• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Günaydın canım
Açılma olmaması güzel o kadr serumla sancı durmaması seni yormuştur ama bence bebeğin biraz daha bekleyecek sabır :( dua edeceğim canım 😘
Dün 2 den beri doğumhanedeyim dünkü kahvaltıyla duruyorum gece sadece bi kek ye dediler bı yandan sancı bı yandan açlık 😮‍💨doktor şimdi birşeyler yiyebilirsin dedi inşallah bu sancılar durur taburcu ederler artık gerçekten çok yoruldum

Safra iyi ama alt ast yükseldiği için hafta hafta takip yapılıyor canım bir cm açıklık da var haliyle dinleniyorum öyle evde ne olacak hiç bilmiyorum 😬 çok şükür bebek 2 kiloyu geçti de korkum azaldı ne zaman gelirse artık 🤗

Çok iyi canım, moral çok önemli, organlar moralden etkileniyor ben buna inanıyorum, zamanla ilaçları bıraktığın için alt ast gerileyecektir inşallah 🙏🏻 Günlerimiz de yakın seninle 🤗👭 Zamanında gelsin yavrular, ben en son gittiğim kontrolde 2 kg’ ı geçmemişti, şimdiye geçmiştir herhalde diyorum, insana bir güven veriyor gerçekten o his 😌

Hemşirede sen sakinleşki bebeğinde saiinleşsin dedi ama elimde değil çektiğim sancı sonucunda hiç açılma olmaması beni daha çok strese sokuyor
Aşkım geçmiş olsun ❤️‍🩹 yeni gördüm mesajını, açılmayı en son ne zaman kontrol ettiler peki, sancıların yukarda yazdığına göre azda olsa düşüyor gibi. Bol bol su içse iyi gelir diyorlar kasılmaya sancıya, orda olman kontrol altında olman daha iyi çünkü sanırım yanlış anlamadıysam hastanede uzak demiştin😔, Civaniko civanlığını gösteriyor annesi sakinleşecektir inşallah 🙏 dualarım seninle

Günaydın kızlar hamilelikte mide ekşimesi ve ishal sorunu yaşayan var mı ne yesem midem eksiyor ardından ishal oluyorum pazartesi kontrolüm var evde gaviscon var hiç doktora sormadım midem ekşidiği zaman içebilir miyim

Dün 2 den beri doğumhanedeyim dünkü kahvaltıyla duruyorum gece sadece bi kek ye dediler bı yandan sancı bı yandan açlık 😮‍💨doktor şimdi birşeyler yiyebilirsin dedi inşallah bu sancılar durur taburcu ederler artık gerçekten çok yoruldum
Ay canım :( yiyebilirsin dediklerine göre çıkartacak gibiler evine gider dinlenirsin inşallah canım biran önce🤲

Günaydın teyzelerimiz
Biz başlıyoruz. İnşallah bir sonrakinde bebişli fotomuzu atarız. Dualarınızda eksik etmeyin bizi teyzeleri💕💕💕

Eklentiler

• IMG_8705.webp
    IMG_8705.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 56
Günaydın teyzelerimiz
Biz başlıyoruz. İnşallah bir sonrakinde bebişli fotomuzu atarız. Dualarınızda eksik etmeyin bizi teyzeleri💕💕💕
Günaydınnn canımm
Bugün çok hareketli olacak sayfa güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız hastanede olan/olacak tüm anne bebeklerimiz için😍🥰🥰

Günaydın kızlar hamilelikte mide ekşimesi ve ishal sorunu yaşayan var mı ne yesem midem eksiyor ardından ishal oluyorum pazartesi kontrolüm var evde gaviscon var hiç doktora sormadım midem ekşidiği zaman içebilir miyim
Günaydın 🌞
Bu ara mide ekşimesi değilde mide yanması geri geldi 😒 birde ishal değilim ama wc çok çıkıyorum, sanki ağzıma attığım direk bağırsaklarıma gidiyor

Aşkım geçmiş olsun ❤️‍🩹 yeni gördüm mesajını, açılmayı en son ne zaman kontrol ettiler peki, sancıların yukarda yazdığına göre azda olsa düşüyor gibi. Bol bol su içse iyi gelir diyorlar kasılmaya sancıya, orda olman kontrol altında olman daha iyi çünkü sanırım yanlış anlamadıysam hastanede uzak demiştin😔, Civaniko civanlığını gösteriyor annesi sakinleşecektir inşallah 🙏 dualarım seninle
Sağol canım yarım saat önce hem açıklık hem ultrasonda baktılar doktorlarda sancım var diye izin vermiyorlar eve gitmeme zaten bakalım ne kadar kalıcam burda sancılar şuan sık olmasada 60 80 çıkıyor arada inşallah tamamen azalır 🤲🏻

Sağol canım yarım saat önce hem açıklık hem ultrasonda baktılar doktorlarda sancım var diye izin vermiyorlar eve gitmeme zaten bakalım ne kadar kalıcam burda sancılar şuan sık olmasada 60 80 çıkıyor arada inşallah tamamen azalır 🤲🏻
Aşkım bence açıklık yoksa inşallah sancın azalırsa taburcu eder, şu an hiç gelmeye niyeti yok ufak çaplı şaka yapıyor 🥹🤩 sancı için peki serum ilaç vermeye devam ediyorlar mı?

Back
X