• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Gunes varken kurutun yoksa zor oluyor 🤣
İşte onun zorluğunu yaşıyorum şuan 🙈 açık balkon güney cephe güzel güneş alıyor ama birileri birşey silkeler diye korktum,kapalı balkona astım orası da kuzey 0 güneş 🙄 :) ankarada havada serin olunca kaldılar öyle :)) öğlene kurur gibi bakalım dua ediyorum çamaşır başında🤣🤣🤣

Güüüünaaydınnnn ballarımm😍
52k Aralık Grubunda bugün yanee 14.Kasım
Beyazyasemin Beyazyasemin U ugurluceyli javairia javairia vee Azraemre Azraemre bebişleri geliyorrr🥹
sağlıkla gelsin minnaklarımız teyzeleri onları bekliyor burda🌸

Çok güzel bir gün değil mi ya?❤️🧿
Evet dua edelim kızlar arkadaşlarımıza
Azraemre Azraemre nin oğluş bugün mü gelir bilemedim ama hayırlısı ne ise öyle olsun sancıları azalsın rahatlasın inşallah
Diğer kızlar sağsalim kuzularına kavuşsun inşallah güzel bir gün olacak Allahın izniyle 💚💙💜🤎

:KK5: demii
Biz böyle seyredelim sanki konuların bizle hiççç alakası yok gibi🙈🤣
Ya mobilya gelmeyince hiç birşey yapamıyorsun. Baya sarktı işlerimiz valla neyseki bende yıkama işini bitirdim salon masasında çarşafa sarılı bekliyorlar 😂 mobilya gelince ütülenip yerleşcez inşallah 😒

Ya mobilya gelmeyince hiç birşey yapamıyorsun. Baya sarktı işlerimiz valla neyseki bende yıkama işini bitirdim salon masasında çarşafa sarılı bekliyorlar 😂 mobilya gelince ütülenip yerleşcez inşallah 😒
Bak sen bile benden öndesin 🤣🤣
Kızlar cidden soruyorum bebeğin kıyafetlerini yıkamayan bi ben mi kaldım :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: yavaş yavaş söyleyin

Back
X