• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Kızlar selam, bende kontrolden geldim bugün 36 haftalık olduk ama iki gündür ellerim ayaklarim çok fena yanıyor eşim dün şekerimi ölçtü ki maalesef yüksek çıktı sonra açlık şekerim de 136 larda çıktı bugün doktoruma söyledik ilk önce bebeği kontrol etti çok şükür bir sıkıntı yok fazladan kilosu vs yok benim için de kan tahlili istedi eğer ki sıkıntı görürsem ciğer geliştirici vururum dedi umarım sıkıntı olmaz ya ben zamanında doğum yapmak istiyorum.

Pardon canım ben günlük soruyor sandım mantıklı ozaman yaptığın,ben hastaneye hiç götürmeyeceğimde o yüzden aklıma gelmedi 🤣
Ay ben arkadaş hastaneye götürürken diye soruyor gibi düşünüp ona göre cevap verdim :D Ben götüreyim hastaneye de diyorum ya sütümün gelmesi konusunda bebeğin emişi yeterli olmazsa sağımla çoğaltırım dedim

Çok geçmiş olsun, kaşıntı da kolestazı elemek istiyorlar oyüzden kan vermen de fayda var tabiki. Ama cildiyeye git. Ben daha öncede kolestaz yaşadım böyle bir döküntüm yoktu
tok gittim nst giricem diye gece aclıgı istiyoruz kan icin dedi sabah 7 de gidip kan vericem canım
cok sagol

tok gittim nst giricem diye gece aclıgı istiyoruz kan icin dedi sabah 7 de gidip kan vericem canım
cok sagol
Evet aç karnına veriliyo canım, alt, ast, ggt, açlık safra asiti genelde tetkikler. Allah korusun çıkmayacaktır ama çıksa bile korkma, ilaçla kontrol altına alınabiliyo. 37yi geçirmiyolarmış doğuma okadar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 34
Ay ben arkadaş hastaneye götürürken diye soruyor gibi düşünüp ona göre cevap verdim :D Ben götüreyim hastaneye de diyorum ya sütümün gelmesi konusunda bebeğin emişi yeterli olmazsa sağımla çoğaltırım dedim
Yani ihtiyaç olursa hastane verir diye hiç yük etmiycem ben canım inşallah ihtiyacımız olmaz diyelim 🥰

Benim de sağa dayanıyor hep🥹 yarın kontrolden sonra yazar mısın doktorun ne diyecek çok merak ediyorum. İnşallah bu normal bir durumdur🙏🏼
Yazarım,unutmam ins etiketlemeyi
Nst ye giricem bakalım orda ne çıkacak.halen de devam ediyor benim ama kasıklarda Ağrı yok akıntı kanama falan da yok ve ağrı artmıyor diye rahatım

Yazarım,unutmam ins etiketlemeyi
Nst ye giricem bakalım orda ne çıkacak.halen de devam ediyor benim ama kasıklarda Ağrı yok akıntı kanama falan da yok ve ağrı artmıyor diye rahatım
Şiddetli kanama ve ağrı olmadığı sürece olan şeyler normalmiş canım geçen gece doktor ve ebe bana öyle söylemişti. O zamanlar bu toplanma hissi olmadığı için onu sormamıştım

Back
X