• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Yaaa maşallah yanaklara bakkk tombişim benimmm 🥹😍 tam keyfi yerinde rahat rahat yatıyorken objektiflere yakalanmış😂
Ay uyur uyurr annesinin koynunda uyuyacak hepsi. Bi bizi bilerek tanıyarak doğuyorlar bu bile nasıl büyük bir şükür sebebi. Sağlıkla gelsin minikler sağlıkla büyüsün🙏🥰
Artık bundan sonrası sağlıkla kucağımıza almakta 😍
Aminnnnnnnn 🤲🤲🤲🤲🤲

cok heyecanli bir gun :KK68:dogum yapacak arkadaslar rabbim sag saglim dogurup kucaklariniza almayi nasip etsin:anne:
hem heyecanlanıyorum hem geriliyorum sıra yaklaştıkca
Allahtan herseyimiz hazır da rahatca bekliyorum sadece biberon pompa emzik kaynatmadım
onlarıda bugun halledeyim en iyisi

Benim mobilya pazartesi geliyordu boş boş beklemeyelim yıkayalım dedik annemle sonra aradılar parça kırık kuramayacağız diye 😂 yıkamış bulunduk yani 😂
Ay inanmıyorum yaaa. Bende gardrop ve şifonyer almıştım çilekten; dün benimkileri de kurmaya geldiler. Gardrobun alt ve üst tablası kırık çıkmış :KK43: Şifonyeri kurmuşlar. Sağlam malzemeleri bırakmışlar parça temin edeceklermiş fabrikadan o da 10-15 günü bulur demişler. Allahtan diyoruz erken erken sipariş vermişiz. Çünkü bu malzemelerin de gelmesi nerden baksanız 2-3 haftayı buldu. Şimdi de 10-15 gün daha bekliycez. Bizde yıkadık kuruttuk ütüledik organizerlere koyduk. Şifonyeri silip yerleştiricez bu akşam en azından biraz toparlansınlar diye

Ay inanmıyorum yaaa. Bende gardrop ve şifonyer almıştım çilekten; dün benimkileri de kurmaya geldiler. Gardrobun alt ve üst tablası kırık çıkmış :KK43: Şifonyeri kurmuşlar. Sağlam malzemeleri bırakmışlar parça temin edeceklermiş fabrikadan o da 10-15 günü bulur demişler. Allahtan diyoruz erken erken sipariş vermişiz. Çünkü bu malzemelerin de gelmesi nerden baksanız 2-3 haftayı buldu. Şimdi de 10-15 gün daha bekliycez. Bizde yıkadık kuruttuk ütüledik organizerlere koyduk. Şifonyeri silip yerleştiricez bu akşam en azından biraz toparlansınlar diye
Ay bende gardrop ve şifonyer aldım. 10 güne vercez dediler 1 ay oldu tam geliyorlar konum istediler attım yarım saat sonra dolabın alt parçası kırık dedi bende inanmadım yine de getirin dedim getirdiler odada duruyor gerçekten kırılmış 😂 şifonyer hiç yok ortada 😂 yalan olmazsa pazartesi getircez dediler ama inanmıyorum 😂

Tecrübeli annelerim, süt sağımı bebeğin emmesi biter bitmez mi yapılmalı yoksa farklı zamanda mı?

Back
X