- 5 Şubat 2015
- 689
- 1.376
- 313
- 31
- Konu Sahibi annabelica
- #51.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunes varken kurutun yoksa zor oluyorYok sen iyisini yapmışsın kuzum baksana kaç gündür kurutcam diye stres oldum onlar kurayacakta diğerleri yıkancak![]()
Ne kadarda bir 80 cikiyor canim? Benim 5-10 dkda bir 30larda cikarken yarim saatte 70leri gordugu zaman eve gondermislerdiSağol canım yarım saat önce hem açıklık hem ultrasonda baktılar doktorlarda sancım var diye izin vermiyorlar eve gitmeme zaten bakalım ne kadar kalıcam burda sancılar şuan sık olmasada 60 80 çıkıyor arada inşallah tamamen azalır![]()
Haklısın canım stresten ne kadar uzak olsak o kadar iyi ben her şeyi bıraktım kafamı boş tutmaya çalışıyorum iyi de geliyor senin minnoş da 2 yi geçmiş gelişimi çok iyidir şimdiÇok iyi canım, moral çok önemli, organlar moralden etkileniyor ben buna inanıyorum, zamanla ilaçları bıraktığın için alt ast gerileyecektir inşallahGünlerimiz de yakın seninle
Zamanında gelsin yavrular, ben en son gittiğim kontrolde 2 kg’ ı geçmemişti, şimdiye geçmiştir herhalde diyorum, insana bir güven veriyor gerçekten o his
![]()
ÜfleyinGunes varken kurutun yoksa zor oluyor![]()
az yardımcı olsankarsi odemeli olur
Ahahaa arkadaşım benim çok iyisin değilim ama yaaKiz istanbuldaysan yardima gelelim![]()
En son 6 buçukta verdiler şimdi ebe geldi muayene etti sancın var 3 cm açıklık var sen dogurursun dedi çok şükür çok yoruldum artık sağ salim doğsun inşallah bebeğimAşkım bence açıklık yoksa inşallah sancın azalırsa taburcu eder, şu an hiç gelmeye niyeti yok ufak çaplı şaka yapıyorsancı için peki serum ilaç vermeye devam ediyorlar mı?
Ayyy geliyor mu bebişimizzEn son 6 buçukta verdiler şimdi ebe geldi muayene etti sancın var 3 cm açıklık var sen dogurursun dedi çok şükür çok yoruldum artık sağ salim doğsun inşallah bebeğim![]()
Ay inşallah aşkımEn son 6 buçukta verdiler şimdi ebe geldi muayene etti sancın var 3 cm açıklık var sen dogurursun dedi çok şükür çok yoruldum artık sağ salim doğsun inşallah bebeğim![]()
Sağol canım benim dualarınızı eksik etmeyinAy inşallah aşkımbu yolda seni yormadan üzmeden gelsin inşallah Civanımız ismini sevdiğim
vajinal doğum bekleyecekmisin yoksa sezeryan mı yapacaklar
Onu tam bilmiyorum canım ama her gelip baktığında sancın çok çıkıyor diyorlar zaten açılmamda oldu burdayım doğumu beklicemNe kadarda bir 80 cikiyor canim? Benim 5-10 dkda bir 30larda cikarken yarim saatte 70leri gordugu zaman eve gondermislerdi
Çok şükür geliyorAyyy geliyor mu bebişimizzAllahım çok hızlı ve sağlıkla gelsin inşallah kucağına aldığında unutucaksın her şeyi inşallah
![]()
Bende hep böyle düşündümKızlar doğumlarımız neden hep 35 36. haftalarda oluyor böyleepanik yok panik yok ben bavulumu hazırlamaya gidiyorum
![]()
Sürprizi çok seven bir nesil geliyor deseneBende hep böyle düşündümBenim önceki iki gebeliğim 39+2 de oldu bu sefer erken geleceğini hiç düşünmemiştim
Canımm dualarımız seninle, sağ salim güzel haberlerinizi bekliyoruzÇok şükür geliyordualarınızı eksik etmeyin
aminn inşallah
Günaydın teyzelerimiz
Biz başlıyoruz. İnşallah bir sonrakinde bebişli fotomuzu atarız. Dualarınızda eksik etmeyin bizi teyzeleri![]()
En son 6 buçukta verdiler şimdi ebe geldi muayene etti sancın var 3 cm açıklık var sen dogurursun dedi çok şükür çok yoruldum artık sağ salim doğsun inşallah bebeğim![]()
Dualarımız sizinle canım, güzel haberlerle gelinGünaydın teyzelerimiz
Biz başlıyoruz. İnşallah bir sonrakinde bebişli fotomuzu atarız. Dualarınızda eksik etmeyin bizi teyzeleri![]()