Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Canım iyi ki gitmişsin dr a tansiyonu düşürürlerse rahatlarsın inşallah, hakkında ne hayırlıysa o olsun dualarımız seninle

Inşallah değildir canım, maşallah bebişin gelişimi de gayet iyi. Bende de kaşıntı var değerlerim de hafif yüksek çıktı kolestaz kabul etti doktorum. Benim kaşıntım da fazla değil aslında. Bakalım senin değerlerin nasıl çıkar, doktorun nasıl yorumlar Sağlıkla ilerleriz inşallah son haftalarımızda da.

Allah yardımcın olsun inşallah canım, dualarımız seninle. Sağlıkla zamanında gelir inşallah

Kizlar bi sorum var. Biz bu lansinoh sut sagma makinelerini aldik, kaynatiyorum simdi baslik kismini ama sonra bunlari neyle tasiycaz ya? Bi cantasi falan yok mu bu makinelerin?
Canım kilitli buz dolabı poşetleri var ya onlara koymayı düşünüyorum ben
Düşük tansiyon gebelikte beklenen ve istenen bir durum diye biliyorum. Benim de normalde 12-8 civarıdır, gebeyken 10-6 11-7 falan çıkıyor.

Benim doktorum tansiyon düşmesinin gayet normal bi durum olduğunu söylemişti canım bebeğe oksijen yeteri kadar gitsin diye annenin tansiyonu düşüyormuş

Teşekkür ederim kızlarr. o zaman bana bir zararı oolmadığı sürece düşük tansiyon iyi bebeğe bir zararı yok.

Canım kilitli buz dolabı poşetleri var ya onlara koymayı düşünüyorum ben

Teşekkür ederim kızlarr. o zaman bana bir zararı oolmadığı sürece düşük tansiyon iyi bebeğe bir zararı yok.
Tansiyonun düştüğünde tuzlu ayran iç kuzum doktorun bana önerisi buydu. Yüksek tansiyondan kork düşük tansiyon sıkıntı yaratmaz diyordu

yarin gidicem bakalm canım uyuz gibi kaşınıp duruyorum hametan sür dedi simdilik onu sürüyorum
bende sadece kızarıklık degil uçlu sivilceler yogun bir sekilde bende alerjik diye dusunuyorum ama bakalm neler cikicak
canım kaşıntın nasıl ve nereler de
kolestazi kabul ettiyse dogum icin gun verdimi erken almamz derekir falan diye
resim aticam simdi

Benim cildimde hiçbişey yok döküntü vs içten bir kaşınma canım, bence seninki ciltle alakalı. Tabi bu durumda 37 yi geçiremeyiz dedi haftaya tam netleşecek günümüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…