Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Evet oğlumda ne güzel unibaby almıştım mis gibi kokuyordu ev şimdi su kokusu fazla arştırma iyi değeellll ne oldu uni kullandım da alerji yok kaşıntı yok
Kanka benim görümcem daha bu konular açılmamışken uni baby al ben onu kullandım dedi atopik ciltliydi birde kızdı ama mesela deterjandan hiç bir şey olmamış, ıslak mendil sleepy kullandım dedi

Evet oğlumda ne güzel unibaby almıştım mis gibi kokuyordu ev şimdi su kokusu fazla arştırma iyi değeellll ne oldu uni kullandım da alerji yok kaşıntı yok
vallaha ya az da olsa kokmalı diye düşündüm
bide araştırdım şimdi "Pamuk ciceği" kokuyormuş alerji testinden gecmiş hic bi zararı yok diyor
Lenor bide çok iyi bilindik marka diye aldım

vallaha ya az da olsa kokmalı diye düşündüm
bide araştırdım şimdi "Pamuk ciceği" kokuyormuş alerji testinden gecmiş hic bi zararı yok diyor
Lenor bide çok iyi bilindik marka diye aldım
Lenor ben biliyorum ama o zamanlar çocukum olmadığı için içerik incelemedim

Tek tek etiketleyemedim çok teşekkür ederimbiz ikimiz de iyiyiz çok şükür. Korktuğum gibi olmadı şükürler olsun normal doğum yaptım yarım saatte oldu bitti darısı tüm bekleyenlerin başına
Maşşallah rabbim korusun sağlıcakla büyüt annesi yolun sonu bitti senin için sıra bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…