık bir sıkıntı yani ilk 3 ay benimde çok düşüktü
Ozamanda koku yapıyor ama günlük değiştirirsen yapmaz ben o yüzden kumaşa geçmiştim hava alıyor ya iyi oluyorCanım kilitli buz dolabı poşetleri var ya onlara koymayı düşünüyorum ben
Hastaneye götürürken diye dedim ben kuzuuOzamanda koku yapıyor ama günlük değiştirirsen yapmaz ben o yüzden kumaşa geçmiştim hava alıyor ya iyi oluyor
Tansiyonun düştüğünde tuzlu ayran iç kuzum doktorun bana önerisi buydu. Yüksek tansiyondan kork düşük tansiyon sıkıntı yaratmaz diyorduCanım kilitli buz dolabı poşetleri var ya onlara koymayı düşünüyorum ben
Teşekkür ederim kızlarr. o zaman bana bir zararı oolmadığı sürece düşük tansiyon iyi bebeğe bir zararı yok.
Pardon canım ben günlük soruyor sandım mantıklı ozaman yaptığın,ben hastaneye hiç götürmeyeceğimde o yüzden aklıma gelmediHastaneye götürürken diye dedim ben kuzuu
yarin gidicem bakalm canım uyuz gibi kaşınıp duruyorum hametan sür dedi simdilik onu sürüyorumEzmu0810 aşkımsu cildiyeye mutlaka görün, bendede kızarıklıklar var ama kaşınmıyor dr ilaçlardan olabileceğini söylemişti, hatta değişik içerikli kremler yazacaktı ben bebeğe zararı olmadığı için istemedim. Döküntü şeklindeyse belkide alerjik bir durumda olabilir ilaçla hızlı toparlarsın inşallah
canım kaşıntın nasıl ve nereler deInşallah değildir canım, maşallah bebişin gelişimi de gayet iyi. Bende de kaşıntı var değerlerim de hafif yüksek çıktı kolestaz kabul etti doktorum. Benim kaşıntım da fazla değil aslında. Bakalım senin değerlerin nasıl çıkar, doktorun nasıl yorumlarSağlıkla ilerleriz inşallah son haftalarımızda da.
Evet canım ben de öyle biliyorum, düşükten korkmayın diyor doktorlarCanım kilitli buz dolabı poşetleri var ya onlara koymayı düşünüyorum ben
Teşekkür ederim kızlarr. o zaman bana bir zararı oolmadığı sürece düşük tansiyon iyi bebeğe bir zararı yok.
Benim cildimde hiçbişey yok döküntü vs içten bir kaşınma canım, bence seninki ciltle alakalı. Tabi bu durumda 37 yi geçiremeyiz dedi haftaya tam netleşecek günümüz.yarin gidicem bakalm canım uyuz gibi kaşınıp duruyorum hametan sür dedi simdilik onu sürüyorum
bende sadece kızarıklık degil uçlu sivilceler yogun bir sekilde bende alerjik diye dusunuyorum ama bakalm neler cikicak
canım kaşıntın nasıl ve nereler de
kolestazi kabul ettiyse dogum icin gun verdimi erken almamz derekir falan diye
resim aticam simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?