Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kıslar ben bebek doğduktan sonra sürekli kucağımızda olacağı için doğal Deodranta geçmek istiyorum aranızda siveno incia tarzı kullanıp memnun kalanlar var mı hangisini alayım
Kanka the life co kullanıyorum ilk doğumdan beri. Hafif hoş bir kokusu var, doğal içerikli. Siveno da kullandım ama bunu daha çok sevdim. Hatta erkek olanı da eşime aldım, öncesinde sprey deodorant kullanıyorduk çünkü.

Kuzum hayırlısı neyse o olsun, umarım en sağlıklı en doğru şekilde gelir sana doğum olsa da olmasa da korkma hiç, haftası da kilosu da iyi, muhtemelen geçici sancılardır, açılman vs yok. Haberdar et bizi

Günaydın canım
Açılma olmaması güzel o kadr serumla sancı durmaması seni yormuştur ama bence bebeğin biraz daha bekleyecek sabır dua edeceğim canım

Canım gözün aydın maşallah mucizelerine kavuşmuşsun Çok sevindim Daha da iyi olacaklar inşallah, çok iyi ilerlemişsiniz

Bravo valla haftana göre erkenden tamamlamışsın işlerini ben bi Nevresim battaniyelerini yıkadım onlarda 2 gündür kurayacaklar kıyafetler hâla etiketli

Canım dualarımız seninle hakkında hayırlısı olsun Bebişin gelmek isterse de endişelenme kilosu iyi, gönlünden geçen nasip olsun inşallah

Günaydın canım
Ben henüz valizi kapatamadım Hala içine bir şeyler koymaya çalışıyorum, son zamanlar da çok yoğunum çünkü ama kapatacağım az kaldı

Ayyy benim hala eksik erken doğum riskin var demelerine rağmen üşengeçlikten kalkıp tamamlayamıyorum biri hayrına bavulumu hazırlasa keşke

Canım stres yapma bebek de etkileniyor stresimizden sancıyı azaltabiliyorlar açılma olsa da bebeğinin her şeyi yerinde zaten sağlıkla gelir inşallah dualarımız seninle
Hemşirede sen sakinleşki bebeğinde saiinleşsin dedi ama elimde değil çektiğim sancı sonucunda hiç açılma olmaması beni daha çok strese sokuyor

Canım nasılsın sen? En son sonuçların iyi çıkmıştı, safra vs
Safra iyi ama alt ast yükseldiği için hafta hafta takip yapılıyor canım bir cm açıklık da var haliyle dinleniyorum öyle evde ne olacak hiç bilmiyorum çok şükür bebek 2 kiloyu geçti de korkum azaldı ne zaman gelirse artık

Hemşirede sen sakinleşki bebeğinde saiinleşsin dedi ama elimde değil çektiğim sancı sonucunda hiç açılma olmaması beni daha çok strese sokuyor
Bebekler tüm gerginliğimizi hissediyor kasıyor kendini o da sancını tetikliyor olabilir hafif bi müzik açsan sevdiğin bir şeyi yesen derin derin nefes alsan hafif egzersiz camdan bol temiz hava sevdiğin komik videolara baksan belki dağılır biraz inşallah sağlıkla atlacacaksınız bu süreci de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…