- 23 Mart 2016
- 32.084
- 94.806
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #51.621
Aynen ya siveno da kokmuyor valla ilk bi mandalina kokusu gibi geldi ama sonra yokİncia0 koku siveno’da kokmuyor dimi?
benimki az da olsa kokuyor ya halbuki bebek deterjanı anlamadımİncia0 koku siveno’da kokmuyor dimi?
senin canın mandalina cekmiş bacımAynen ya siveno da kokmuyor valla ilk bi mandalina kokusu gibi geldi ama sonra yok
Kanka oda yemişsindir o an elinde falan kokusu kalmıştırAynen ya siveno da kokmuyor valla ilk bi mandalina kokusu gibi geldi ama sonra yok
huyum kurusunSende herşeye gül
Kanka burdada pöfür pöfür kokanlar var uni baby yada omo alırsanbenimki az da olsa kokuyor ya halbuki bebek deterjanı anlamadımyumuşatıcı kullanmadım da
Hahahahah olabilir çok mantıklısenin canın mandalina cekmiş bacım
Maşallah hoşgeldi ne güzel geldiBiz geldik teyzelerimiz
mağzadaki kadına sordum bana bu deterjan çok iyi dedi onu verdiKanka burdada pöfür pöfür kokanlar var uni baby yada omo alırsan
Evet oğlumda ne güzel unibaby almıştım mis gibi kokuyordu evKanka burdada pöfür pöfür kokanlar var uni baby yada omo alırsan
Hiç bir bilgim yok kankamağzadaki kadına sordum bana bu deterjan çok iyi dedi onu verdikokusuz daha mı sağlıklı
Kanka benim görümcem daha bu konular açılmamışken uni baby al ben onu kullandım dediEvet oğlumda ne güzel unibaby almıştım mis gibi kokuyordu evşimdi su kokusu fazla arştırma iyi değeellll ne oldu uni kullandım da alerji yok kaşıntı yok
vallaha ya az da olsa kokmalı diye düşündümEvet oğlumda ne güzel unibaby almıştım mis gibi kokuyordu evşimdi su kokusu fazla arştırma iyi değeellll ne oldu uni kullandım da alerji yok kaşıntı yok
Lenor ben biliyorum ama o zamanlar çocukum olmadığı için içerik incelemedimvallaha ya az da olsa kokmalı diye düşündüm
bide araştırdım şimdi "Pamuk ciceği" kokuyormuş alerji testinden gecmiş hic bi zararı yok diyor
Lenor bide çok iyi bilindik marka diye aldım
Allahımm maşallahBiz geldik teyzelerimiz
Maşşallah kuzusuBiz geldik teyzelerimiz
Maşşallah rabbim korusun sağlıcakla büyüt annesiTek tek etiketleyemedim çok teşekkür ederimbiz ikimiz de iyiyiz çok şükür. Korktuğum gibi olmadı şükürler olsun normal doğum yaptım yarım saatte oldu bitti darısı tüm bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?