- Konu Sahibi annabelica
- #51.261
Yok kuzum seninki cilt yada alerjik bence. Ben de hiç böyle bişey yok. Cildim dümdüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum seninki cilt yada alerjik bence. Ben de hiç böyle bişey yok. Cildim dümdüz
heryerim bu sekilde canim ozellikler kollarm ve gobegimn yanlariYok kuzum seninki cilt yada alerjik bence. Ben de hiç böyle bişey yok. Cildim dümdüz
Ay ben arkadaş hastaneye götürürken diye soruyor gibi düşünüp ona göre cevap verdimPardon canım ben günlük soruyor sandım mantıklı ozaman yaptığın,ben hastaneye hiç götürmeyeceğimde o yüzden aklıma gelmedi![]()
Çok geçmiş olsun, kaşıntı da kolestazı elemek istiyorlar oyüzden kan vermen de fayda var tabiki. Ama cildiyeye git. Ben daha öncede kolestaz yaşadım böyle bir döküntüm yoktuheryerim bu sekilde canim ozellikler kollarm ve gobegimn yanlari
tok gittim nst giricem diye gece aclıgı istiyoruz kan icin dedi sabah 7 de gidip kan vericem canımÇok geçmiş olsun, kaşıntı da kolestazı elemek istiyorlar oyüzden kan vermen de fayda var tabiki. Ama cildiyeye git. Ben daha öncede kolestaz yaşadım böyle bir döküntüm yoktu
Arkadaşım doktor çok normal vücut doğuma hazırlanıyor, yalancı sancı onlar dedi. 35'ten sonra olacak hatta ağrı da olabilir dediTamam canım güzel haberlerle gel inşallah![]()
Evet aç karnına veriliyo canım, alt, ast, ggt, açlık safra asiti genelde tetkikler. Allah korusun çıkmayacaktır ama çıksa bile korkma, ilaçla kontrol altına alınabiliyo. 37yi geçirmiyolarmış doğuma okadartok gittim nst giricem diye gece aclıgı istiyoruz kan icin dedi sabah 7 de gidip kan vericem canım
cok sagol
O zaman yaşadığımız bu durum normal canım. Allahım zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinArkadaşım doktor çok normal vücut doğuma hazırlanıyor, yalancı sancı onlar dedi. 35'ten sonra olacak hatta ağrı da olabilir dedi
Bizim ebe hastaneye pompa mama getirmeyin dediHastaneye götürürken diye dedim ben kuzuu
Aşkım senin alerjik kesin benimkide böyle ama kaşıntı yok bende sadece kızarıklık
Kanka mandalina portakal türüne alerjin olabilir mi , benim ergenken mandalinaya alerjim vardı hemen seninki gibi kızarıp kaşınıyordumheryerim bu sekilde canim ozellikler kollarm ve gobegimn yanlari
Yani ihtiyaç olursa hastane verir diye hiç yük etmiycem ben canım inşallah ihtiyacımız olmaz diyelimAy ben arkadaş hastaneye götürürken diye soruyor gibi düşünüp ona göre cevap verdimBen götüreyim hastaneye de diyorum ya sütümün gelmesi konusunda bebeğin emişi yeterli olmazsa sağımla çoğaltırım dedim
Oy kuzum seninde baya varmış bu hep mi vardı hamilelikle mi ortaya çıktıBizim ebe hastaneye pompa mama getirmeyin dedi
Aşkım senin alerjik kesin benimkide böyle ama kaşıntı yok bende sadece kızarıklık
Rabbim جل جلاله ahlakını da güzel etsin, sağlık, sıhhat, afiyet versin evlatlarımızaoyy maşallah nasıl güzel ismi![]()
Geçmiş olsun cnm inşallah endişe ettiğin gibi bir şey değildirtok gittim nst giricem diye gece aclıgı istiyoruz kan icin dedi sabah 7 de gidip kan vericem canım
cok sagol
Kanka hamilelikte oldu birde ilginç yanı sadece sol tarafımda varOy kuzum seninde baya varmış bu hep mi vardı hamilelikle mi ortaya çıktı
Valla ya listede varmis zaten adı, o bunu bildiği için müdahale etmemis meğerseKül yutmaz o ya nereyi takip edemiyor![]()
yAa ben kimle aşık atıyorumcanım ben listeyi ezbere biliyorum nerdeysemilan bacım listede olduğu için yazmadım
![]()
Yazarım,unutmam ins etiketlemeyiBenim de sağa dayanıyor hepyarın kontrolden sonra yazar mısın doktorun ne diyecek çok merak ediyorum. İnşallah bu normal bir durumdur
![]()
Canım 35+5'teyim bendeO zaman yaşadığımız bu durum normal canım. Allahım zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinsenin kaç haftalık oldu ben 36+3
Şiddetli kanama ve ağrı olmadığı sürece olan şeyler normalmiş canım geçen gece doktor ve ebe bana öyle söylemişti. O zamanlar bu toplanma hissi olmadığı için onu sormamıştımYazarım,unutmam ins etiketlemeyi
Nst ye giricem bakalım orda ne çıkacak.halen de devam ediyor benim ama kasıklarda Ağrı yok akıntı kanama falan da yok ve ağrı artmıyor diye rahatım