• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Şiddetli kanama ve ağrı olmadığı sürece olan şeyler normalmiş canım geçen gece doktor ve ebe bana öyle söylemişti. O zamanlar bu toplanma hissi olmadığı için onu sormamıştım
Pozisyon mu değiştirdi acaba diyorum dünden beri devam ediyor.Hickiriklarini da daha altlarda hissetmeye başladım simdi
alt karında değil ve sancı şeklinde de değil diye endişe etmedim ben de dediğin gibi.gecen hafta iki kez gitmiştim zaten kontrole bisiy yoktur heralde

Son düzenleme:
Bizim ebe hastaneye pompa mama getirmeyin dedi 😌

Aşkım senin alerjik kesin benimkide böyle ama kaşıntı yok bende sadece kızarıklık
aa senin de cok varmış canım
keske sadece olsa bende de aşırı kaşınıyorum kanatıyorum artık
Kanka mandalina portakal türüne alerjin olabilir mi , benim ergenken mandalinaya alerjim vardı hemen seninki gibi kızarıp kaşınıyordum
mandalina cıktıgndan beri yiyorum portakalıda ayni sekilde o sure zarfında hic olmadı canım yani inan neyden olmustur diye hic dusunemiyorum normalde herseyi yerim hepte dozunda yerim farklıda hicbirsey yemedim
bakalm cildiye elbet bir yorum yapicak karacigerlik birsey cikmasn da

Kanka hamilelikte oldu birde ilginç yanı sadece sol tarafımda var 😒😂 kolum omzumda falan yayıldı. Sağ tarafta tık yok 😂
Ben de ilk gebeliğimde kolestaz geçirdim şimdi sol bacağımda bir köşede bir şeyler çıktı sadece orası kaşınıyor başka yer kaşınmıyor. İnşallah doğumdan sonra geçer bu kaşıntılar

Kızlar doktorum artık pilates topu egzersizlerine başlayalım dedi. YouTube'da beğendiğiniz, takip ettiğiniz videolar varsa paylaşır mısınız 🌸

Arkadaslar 31+5 haftalk hamileyim gecen persembe gittgmdw bebegimin kafasnin 23 haftayla uyumlu oldugunu soylediler o kdar moralim bozuldu ki bugune kdr brsey demediler 1 aym kalms moralimi bozdular 4 doktora gttm kimi 23 hafta kimi 22 hafta olcty kimi 24 Bebegin Kordondan kan alp test yapalm dediler ama riskli dediler yapmadm Kafasi kucuk beyin emcigi gelismemis hafif yamukluk var dediler kafasnda İsterseniz bebegi alalim dediler Dogarsa yatalak dogar dyrlar RABBİMİn verdigi cani nasl Alcaktım 😭 izin vermedim cok sukur kalbi atyor haraketleri guzel. bu son ay bana bunu dediler kendimi kotu hisedyorum bana brsey soyler misiniz basna gelen var mi? 😭😭

Arkadaslar 31+5 haftalk hamileyim gecen persembe gittgmdw bebegimin kafasnin 23 haftayla uyumlu oldugunu soylediler o kdar moralim bozuldu ki bugune kdr brsey demediler 1 aym kalms moralimi bozdular 4 doktora gttm kimi 23 hafta kimi 22 hafta olcty kimi 24 Bebegin Kordondan kan alp test yapalm dediler ama riskli dediler yapmadm Kafasi kucuk beyin emcigi gelismemis hafif yamukluk var dediler kafasnda İsterseniz bebegi alalim dediler Dogarsa yatalak dogar dyrlar RABBİMİn verdigi cani nasl Alcaktım 😭 izin vermedim cok sukur kalbi atyor haraketleri guzel. bu son ay bana bunu dediler kendimi kotu hisedyorum bana brsey soyler misiniz basna gelen var mi? 😭😭
Arkadaşım ne desem bilemedim, sadece dua edebilirim senin ve bebeğin için 🥹 Rabbim yüreğine ferahlık, bebeğine sağlık versin.
Detaylı ultrason yaptırmadın mi

Bu saatten sonra nasıl böyle bir şey olabilir ki? Gelişmemisse baştan bellidir geriden geldiği bunu tespit edenle seni düzenli takip eden aynı dr mu ? Valla aklım almadı bu çocuk iyiyken geri geri düşmeyeceğne göre önceden sen tespit edemedin derim dr a
Gerçeksede rabbim yardımcın olsun inşallah

Back
X